SCUBA DIVING

Goooood morgen!

Slapper av i sofaen med en god film. Jentene er bortreist for sommeren og jeg har leiligheten for meg selv. Er ikke lenge til før jeg også beveger meg hjemover :) 
Men denne uken så skal jeg på dykkekurs! 

Det er som en helt annen verden. 

- Madeleine
 

NYTT DESIGN PÅ VEI !

Nytt design på vei! 

Holder på å mekker litt, men det kommer opp etterhvert! :)

 

- Madeleine

THE MESS

Goooood morgen! 

Sitter nå i den deilige sofaen med god frokost og med innlevering. 
Kan si at innlevering for universitetet er noe HELT annet enn hva man skrev på videregående! Føler meg skikkelig voksen her jeg sitter å skriver med voksne ord og formuleringer at jeg føler det vokser gråe hår på hodet! Men skal bli deilig å bli ferdig med innleveringen ikveld! Ellers blir det jentekveld med god middag sammen med herlige jenter Marie og Emma :) <3  

...

Så fant jeg ut at en vennine av meg er med i et band! Utrolig bra sang The mess, og de var et oppvarmingsband for imagine dragons :)

Så hør den ! 

...
Ellers så er det goood, praksis denne uken og neste, så er jeg ferdig! 
Dette skal jeg klare å komme meg igjennom!
Ha en fin dag videre folkens!
- Madeleine  

04.06.2013

Nok en fin dag her i Stavanger og nok en dag som bare forsvinner av latskap...
Prøver ennå å finne ut hvordan jeg skal få skrevet  refleksjonsnotatet, men føler jeg ikke kommer igang.. Vet ikke om det er bare jeg som tenker for avansert, men håper virkelig at jeg for kommet igang og blir ferdig med det denne uken. Merker jeg virkelig savner Oslo byen akkurat nå, men ikke lenge til sommerferie! 2 uker igjen og jeg er ferdig med praksis! Så det er bare å fortsette det gode arbeidet og stå på!

...



 

HAVE FUN



- Madeleine



SOMMER PARADIS

"Sol ute, sol inne
sol i hjerte, sol i sinne
SOL bare SOOOOOL"

 Solen har ankommet Stavanger nok en gang, og det må man bare utnytte så mye som mulig! Jeg dro meg selv ut i solen og la meg ved solveggen, kjente solen stekte meg og svetten renne nedover ansiktet! Det er så herlig å kjenne varmen, slappe av, nyte været og høre på chill musikk. Men så klarte jeg å slokne der jeg lå, og merket at jeg var ganske så varm så beveget meg inn for å kjøle meg ned. Heldigvis var det ingen tomat hud, reddet nok en gang *tommel opp*

....

Sitter nå i sofaen i den store leiligheten "alene". Hege er på vei fra Bergen og Emma stakkar ligger syk hos kjæresten sin.  Så det er nokså stille her at jeg kan rope og man hører ekko i det fjerne.  Så colaen er klar, chipsen er servert og skolesakene ligger ved siden av meg.   Det er klart for å begynne med refleksjonsnotatet! I praksis så har vi noen innleveringer, hvor en av de er et refleksjonsnotat. Jeg har dessverre ikke fått så mye beskjed om hvordan den skal skrives, men den skal handle om en hendelse vi har opplevd i praksis og skal reflektere rundt dette. Jeg har valgt å skrive om en hendelse anngående blotting. Jeg ser idag at det er et stort tema innenfor sykepleien og at det er mye blotting som foregår der ute i sykehjem. Satser på at det blir en bra innlevering og at veilederen min godkjenner den ! For da er det ikke så lenge til sluttvurderin og sommerferie. Sluttvurderingen min er om 2 uker og så har jeg sommerferie ! DET skal bli deilig det! 

....

Planer for sommerferien? Ja, det skal jeg si deg at jeg har! Første uken skal jeg på dykkekurs sammen med kjæresten til Emma. Det har jeg nå gledet meg veldig til kjenner jeg og satser på at jeg ikke blir skremt av brennmaneter og fisker som kommer svømmende forbi! Så skal jeg jobbe her i Stavanger, deretter beveger meg hjemover til Bærum for så å jobbe der. Skal bli deilig å se kollegaene mine igjen, venner og familie etter flere mnd her i Stavanger og null mulighet til å reise hjem. Så tar jeg langhelg hvor jeg møter kjæresten min på hytta i tvedestrand, hvor vi også skal ta med et annet vennepar. Der skal det grilles, bades, soles og jeg skal virkelig vise de hvordan man skal nyte livet! Så blir det mer jobbing, feiring av bursdag, kjæreste møte hele slekten og tilbake til Stavanger! 

Så ingen utenlands reise denne ferien nei, men i oktober så skal jeg til Egypt med min kjære Espen :) <3 Det gleder jeg meg virkelig til!

....


Sommer er den beste årstiden!

-Madeleine 

 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits