21.09.2013

Endelig helg!

Etter å ha pakket litt til flytting, så sitter jeg endelig på rumpa med et glass rose vin og sushi fra Sabi sushi. Eneste som mangler nå er en film på tv. Jeg ser litt på interiør på ulike nettsider og drømmer meg frem til den perfekte leiligheten! Det blir på fredag neste uke at vi skal flytte helt inn i leiligheten og jeg skal små pakke ut resten av helgen, mens kjæresten tjener inn penger. Jeg gleder meg virkelig til å komme meg ordentlig på plass :) 

 

 Imorgen blir det trening og videre med pakkingen! 

Ha en fin helg videre! 

 

- Madeleine 

STOCKHOLM

Hej allihopa!

Da har jeg kommet hjem etter en herlig helg i Stockholm med min kjære. Vi bodde hos tante og tok tur inn til Stockholm City på fredag og lørdag. Det var veldig mye som skjedde i Stockholm denne helgen! Kongen hadde 40 års jubileum og det var halvmaraton i sentrum. Men vi fikk shoppet en del og Espen fikk sett noe av byen og livet.. Han skjønte at Stockholm er en veldig buisness sted, da han så alle med dress og stilig kledd. Han fikk også møte min herlige kusine, tante og mormor! De var veldig positiv med han og synes at han er veldig hyggelig kjæreste! Mamma var også over og hun kalte seg for svigermor! OMG! Første gang jeg har hørt det! 
...

Nå er det på igjen med skole lesing... koffein here I come! 
Positive neste uke er at vi skal ha møte med huseiere imorgen til vår leilighet! Gleder meg veldig til å flytte sammen med kjæresten <3
Så blir det dykking neste helg! 

 

- Madeleine  

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits