HERLIG GAVE AV KJÆRESTEN!

Da har man spist god mat og pakket opp gaver! Fikk en herlig gave av kjæresten min! Et nydelig brev, der det stod at vi skal på London tur, og en herlig ring!! Omg !! Smelt! Verdens fineste ring! Det er mange som har trodd at vi er forlovet, men det er vi ikke ...dessverre ;) får nok vente litt lenger på den dagen han går ned på kne og frir til meg :)

Ikke det beste bildet! Men gud så nydelig den er<3 litt stor i str så må nok vente til jeg kommer tilbake til stavanger for å få rett str.. Ååå klarer jeg å vente så lenge? Vil ha den på fingeren nå!!

Kos dere masse videre ikveld og spis masse god mat! Spesielt dere studenter! Alltid godt å komme til mammas mat etter en lang eksamens periode!

GOD JUL????

-Madeleine

GOD JUL

God jul! Her på fjellet snør det tett i tett og små blåser litt, så idag sitter man foran peisen med en kopp te og ser på film :) utrolig deilig å få snø på julaften, når man vet at det er storm i stavanger og blåser en del i oslo.

LILLE JULAFTEN

Idag er det lille julaften og det betyr.... Roadtrip til bygda! Det er så koselig og en herlig julestemning i bygda, at jeg gleder meg hvert år til å bli med ned en tur! Idag toppet det hele med at det var strålende vær, så bilder fikk jeg tatt, og jeg fortet meg til å skifte til skitøy da vi kom tilbake for å nyte et par turer i bakken :) Elsker julen, elsker snø!

Herlige bilder!
Masse god jul og godt nytt år folkens!

- Madeleine

UTSIKT FRA HYTTA

Sjekk den herlige utsiken fra hytta! Likte spesielt skyene på bildet :) Det var deilig å være i bakken idag! Mye puddersnø, så koste meg i skogen! Var litt tungt og kjente melkesyren i bena komme etter noen turer. Så da dro jeg inn og fortsatte med eksamenslesingen!
Nå koser jeg meg med Harry Potter og halvblodsprinsen :) God Jul allesammen!

GOD MORGEN

God morgen!! Da skal jeg ut å kose meg i puddersnø:)) lykke!

FØRSTE DAG PÅ SKI

Endelig er jeg på hytta igjen! Super deilig med frisk fjell luft, snø og få ski på bena igjen! Første gang jeg står på ski etter sommer og det var sykt deilig! En ubeskrivelig følelse.

Etter flere timer i bakken, dro jeg inn med god samvittighet. Satt meg foran peisen med gløgg og en god jule film og nøt noen timer med ferie, før jeg beveget meg mot spisestuen for å lese til eksamen.. Det er virkelig nedtur å ha eksamen den 3.januar! Det er jul, det er ferie, man skal slappe av... får slapper av noen timer, men tenker konstant på eksamen...

Vel vel.. Her er noen bilder fra idag:) Enjoy!

HJEMREISE

DA er eksamen ferdig og jeg er på vei hjemover til Oslo! Det skal bli deilig å se familie og venner igjen, men det blir rart å være borte fra samboeren i en uke.. Det er kjipt at Espen ikke kunne bli med til hytta dette året, men det er ikke noe vits at han kommer 2.juledag og reiser tidlig dagen etter tilbake til Stavanger. Så vi satser på at han får fri fra jobb i påsken og kan tilbringe en uke med meg og min familie på hytta. Jeg er ikke bekymret over at han ikke skal klare seg i leiligheten alene. Det blir bare rart å ikke se han i en uke og jeg vedder på at han ringer meg om 2 timer og sier at han savner meg! Det er typisk han!

Kommer til å savne deg kjære <3

- Madeleine

WHITE CHRISTMAS
......

Julen kommer aldri til å bli det samme uten farfar. Ikke ifjor og ikke i år ..

Savner deg <3

 

- Madeleine

PAKKE PAKKE PAKKE!

Da er det på tide å pakke sammen bagen til hjemreise! Reiser ikke før på torsdag, men klarer virkelig ikke å vente mer! Så er det greit å ha den klar til torsdag, siden jeg reiser etter eksamen. Det skal bli deilig å komme hjem til familie og venner, til en hvit jul, til fjellet, til skibakken, til stillheten...- Madeleine 

MINE FAVORITT BLOGGERE

HVA GJØR SYKEPLEIESTUDENTER EGENTLIG ?

Det er sikker mange som lurer på hva vi sykepleie studenter bruker tiden vår på? 
Vel vi er helt vanlig fattige studenter som leser, fester, er sosiale og har praksis..... Vel, nei. Mye festing blir det ikke utenom fadderuka. JA vi er sosiale men det er alltid i sammenheng med lesing eller pugging til eksamen! Vi jobber ved siden av studie og har praksis som tar mye av tiden... Om vi har noe sosialt liv? NEI! Men det er verdt det! Jeg får jobbet med herlige mennesker og ser nye ansikt hver eneste dag! Jeg får både ris og ros og jeg tar det med meg videre for å bli bedre i mitt yrke og tar med meg mer erfaring! Jeg lærer mye bedre om kroppen på jobben eller på praksis enn å lese i bøker. Jeg STORTRIVES som sykepleiestudent! 

Dette er hva vi holder på med når vi har den sjeldene muligheten av sosialt liv!

God middag og håndballkamp! Heia NORGE !

Meg og søte Emilie på The ultimate nurse quiz!

The ultimate nurse quiz! Kom på 2.plass!! 


- Madeleine 

WISH LIST- Madeleine

JULEVASK AV LEILIGHET

Først må jeg fortelle hva som skjedde igår (lørdag)! Espen og jeg har jo ikke vært så flinke med å dra ut på date i det siste, fordi Espen jobber så mye og jeg er midt i eksamens perioden. Vi bestemte oss for å dra på date igår og endte på kino for å se Hobbiten i 3D og espen hadde fikset bord på resturant. Hobbiten er så utrolig bra og var mye bedre i 3D, selv edderkopp scenen ikke var noe spesielt hyggelig å se på.. Hater edderkopper! Etter kinoen så gikk vi til resturanten for å kose oss, og da ender vi først i baren siden det ikke var plass med en gang. Koste oss med litt vin før vi ble hentet og fikk bord. Nå kjære lesere... Da vi gikk til bordet så var det 4 fulle menn i sikkert rundt 50 årene, som var høylytte og skulle tøffe seg.. Da vi gikk forbi dem så sa de masse ekle ting til meg og lagde ekle lyder... Jeg fikk ikke dette helt med meg, men Espen og et annet par som satt like ved fikk med seg dette og reagerte sterkt! Espen ble så rasende og ilden stå i øyene hans at det var skummelt! Paret ble rasende og ba dem å oppføre seg. Dette endte til en krangel hvor han hovedpersonen av de fulle mennene ble sint, fordi han mente de ødela kvelden hans, når det var han som sa ekle ting og var spydig i kjeften.. Til slutt kom sjefen av resturanten og hev disse personene ut og beklaget for paret, Espen og meg og vi fikk maten på husets regning. Det var en ubehagelig følelse og følte alt var min feil siden det var meg de hadde snakket stygt til.. Men må virkelig si at det er herlig å ha en kjæreste som støtter deg og er der for deg! Jeg ble helt stum å se Espen i action i går da han hørte dette! Han ble nesten litt sint på meg siden jeg ikke reagerte på dette. 


...........


Nå er det  2 eksamener igjen og 4 dager til juleferie! Så det var på tide med julevask av leiligheten! Tok meg fri fra lesing til eksamen idag, satt på julemusikk og satt igang med å rydde. Var virkelig deilig å fått gjort noe fornuftig idag, med tanke på at formen er dårlig fortiden.. Så nå har man vasket klær, ryddet, støvsuget og vasket leiligheten! Lys er tent i leiligheten og en daff Madde med feber ligger på sofaen og er feerdig for idag. Nå blir det julefilm og slappe av resten av kvelden, kanskje litt sushi hvis jeg er heldig! Espen stakk med gutta til sushiresturant for å spise middag, han ville ha meg med men takket pent nei og sa at fomen er alt for dårlig.. Så nå koser gutta seg og jeg daffer her :) ÅÅÅH, det skal bli sååå deilig å  komme hjem til mamma og pappa på torsdag! Har ikke vært hjemme siden august! Skal pakke bagen imorgen og telle ned dagene mens jeg leser til eksamen som er på torsdagen! Dessverre er min siste eksamen den 3.jan, så blir litt jobbing med eksamen på hytta, men så lenge jeg får vært med familien og feiret jul så er jeg veldig fornøyd! Det jeg merker jeg gleder meg aller mest til, er å ta mamma sin bil på fredagen og kjøre alene til hytta! Det har blitt en tradisjon at jeg reiser tidligere til hytta for å gjøre alt klart til at de andre kommer opp :) Bare roadtripen til hytta er magisk! 

 - Madeleine  

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits