MOTE - NEW IN

Høsten er en deilig årstid. De nydelige fargene på bladene, tåken som legger seg over åkerne og kulden som kommer snikende. 
Været er ikke overraskende med at det er småtrist vær, men da er det deilig å få pakket vekk sommerklærne og ta frem høstens trender!
Jeg har ingen høst jakke som jeg har blitt forelsket i før nå. Kvelden igår looket jeg på macen min og tittet litt på inspirasjon til høsten, og fant en utrolig fin lang ytterjakke på Zara!


(bilde fra Zara)

Lang, nydelig kamel farge og oversized! Jeg har jo cravings på oversized gensere og topper for tiden, så jakken passer jo perfekt i garderoben! 


(bilde fra Zara) 

Kåpen finner dere HER

Gleder meg virkelig til å få denne på døren! 

 

-Madeleine-

 

Summertime is over

 

Dårlig blogger? Ja kall meg hva du vil, men livet som sykepleierstudent er ikke lett som alle tror. No social life, så prøver å nyte fritiden jeg får så lite av :) Men må jo oppdatere bloggen også! 

Sommerferien er altså over og mye har skjedd i sommer! 

  • Startet sommeren med å flytte i en ny leilighet og skaffe en søt liten skapning av en katt (Linus). Han er nå 6 mnd og er like skjønn som da han var 8 uker gammel. Lille sjamøren som kaprer alle jenters hjerter! 

( 8 uker gammel) 

(6 mnd gammel)

  • Var hjemme i Stavanger de 3 første ukene og slappet av, før jeg beveget meg hjem i 3-4 uker for å møte venner og familie. Deilig å komme hjem men kjente jeg savnet min bedre halvdel. Var utrolig leit og trist at han måtte jobbe hele sommeren. 

  • Var mye med min bestevennine Annie <3 Hun er en helt utrolig jente og så sprudlende da! Vi var jo nesten med hverandre hver dag! Vi tok spontanturer til sverige, vestby outlet, tur til kalvøya og jentekvelder. Hun gjorde virkelig sommeren min komplett! Uff kjenner jeg savner henne og skal bli deilig å komme hjem snart for å se den jenta igjen! 

    (Bilde av kalvøya turen ) 
     
  •  Var også en uke på Lyngør med herlige Emilie! Ååå som vi koste oss! Hadde så og si herlig vær hver dag. Møtte på mange nye og kjente folk, fest og festligheter! Var virkelig deilig å bare slappe av på det mest idylliske plassen i Norge (  i mine øyne). 
  • Ble overrasket av Espen med at han kom til oslo to helger for å si hei! Deilig å se han igjen og bruke tiden sammen med han! Vi dro på resturant og kino, gikk tur og slappet av. Deilig med en liten strand ved leiligheten, så vi tok oss kveldsbad hver dag ! 
  • Siste helgen så dro vi til gjøvik for paintball turnering med espen og gutta. Gikk dessverre ikke så bra med laget men Espen nøt helgen selv om stemningen ikke var på topp. Lørdag dro vi tilbake til oslo, siden vi skulle kjøre til stavanger på søndagen :) Ble en lang kjøretur på søndagen og været var ikke med oss.. Snakk om at trærne faller for deg (bokstavelig talt) 

Min lille oppsummering av sommeren ! Den gikk utrolig fort og nå er jeg på mitt siste år i studiet! Tenkt det? Snart er jeg offesielt sykepleier! Jeg er nå ute i medisinsk praksis og storkoser meg! Ikke lenge til den praksisen er ferdig og eksamen like rundt hjørnet og ny praksis starter. Plutselig så er juleferien på døra! 

Har vært mye praksis og jobb i det siste og kan si at jeg kjenner det litt på kroppen min.. Den har sagt ifra et par ganger og jeg må tenke på helsen min. Vet ikke hva planen blir i dag, men frister litt å komme meg ut av leiligheten for å få litt luft.. så vurderer å bevege meg litt ut en liten tur :) 
Ha en fin dag videre herligheter! 

- Madeleine - 

 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits