• 09.05.2015 kl. 20:55

✈ LAX ✈

Nå er det virkelig ikke lenge før jeg står på Oslo lufthavn sammen med venninen min og ser foran meg at det står LA på gaten! Shiiiit, jeg gleder meg sykt! 4 uker igjen til praksisen er ferdig, og til jeg står der med vitnemålet i hånden, kofferten pakket og på vei over dammen til LA. 


Herregud som det skal bli deilig å få oppleve det landet! Endelig! Planlegger allerede neste tur til som går til Hawaii neste år,  for surfing, longboarding og nyting av livet ! 

 

Vært i USA før? 

- Madeleine-

  • 08.05.2015 kl. 22:11

BACHELOR LEVERT!

ENDELIG! I går var dagen jeg har ventet på i tre år nå! Bachelor oppgaven er endelig levert, etter mye svette og tårer. Bare takknemlig for av pcen min ennå lever, etter at tastaturet har fått gjennomgått en del. Det er først i dag, det går opp for meg at jeg har levert den og har bare 4 uker i praksis igjen, til jeg er offesielt Sykepleier. Det er helt utrolig hvor fort tre år har gått! Men jeg er utrolig stolt av meg selv over at jeg har kommet meg gjennom studiet uten å stryke på eneste en eksamen. Det viser bare hvor hardt jeg har jobbet meg gjennom i tre år, og med tanke på alt som har skjedd i privatlivet (motstand). Jeg gleder meg nå til den 5. juni, hvor det er avslutning og foreldrene mine kommer over til Stavanger for å delta. Håper jeg har gjort mine foreldre stolt, med å fått meg en utdannelse som sykepleier. Det er ikke den best betalte jobben, men jeg stooooor trives og det er så utrolig lærerikt å jobbe som sykepleier, jeg angrer ikke! 

Leveringen måtte feires med en liten flaske champagne!

Denne fredagen, skal brukes med å bli husmor igjen etter mange uker med en litt frustrert samboer som har vært husfar, hehe. Så i dag skal leiligheten vaskes og ryddes og det nydelige været nytes! Langhelg er ufattelig deilig! 

 

God helg! 

- Madeleine - 

  • 05.05.2015 kl. 18:01

YOU´RE NOT YOU

Uke 2 av 6 er snart tatt slutt, og jeg ser at jeg har lært så ekstremt mye på liten tid. Det er deilig å få mye ansvar, så jeg kan vise hva jeg er god for! Min kontaktsykepleier anbefalte meg en film, som jeg vil anbefale videre! 

Filmen heter "You´re not you" - Den handler om en dame som er musiker og får diagnosen ALS. En ganske alvorlig diagnose hvor du gradvis blir verre og det er ingen medisinsk behandling som kan stoppe sykdommen. Livssituasjonen endrer seg og mange fremtidige planer viskes bort. 

Filmen er så utrolig søt men samtidig sterk. Kan ikke love at det ikke kommer tårer! Jeg blir rørt hver gang jeg ser den !
Trailer :

SE0m-N-b1VAMå sees! 

Film som du anbefaler? 

 

-Madeleine- 

  • 03.05.2015 kl. 21:40

SUNDAY INSPO

Liten pause fra Bachelor skrivingen, så legger ut en liten søndag inspo:

 

God søndag videre ! 

- Madeleine -

  • 01.05.2015 kl. 16:17

☮ FIRST OF MAY ☮

Første Mai har endelig kommet, og været er utrolig herlig! Desverre sitter jeg stuck inne med bachelor nok en gang OG første uken av siste praksis er utført. Skal nok få tatt meg et par pauser med å legge meg i hagen og sleike litt sol. Oppgaven skal leveres neste uke, og da kommer friheten! Gleder meg utrolig mye akkurat nå.. Vil bare ha tankene klare til praksisen som strekker seg i 6 uker. Litt inspo for Mai: 


God første Mai til dere alle! 

- Madeleine - 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits