SPRING & LONGBOARD

SPRING IS FINALLY HERE!

LONGBOARD IS FREEDOM 

 

- MADELEINE-

TILGIVELSE ER IKKE ALLTID LETT

Jeg er på det stadige at jeg vil glemme alt det negative som har skjedd i fortiden, og tilgi venner som jeg vet angrer på valg de har tatt som har gått utover meg negativt. Men det er noen hendelser som er vanskelig å glemme, og det er vanskelig å tilgi de personene som gjorde dette..
På videregående opplevde jeg at jeg ble et offer for mobbing. Alt begynte ganske så tidlig på året 1.vgs. Du tror du skaper nettverk, du tror du har fått nye venner, du tror du er safe og begynner å stortrives på skolen. Men alt snudde seg og jeg møtte veggen. Jente i klassen bestemte seg for å lage skolen til et helvete, få meg til å gjøre det dårlig på skolen, påvirke meg mye psykisk og prøve å svekke meg for alt. Hun fikk de fleste jentene på hele 1.klasse imot meg, hun begynte en gruppe på facebook, hun brukte meg som et tema på jentekvelder osv. Hun lagde kvalme og trodde virkelig hun var dronningen over skolen. Dagene ble tunge, null motivasjon til å gå på skolen, men jeg pushet meg. Jeg husker ennå frysningen nedover ryggen som jeg fikk hver gang jeg gikk mot hoveddøren til skolen.. Enda en dag på helvetes skolen.. Jeg prøvde å holde ut, men merket at det tok mye krefter. Søsteren min gikk på samme skole og hun så og skjønte at det var noe på gang og at jeg ikke hadde det bra i det hele tatt. De få vennene jeg hadde satt jeg veldig stor pris på å ha og vet de offret mye med å forvaret meg på skolen. 
Det ble enda verre da jeg kom hjem fra skolen en dag og knakk sammen og fortalte mamma om alt som hadde skjedd de siste mnd. De angrep meg rett forran rektoren på skolen. De skrek til meg at hvis de skulle finne ut hvor mange som ikke likte meg, så måtte de fylle opp hele gymsalen.. Jeg husker dette så godt!  Og det at rektoren ennå syntes at jeg skulle fortsette på skolen etter perioden... Ja, for det hadde da blitt bedre? Denne jenta som gjorde dette mot meg, kommer jeg aldri til å tilgi.. Jeg vil ikke.. Er jeg slem som ikke vil henne noe godt? Jeg klarer bare ikke å tilgi det hun har gjort mot meg... Hun har ødelagt mye!


Så er det en hendelse til som jeg vet ikke er bare jeg som har opplevd. Det er mange jenter som har dessverre opplevd det samme og vet som meg at det er et vanskelig tema. Det er veldig få som vet om dette, men idag er jeg i det humøret at jeg må bare få ut alt jeg tenker på gjennom bloggen min. Jeg slet veldig i en periode etter at jeg ble et voldtektsoffer. Jeg stengte meg mye inne, brukte mye tid på romme mitt for det var min trygghet. Dette skjedde for en stund siden og som man aldri skulle ha trodd skulle skje med deg selv. Men alt kan skje på en fest.. Du blir skjenket og voldtatt... Jeg husker godt jeg skrek nei og prøvde med all min makt å sparke vekk personen oppå meg.. Jeg husker tårene rant etter situasjonen og mange tanker som går surrer i tankene. Du vet det ikke er din skyld, men du føler ennå skyldsfølelse og skulle ønske du kunne ha gjort noe for å unngå at det skjedde. Denne personen klarer jeg heller ikke å tilgi.. 
Dette er noe jeg ikke har klart å fortelle til mine foreldre, for jeg føler at jeg får som svar "Dette er din skyld".  

 

Så ja, jeg har vært et mobboffer og et voldtektsoffer og det er de to personene som jeg ikke klarer å tilgi...

 

Har du opplevd noe negative hendelser, hvor du føler at du ikke klarer å tilgi personen ? 

- Madeleine  

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits