Home for Christmas

Da er man endelig hjemme for jul! Det tok en stund med å komme seg hjem (rundt 8-9 timer), med tanke på at det var full storm i Stavanger på lørdagen. 
Men en storm stopper ikke meg! Toget ble innstilt, så Monica, Rie og jeg endte med å cashe ut litt ekstra for flybilletter. 
Idag har jeg vært på juleshopping med Maria og kjærestene. Utrolig koselig å se at typene fikk god kontakt! Ikke mye julegaver, men fikk handlet noe :)
Så imorgen blir det koselig filmkveld med Maria :D Utrolig lenge siden jeg har sett den jenta, og har savnet henne så utrolig mye ! Julegaver <3

- Madeleine 

Santa Claus is coming to town !

JULEFERIE BITCHES!

Idag ble jeg endelig ferdig med siste eksamen, og tro det eller ei... Jeg gikk ut fra hallen med et smil ! Never done that before..
Planene videre idag er rydding, vasking av klær og vasking av hybel, pakke til hjemreise og nyte en herlig middag! SÅ blir det FEEEEEEST!
Ut å feire med sykepleierstudentene ikveld ! Skal bli så deilig :)  

Imorgen blir det å ta på daffe klær, wannabe uggs og nyte 8 timers togreise hjem :) Så blir det julebord på kvelden med jentene! Hahahahaha, måtte bare!

HA EN FIN JULEFERIE ALLESAMMEN!

I know I will <3

-Madeleine 

 

Anatomi eksamen - Kroppens awsome funksjoner

Da er man ferdig med grunnleggende sykepleie eksamen og det var så deilig. Var ute på fredagen og feiret med Emma og Marthe, med at vi dro på EUROPE konsert ! Åja, jeg sa det... EUROPE!
Det var utrolig deilig å kunne dra ut den kvelden, selv om jeg har en siste eksamen på fredag (Anatomi). Emma og jeg headbanga gjennom hele konserten! Damen forran emma fikk jo nytt hår av Emma, så skjønner ikke hvorfor hun ble irritert.  Så fikk jeg vite at folk tror jeg er lesbisk på grunn av frisyren min; Newsflash! I got a boyfriend. 
 


Lørdagen var utrolig herlig å være sliten og føle seg som den stygge andungen.. Sengen, salt kjeks, cola og film må vel være den beste kuren. Tror jeg så 4-5 filmer i løpet av den dagen.
Idag så  er formen verre, men hadde jo en herlig drøm som gjorde det bedre. Men siden jeg har anatomi eksamen på fredag, så endte jeg med å tegne, istedenfor å lese. 
Ble en rolig dag rett og slett, med amerikanske pannekaker, musikk, JULEKONGEN og tegning. Jeg får gå tilbake til tegning av resten av kroppens systemer! 

SE julekongen, så snakkes vi !

- Madeleine
 

Oh jolly.... It´s Christmas!

Det er endelig DESEMBER! Må si det er den beste måneden, med tanke på snøen, friske luften,
julestemningen, julemusikken og.... sa jeg snø ?

Stavanger folket mente at det skulle blir slush snø og kaldt... DER tok dere feil gitt! Det er tørr snø
og kaldt, men det ser ikke ut som det er så glad i det heller.. 
Uansett, jeg er kjempe glad i snø og elsker at det daler ned store hvite ulldotter ned fra himmelen. 
Sitter nå her med julemusikken på og prøver å sove, men det går ikke noe særlig bra nei...
Har slitt med å sove den siste måneden... Vet ikke helt hva det kan være. Om det er eksamen stress, 
farfar, hjemmelengsel (nei er ihvertfall ikke det).. Men satser det er eksamen stress, for jeg nekter å ikke sove
i min herlige seng på Kvitfjell! Skal blir så deilig å juleferie i 3 uker, og det blir stunder med min kjære, møte de herlige 
kollegaene mine og kjøre mot aller beste stedet ... Kvitfjell.  Bare tanken på at jeg skal kjøre opp, gir meg frysninger! Sitte bak rattet,
med julemusikk fra P4 og se all julestemningen på Gjøvik, Lillehammer og Kvitfjell. Kanskje jeg møter på Coca Cola trailererne i år også.

Dagene telles ned og det er 1 uke og 2 dager til jeg sitter på toget hjemover fra Stavanger. Den tredje eksamen er på fredag og 
siste eksamen er på fredagen den 14/12. Så er det å ta julevasken i hybelen, pakke og ut på byen for å feire.
Kan si at jeg er nervøs for eksamen, siden det er grunnleggende sykepleie og det er så mye man må kunne! 
Tror nesten anatomien kommer til å gå bedre, men jeg vet jeg kommer meg gjennom det. Om jeg så må ta dem på nytt, 
så lærer jeg jo av det og det er ikke verdens undergang om det ikke går som det skal. Ihverfall ikke dette semestere, med tanke 
på alt uventete som har skjedd... Så har ikke vært det beste semesteret, men jeg har kommet så langt, så holder vel ut litt til.

En god ting som har skjedd, er vel at jeg har fått kjæreste. Jeg som aldri trodde at det skulle skje.... Haha, er så typisk at det skjer 
før en ferieperiode... MEN nå har jeg ikke endt med en bad boy! Faktisk har jeg endt med en good guy, og jeg angrer virkelig ikke.
Selv om det er veldig rart og annerledes at noen virkelig er glad i meg for den jeg er og ikke utnytter meg på noe måte. 
Igår kom han overraskene på døra, for å passe på meg og motivere meg til å lese til eksamen. Jeg følte meg ikke helt bra, med tanke 
på lite søvn,  eksamens perioden og ikke minst at jeg brygger på en liten forkjølelse... Var utrolig koselig gjort av han

Som sagt så sover jeg dårlig (kan aldri si nok av det nei..), så sitter her og klokken er vel 01.00.. Se der ja og jeg er ennå våken.. jeezz
Hvordan skal eksamen dagen gå må man tro... Ender vel med å duppe midt i eksamen...

Jeg takker for meg og sikter mot sengen!

 

GOD JUL ALLESAMMEN !

 

- Madeleine  

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits