STRONG IS THE NEW SEXY- Madeleine - 

SYKEPLEIERSTUDENT


- Madeleine -

EKSAMEN

Nå er det den tiden av året hvor eksamene strømmer på. Bøkene er fremme, hjernen skal kokes, kaffen skal være til stede og kroppen kjenner på presset. Min andre eksamen dette året er den 5.desember, som er den muntlige eksamen. Vi har 13 oppgaver hvor vi blir trukket opp i en av dem, som vi skal fremføre og svare på alle spørsmålene sensorene stiller. Denne uken er da den siste uken hvor vi kan trene i laben på de forskjellige prosedyrene. Grugleder meg? Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal tolke følelsene mine idag. Jeg har nerver til eksamen som alle andre, men jeg føler meg litt trygg siden jeg har vært flink til å øve en del i laben. Eneste jeg trenger nå er å lese mer på teorien, sånn at jeg kan få alle sykepleiere stumme! Så dette skal jeg få til! 


3 av 15 bøker som skal få meg gjennom eksamensperioden! 

... 

I det siste har jeg slitt med perioder med ekstrem trøtthet.. Jeg sover kjempe godt på nettene, men det er EKSTREMT tungt å stå opp på morgenen. Øynene vil ikke åpne seg og jeg føler at kroppen veier et tonn.. Denne dagen er da ødelagt fra morgenen av, siden jeg bruker så lang tid til å stå opp.. Det er ikke det at jeg ikke vil, jeg klarer det bare ikke. En sånn dag har jeg idag.. Kjempe tung dag hvor jeg ikke har noe energi til eksamenslesing, ikke energi til trening, selv om jeg har veldig lyst til det. Eneste jeg har gjort frem til nå er å sitte i sofaen og halvsove med tven på... Et mirakel at jeg har klart å få noe i meg idag! Jeg pleier veldig sjelden ha dårlig matlyst og de gangene jeg har det, så er det noe galt... Typen tenker jo på det verste og tror jeg har fått ME (kronisk utmattelsesyndrom), men jeg tror heller at jeg har fått et tilbakefall på jernmangel igjen. Dette har jeg slitt med en god stund, men har vært perioder hvor nivået har vært stabilt og bra, mens andre perioder er det lavt og det kjenner jeg godt på kroppen. Så jeg får bare teste å se om det er jernmangel med å dra til legen og sjekke det ut. 

...

Ellers så er det ikke lenge til JUL! Søndag er det 1.desember og da skal Espen og jeg ut å spise julemat! Jeg fikk streng beskjed om at søndagen var hans dag og at jeg ikke skulle lage noen planer på kvelden. Synes det er kjempe koselig av kjæresten å komme med sånne planer og tar intiativet. Elsker å tilbringe tid sammen med han! Søndag skal også tilbringes på skolen for lesing og hjemme skal jeg spise grøt, drikke julebrus, og se på julefilmer! Elsker virkelig desember måneden og skal bli deilig å se familien igjen den 19.desember!

 

- Madeleine 
 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits