• 20.09.2017 kl. 16:52

MAYBEAUTY PORE MASK

God onsdag alle! 

Akkurat kommet hjem fra en hektisk vakt på jobb, fått pakke i posten som jeg åpnet før jeg kom inn døra og fikk det jeg har lengtet etter. Pore mask av Maybeauty. Fikk en prøvelse i en glossybox jeg abonnerer månedlig, som jeg prøvde meg på. Må si at jeg ble imponert, for leir masken stivner bra i ansiktet og du føler den jobber. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Blir en runde i kveld før sengetid! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Slitne meg etter hektisk dag, samt at jeg ennå ikke er 100% frisk. Stopper ikke meg, da turen går til Stavanger i morgen etter jobb! Gleder meg så fryktelig å se jentene igjen! Så kvelden blir å pakke, og ikke minst dulle litt med gubben som jeg uheldigvis har klart å smitte, ops! Guilty as charged!

Dere skal i helgen ? 

- Madeleine -

 • 19.09.2017 kl. 20:40

INTERIØR INSPO HØST 2017

Fri i turnusen, som vil si husarbeid! Musikk på full guffe, rydding, støvsuging og dansing med moppen. Høsten gir meg ekstra boost med å vaske og rydde, ikke minst får måneden meg til å se meg litt ekstra rundt i leiligheten. Undring på hva som kan fornyes, endres på, hvilke friske farger som kan freshe opp leiligheten. Den er jo ganske så hvit fra før, og vi har nøytrale farger på møblene som ikke tar så mye oppmerksomhet. Jeg er safe på interiør som kjøpes inn, for at det ikke blir to much og passer med det andre vi har i leiligheten. 

Jeg liker den minimalistiske stilen, men samtidig skal det være en preg av natur og kontraster. 

Elsker inspirasjonen av dette badet! Fargene og naturpreget kommer frem, samt lyset. Kul inspirasjon til fremtidig hus. 


Blir vel små endringer i leiligheten litt senere i høst, med nye pynteputer og flere potteplanter. Liker veldig godt de pottene kremmerhuset har ute til salgs nå, så blir nok en liten i grønn eller svart.

Blir det noe interiør shopping på dere i høst? 

- Madeleine -

 • 18.09.2017 kl. 16:56

TODAYS CASUAL OUTFIT

Nok en ny uke og nærmere kuldegradene kommer vi. Denne uken startet for meg med forkjølelse som ikke tar slipp, så for min del kaller jeg denne dagen for blåmandag. Håper virkelig jeg er noe bedre til onsdag, så jeg kommer meg tilbake i arbeid. Men var utrolig deilig å ikke sette på vekkeklokke og få sove ut, ta meg god tid til å starte dagen. Har holdt store deler av dagen inne på sofaen med te, serier og vitaminer, men følte jeg måtte ta meg en tur ut i det fine været. Ikke denne lange turen, da den endte med å dra til apoteket som ligger typ 200 meter, for å kjøpe urtedrops. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Veske - Zara / Jakke & strikket genser - Bikbok / Jeans - Vero moda / Skjerf - Cubus 

God grunn å komme seg ut, er at jeg kan sminke ansiktet mitt litt freshere enn hva jeg så ut i dag morges! Niklas mener jeg ser ut som ett spøkelse når jeg står opp hver dag. Kan ikke gjøre noe annet enn å bare le. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dagens lille middag blir hjemmelaget pizza og så skal jeg prøve å lage min egen tabascosaus! Kanskje det får bakteriene til å forsvinne! 

Ha en fin dag videre og en herlig uke! 

- Madeleine -

 • 18.09.2017 kl. 10:00

PLANER I SEPTEMBER

Skulle kanskje ha startet dette innlegget i slutten av august, men aldri for sent å begynne! Høsten er ankommet og da er det på tide med litt planer; 

 • Rydde vekk sommerklærne og få frem, samt fornye høstgarderoben. Jeg elsker å krype inn i store strikkete gensere eller cardigans, pakke meg inn i store skjerf før jeg skal ut på ærender. 

 • Jeg lagde en viltgryte i helgen som ble veldig god, så tenkte å bli flinkere med å lære meg oppskrifter på gode tradisjonelle høstmiddager! 
 • Bruke fridagene mine til å sette av ett par timer på venniner for Cafe tid eller gåtur. 

 • Ta meg tid til å komme meg mer ut på tur i den kjølige, friske høst luften. 30 minutter gåtur hver dag er bra for kroppen! 
 • Så skal jeg på en helgetur til Stavanger helgen som kommer! Gleder meg ufattelig til denne turen, å få møte gode, herlige venniner! 

(Bildene er fra WeHeartIt)

Elsker fargene som høsten bringer frem! 

Har dere noen spennende planer for høsten ? 

- Madeleine -

 • 17.09.2017 kl. 21:18

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ
I skrivende stund sitter jeg i sofaen, sammen med samboer å ser på Game of Thrones. Vi har jo ikke fulgt med på denne serien i det hele tatt, men fant ut forrige uke at vi skulle ha en serie å se sammen. Så da startet vi med GOT som alle kaller det. Ja, vi har vel blitt litt hekta av serien, selv om jeg gjerne kunne ha sluppet å se så mye nakenhet da.. 

IRRITASJONSMOMENT
Tror nesten samboeren min skulle få skrevet her, for tror han er nokså lei av å høre om min jobb, eller generelt om sykehus og ambulanse! Jeg prater alt for mye om jobben min, så må lære meg å begrense meg innenfor dette tema. Vanskelig når man er så engasjert i jobben, men må bli flinkere med å ikke prate om det når man kommer hjem. Unnskyld kjære <3 

OPPTUR
Det må være da jeg og en kollega overraske en annen kollega på bursdagen hennes med å kjøpe en liten gave som hun fikk starten av vakten hennes. Liker å se andre bli glad og er alltid koselig å lyse opp dagen til andre ! 

NEDTUR
At forkjølelsen har tatt skikkelig tak i immunforsvaret mitt og startet tredje verdenskrig. Så nå oppholder jeg meg hjemme for å bli bedre, til at jeg kan komme meg tilbake til jobb og hjelpe andre. Skulle ønske i sykepleiere var immune mot å bli syke, for dette har man ikke tid til i mitt yrke, med tanke på at det er stor mangel på sykepleiere! 

HØYDEPUNKT 
Fått god kontakt igjen med to venner som jeg ikke har sett på lenge, og høydepunkte denne uken var å få tatt en kopp kaffe, lunsj med venniner. Jeg har vært så ufattelig dårlig med å holde kontakten med venniner og skylder på at jeg har bodd i Stavanger i 4 år, men må bare skylde på meg selv. Jeg er ikke flink nok til å sette tid for å møte venniner. Men nå skal jeg bli flinkere med det, for det er veldig koselig å ha vennine tid, få snakket litt ut og oppdatere hverandre. Ene venninen min venter jo en liten jente, så var veldig hyggelig å overraske henne med en liten gave. Gleder meg ufattelig mye å møte den lille når hun kommer til verden! 

Neste ukens høydepunkt blir helgeturen til Stavanger, så lenge jeg har blitt frisk til det da selvfølgelig! Har ikke vært der siden jeg flyttet, som er 2 år siden. Gleder meg ufattelig mye å se venner igjen og få oppdatert dem hva som har skjedd etter jeg flytta. 

CRAVINGS 
Jeg har så sykt cravings på saften Zeroh med smaken pære og sitrongress! Kjøper typ 2 flasker i butikken for hver uke, men de forsvinne like fort! 

INNKJØP
Det må være vesken fra Zara! For ett knallkjøp jeg har gjort! Husker jeg skrev at jeg trodde den skulle være mindre enn hva den var? Vel, nå er jeg glad for at den har den størrelsen! 

Vesken finner dere HER

SPOTIFY SANG
I en periode nå har jeg blitt skikkelig hekta på å høre acoustic versjoner av kjente sanger! Spesielt en sangen Paris fra Chainsmokers, men sunget av Sofia Karlberg. Herregud den er så fin, og ikke minst perfekt å høre når det er dystre dager i høsten. 


 

- Madeleine -
 

 • 17.09.2017 kl. 11:53

NELLY INNKJØP

Nå har høsten ankommet! Temperaturen blir kaldere ute, bladene skifter farge, været er skiftende og forkjølelsen har kommet snikende. Det er normalt for meg å få forkjølelse så fort det bikker over til høst måned, så nå ligger jeg på sofaen med tett nese, sår hals, feber, og en stemme som ikke er eksisterende. Men det stopper ikke meg med å lage ett innlegg på en søndags morgen. Så må jeg bare beklage for dårlig blogging i går, hektisk dag og null energi i kroppen på kvelden. 

Siden høsten er her, er det på tidet med å pakke vekk sommerklærne og finne frem de tykke genserne, cardigans, vinterjakkene og ikke minst min favoritt, skjerf! Så i dag tenkte jeg å vise mine ønsker og kanskje fremtidige innkjøp fra nelly, som passer perfekt til høsten. 

 

HER // HER

 

HER // HER 

 

HER // HER 

 

HER // HER 

 

HER // HER 

 

Liker høsten! Så mange fine farger, og man kan pakke seg inn med dyne i sofaen, foran peisen med en kopp te og film. Pakke seg inn i store skjerf og kåper når man er ute. 

Siden det er søndag i dag, blir det å fylle på med husmorpoeng. Vaske klær, kjøpe inn litt blomster og søndagsmiddag hos mor. Prøver å slappe av så mye jeg kan i dag, siden forkjølelsen har tatt taket og allmenntilstanden ikke er på topp. 

God søndag! 

- Madeleine - 

 • 15.09.2017 kl. 14:00

DETTE SKJER I HELGEN !

God morgen, eller ettermiddag blir det vel nå som klokken er 14.00. 

Nå starter jeg dagen min etter å ha vært på nattvakt, sovet ett par timer og må komme meg avgårde på kveldsvakt. Dager som dette, så blir det hurtigmat på matplanen. Enkelt, raskt og smaker jo godt! Nå har jo rema begynt med eget merke, som er billigere enn de populære merkene som findus osv. Så i dag ble det thai wok, ikke at jeg spiser hurtigmat hele tiden men når man må ha noe raskt så er det veldig greit å ha tilgang til. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Skal ikke klage altså, men kjenner på kroppen at turnuslivet tar litt på av og til. Oftere jeg er mer sliten når jeg kommer hjem, da jeg er i fysisk aktivitet for hver vakt på jobb. MEN skal si at jeg har jo drømmejobben i mine øyne og verdens herligste kollegaer, så gleder meg til å dra på jobb hver dag! Uansett om det er hektisk på jobb og man ser at vi er slitne og løper som noen hodeløse høns, så klarer vi alltid å komme med noen gullkorn og få hverandre til å le. Smilet kommer frem! 

Så er det fredag i dag! Dere får ha en fantastisk fredag og god helg! Jeg skal jobbe i helgen, så sier som vi sykepleier alltid pleier å si med et smil; "Håper jeg ikke ser deg på jobb"

- Madeleine - 

 • 14.09.2017 kl. 19:07

DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL!

Den store gleden i måneden, å fikse vippene! Usminket og sliten etter jobb, farter jeg fra drammen til oslo for å fikse vippene. Hvorfor så langt unna? Jeg er veldig fornøyd med Raija og har ikke lyst til å finne ett annet sted å få fikset vippene. Vippene fikser jeg på beautyhouse frogner, og hver gang jeg kommer dit blir jeg tatt varmt i mot av jentene. De er så sprudlende og positive hver dag, man kan ikke se på noen av dem om de har en dårlig dag. Jeg føler meg så velkommen og tatt godt i mot, at hadde jeg byttet plass så hadde jeg blitt lei meg. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vipper av Raija på Beautyhouse Frogner! Kjempeflink og utrolig nydelig og herlig jente! 

Ja? Tada! Sånn ser jeg ut usminket.. Livet som sykepleier i ny og ne. Ikke alltid man prioriterer å sminke seg på jobb, spesielt når man føler at man er på jobb store deler av døgnet. Som i dag blir det jobb, mat og så jobb igjen om noen få timer. Noe positivt og negativt det med å jobbe turnus. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oj! Ikke alltid så lett å ta bildet av denne lille bamsen. Dette er Gizmo, en pompom som jeg kaller rasen og som vi sitter hundevakt for i ett par timer for svigerforeldrene. Se så søt han er! Blitt så utrolig glad i den lille pelsdotten! Han er åtte år gammel, tenk det. Han som ser ut som en liten valp!

Ikke det lengste innlegget, men måtte jo stikke innom å si hei før jeg må på jobb igjen.

Dere får ha en fin kveld videre! 

- Madeleine - 

 

 • 14.09.2017 kl. 11:00

INNKJØP

Til jobb anvender jeg små vesker, for å ha med meg det jeg trenger på jobb. Blitt litt lei av å bruke de små veskene, så unnet meg en ryggsekk fra Zara! Den var større i størrelsen enn hva jeg hadde sett for meg, men da har jeg mer plass og ikke minst en unnskyldning med å lage matpakke til jobb hver dag (som jeg er ufattelig dårlig på å lage). 

Likte gulldetaljene på sekken, og ikke minst så er den klassisk. 


(Foto: Niklas Frogner)

Gleder meg til å få brukt den i morgen! Sekken finner dere HER

 

- Madeleine -

 • 13.09.2017 kl. 20:47

MAKEOVER

Kanskje ikke en ekstrem makeover, men det er alltid deilig med litt forandring! Sist jeg var hos frisøren var i desember, så nå var det på tide med en fresh farge og nå som høsten er her, var inspirasjonen en kald farge. En dypere og kald farge på etterveksten, med striper for å skape en fin overgang og deretter askeblondt i lengden. Vet jeg har prøvd på dette tidligere men fargen har ikke tatt tak i håret, så var spent om det gikk denne gangen. Første gang jeg har vært på salongen CHIC i Revetal, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Frisøren var utrolig flink med å velge ut riktige fargetoner og håret fikk en ordentlig behandling for at fargene skulle sette seg. 

Super fornøyd med fargen! Men en sånn behandling sliter veldig på håret, så fremover blir det bruk av hårkur og fudge shampoo for å bevare den kalde fargen i lengden.


(Foto: Niklas Frogner)

Samboeren lekte litt med fargene på kamera, men bildet ble ganske så kult! 

- Madeleine - 

 • 13.09.2017 kl. 13:00

DETTE HAR SKJEDD!

For en fantastisk natur vi har i Norge! Jeg forstår at jeg må sette mer pris på vår natur, fjell og fjorder. Turen til Jotunheimen var bare helt fantastisk deilig. Bare legge vekk telefonen, trekke frisk fjelluft i lungene og nyte synet av hva landet vårt er skapt av. 


Min samboer fikk en idee at vi skulle ta en helgetur til Valdresflya/Jotunheimen nasjonalpark, for å gå Bitihorn. Veldig lenge siden jeg har gått tur på fjellet og vært på telttur, så dette gledet jeg meg til. Dagene før avreise, fikset og styrte Niklas for å fikse turklær, telt, utstyr som er fornuftig å ha med seg, overnatting, osv. Den kule ideen hans med overnatting, var at vi skulle sove i bagasjen på en transporter! Altså en typisk bil, elektriker/snekkere anvender på jobb. Vi hentet en stor madrass hos mor og far, som passet bra i bagasjen og gjorde klart på fredag for avreise. Niklas med sitt kamerautstyr og filmopptak, og jeg bak rattet på vei til Beitostølen. Sent kom vi frem, og fant et lite området ved veien som vi kunne stoppe for overnatting. Koselig men kaldt!

Lørdagen stod vi opp tidlig for å gå opp Bitihorn. Pakket sekken og begynte å gå, ikke lenge gikk det før vi skjønte at det var bare stigning opp til Bitihorn. Ble noen pauser opp fjellet, og mye filming den dagen også, "Alt skal filmes!". Så film og bilder ble tatt oppover fjellet, og etter 2 timer så var vi på toppen. En av toppene i jotunheimen og hadde oversikt over Jotunheimen. 

Sliten og fornøyde på bildet! 

Senere på dagen tok vi turen til Beitostølen igjen, for å kjøpe telt; "Beacuse somebody forgot the tent at home!". Skulle ha trodd det var meg, men det var gubben. Etter innkjøp av telt, musikkopplevelse og ett glass øl, så pakket vi om sekkene og gikk til skogs. Niklas hadde planlagt at vi skulle til ett lite tjern for overnatting. Etter 1 times gå tur, kommer vi frem til et nydelig lite tjern med utsikt mot Bitihorn og slo oss ned. 

Pustet litt ut, før vi skulle få opp teltet. Tok ikke lang tid før vi innså at vi hadde fått med oss telt for to og ikke for tre. Ups! Men mer tenkte vi ikke på det før vi skulle ta natten, da vi innså at vi hadde for lite telt, feil soveposer og naturen bestemte seg for å senke temperaturen til null grader. Mye søvn ble det ikke, men våknet til utrolig fint vær og nydelig utsikt 

Etter frokost, trasket vi tilbake til bilen og kjørte hjemover til Bærum igjen, med valdres radio i bakgrunnen. Vi har nok fått erfart hva vi burde ha med neste gang vi skal ut på tur. 

Vil dere se filmen fra helgeturen, så kan dere se den her ; 
 
- Madeleine - 


 

 • 12.09.2017 kl. 21:43

LENGE SIDEN SIST

Vet ikke helt hvordan man skal starte..

"Hei, skjera?"

To år har gått og det er mye som har skjedd i arbeidslivet, samt privatlivet. Sist blogginnlegg var USA turen min med bestevenninen min Emilie, hvor jeg også skrev at jeg hadde fått jobb på sykehuset i Stavanger. Jobbet i Stavanger i ett år, og møtte på utrolig fine kollegaer og nye venner, samt mye lærdom og videreutvikling som sykepleier. Men høsten kom, og privatlivet endret seg. Jeg trengte nytt kapittel, vekk med alt negative og trengte positiv energi, så etter mye diskusjoner og argumenter for/mot, lukket jeg døren for forholdet og åpnet døren for singellivet. Månedene fremover blev det mye jobb og trening som fylte dagene. Nærmere juletider og ett turnusliv som holdt meg i Stavanger, kjente jeg stor savn etter familie. Spesielt på selve julaften, da jeg tragisk nok satt alene på dagen, men som ble fyllt med latter og god stemning på kvelden med kollegaer. Veldig koselig, men den tiden var ufattelig vanskelig for meg å være borte fra familien. Jeg som er så glad i høytider! Denne perioden fikk meg til å savne hjem, og beslutningen ble enkel? Jeg skal hjem! 

Våren kom, og etter mange søknader om jobbstillinger som sykepleier fikk jeg, etter mye tålmodighet, min drømmejobb. Reisen tilbake til Bærum var like rundt hjørnet og det var tungt å si hadet til så utrolig herlige kollegaer. Men så kom påsken, familien kom over for å hjelpe og flyttingen var offesielt. Tilbake til Bærum , nytt kapittel, nye voksenpoeng? Påsken ble feiret med familien, og min nåværende samboer. Jeg som hadde sagt til meg selv at jeg skulle være singel i ett år; 

"Jeg lover jeg klarer ett år ihvertfall! No more boys!"

Ja, som det skjedde! Møtte en ung og kjekk mann på fjellet den påsken. Trenger vel ikke å si noe mer enn at han er stuck med meg per dags dato. 


I dag har jeg masse erfaringer og opplevelser som jeg tar med meg videre. Ingen har ett perfekt liv, men jeg kan si at jeg er lykkelig der jeg står idag, og det er det som teller mest. 

- Madeleine -

 • 11.09.2017 kl. 21:00

CHECK OUT THE VLOG

 
God mandags kveld ! 
Utrolig lenge siden jeg har vært inne her nå.. Som tiden flyr ! 
Vil bare stikke innom å si at typen har startet vlog; Check den ut ! 
 

 
VLOG #001
 

VLOG #002

 

Oppdaterer dere i morgen hva som har skjedd de siste to årene. 

Btw; Håper alle har stemt ! Blir ett spennende valgkamp i år. Tror det blir veldig jevnt. 

 

- Madeleine-


 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits