A NEW HAIR COLOR

Endelig er det fredag! Helgen startet med å sove lenge, spise en god frokost, ut på ærender (som vil si å kjøpe mat til katten og vindushoppe), hente pakke i posten (kommer et eget innlegg ila helgen) og en spontan tur til frisøren. Jeg er så utrolig heldig som har en utrolig herlig bestevennine, som er frisør! Har vært litt modell for henne under utdannelsen og må virkelig si at hun er ekstrem flink med klipp og farger! Enda bedre så jobber hun ikke langt unna den nye leiligheten, så jeg tenkte jeg skulle høre om hun kunne hjelpe meg med fargen min siden den hadde begynt å bli gul / oransje av alle ting. Lykke at hun hadde tid til meg, og jeg er virkelig ikke så redd for håret mitt, så å si til venninen min hva hun har lyst å gjøre med håret mitt? Det er magiske ord i hennes ører! 

I dag ble det nye farger og styling, siden jeg prøver å spare til lengre hår. Det ble en mørk farge i hodebunnen som da jevner seg ut til en lysere nyanse! Elsker det, selv om jeg ble litt sjokkert da hun fønet det, for da så det ut som hun hadde farget det i mørke grått. Det beste med å dra til frisøren er å bli tatt vare på! Super fornøyd med fargen og herregud så flink hun er med å krølle håret mitt! Jeg hadde aldri hatt den tålmodigheten selv! Tusen tusen takk nydelige Elisabeth <3 Du er en reddende engel som alltid!

Så vil jeg si god helg til allesammen ! Nyt den til maks! 

 

- Madeleine - 

♪♪ MUSIC TOP TEN ♪♪

God kveld!
Akkurat kommet inn døren etter en lang dag med Bachelor skriving! Herregud det tar tid, men sykt deilig å komme ordentlig i gang! Dagens middag ble rett og slett sunn og enkel: 
Ellers så tenkte jeg å dele med dere min topp 10 av musikk akkurat her og nå: 

( Jason Derulo - Want to want me)

( CLMD (Johnsen Remix) - Kepp Dreaming ft. Jared Lee - Lillebroren til bestevenninen min som har laget remixen)

(Deorro ft Chris Brown - Five More Hours) 

(Odesza ft Madelyn Grant - Sun Models)

(The Mowglis - I´m good)

(Years & Years - King)

(Ella Henderson - Yours ( Tobtok Remix)

(Marlon Roudette - When the beat drops out )

(Tove Lo - Habits (Oliver Nelson Remix)

(Deadmau5 - Seeya ft Colleen D´Agostino)
Håper musikken faller i smak, så får dere ha en fin kveld videre ! 
- Madeleine -

 

☮ OH HAPPY DAY ☮

God morgen solstråler! 

En ny uke har startet, og det er bare å komme i gang med planlegging av morroheter for denne uken. Min uke blir fyllt med Bachelor skriving, trening, møter og morroheter, men jeg liker å være opptatt. Bedre å være i bevegelse, enn å komme tidlig hjem som risikerer at jeg ender sofa hjørnet. Ellers blir det å fortsette å pakke ned leiligheten for flytting neste uke, som jeg gleder meg fryktelig til! Skal bli deilig komme til å en større leilighet og på bakken, så katten kan få være ute i naturen. 

Et lite innlegg på morgenen er alltid koselig, og husk: 

 

"A smile is the prettiest thing you can wear" 

 


Få frem det nydelige smilet deres! Det er vår og sommer er like rundt hjørnet! 

 

- Madeleine - 

☮ WANTS FOR SUMMER 2015 ☮
1. HER // 2. HER  // 3. HER  // 4. HER // 5.HER // 6. HER //


(Andre bilder er fra WeHeartIt)

 

 

- Madeleine -

☯ INSPIRATION ☯ 
(Pics from WeHeartIt)

 

 

- Madeleine-

SYKEPLEIER - LIKE RUNDT HJØRNET

Siste delen av utdannelsen nærmer seg. Tre år med studiet har gått fort, som jeg aldri skulle ha trodd. Husker første dag som det var i går. Ny by, ny dialekt, nye mennesker, nytt miljø og en nervøs Madde. Da jeg ankom med nattoget til Stavanger, stod jeg ved togstasjonen og visste ikke hvor jeg skulle, hvilken buss jeg måtte ta for å komme til universitetet for å hente nøkkelen til hybelen og hvor hybelen lå. Det å bære en stor bag på ryggen og en trillekoffert var stressende akkurat den dagen.
Da jeg endelig hadde ankommet hybelen, pustet jeg lettet ut men samtidig savnet moren min. Det var tungt å si farvel til min mor å se henne gråte, men samtidig så trengte jeg en ny start. Jeg følte meg veldig alene den helgen før skolestart, men tok meg tur rundt Madla og sentrum for å bli litt kjent med busser og ikke minst beliggenheten. Jeg fikk vite at en god venn fra Bærum hadde flyttet til Stavanger og ble utrolig glad for å møte han! 

Første skoledag kom og jeg møtte mange utrolige herlige mennesker og følte meg ikke alene lenger. Jeg har hatt mye festligheter, var medlem av Folken hvor jeg møtte min kjæreste og lært mye under utdannelsen. Det var litt vanskelig å være i praksis, der jeg følte jeg ble en liten skygge fordi jeg kom fra østlandet og de fra området ble bedre likt. Jeg fikk hele tiden spørsmål om "hvorfor kom du til Stavanger?". Jeg sa til meg selv at jeg skal jobbe hardt og vise at jeg har det som skal til for å bli sykepleier. Det å vise vist lærerne at jeg ikke er en snobb som tror hun får alt på sølvfat.. Jeg vet hva jeg vil og jobber for det. 

Tredje og siste semester og mye har skjedd rundt meg. Venner har kommet og gått og de som virkelig er venner og bryr seg om deg sitter igjen som jeg setter pris på. Jeg bor med kjæresten min som har 2 års dag snart  og min lille katt som snart blir ett år. Jeg savner vennene mine hjemme, men har valgt å bo et år ekstra for å jobbe inn penger med min kjære til bolig. Om et år er jeg tilbake til Oslo/Bærum, gleder meg og blir spent om kjæresten min liker seg der.  Han kommer jo fra Stavanger og ryktet sier at stavanger gutter er vanskelig å flytte på seg, men jeg tror ikke på rykter. Han vil gi oslo en sjanse og trives han ikke så flytter vi igjen :) 

Nå babler jeg bare ?. Eneste som er igjen av studiet nå er  bachelor oppgaven, samt en fordypningspraksis. Skrivingen har begynt for fullt med bacheloren!  Har også fått informasjon om hvilken avdeling jeg kommer i fordypningspraksis, og fikk mitt første ønske! Fordypningspraksis er en praksis som skal forberede oss til arbeidslivet, så blir en kose praksis kan man vel si.

Uansett så vet jeg at jeg er klar for å bli ferdig med studiet og komme meg ut i arbeidslivet! BRING IT !

 

- Madeleine - 

TATOVERING DEL 2

God helg! 

På onsdag var det nok en gang inn på tatoverings sjappa, for å gjøre den siste finishen av tatoveringen jeg startet på i februar. Da var det skyggelegging og farger som var planen. Litt nervøs med tanke på fargingen siden det går så mye ryker om store allergiske reaksjoner av fargen rød. Men jeg reagerer så sjeldent på noe som helst, så tenkte at det må jo gå greit. I 2 timer lå jeg på benken med musikk i øret og mobilen i hånden og buksa under knærne. Må si jeg var imponerende overrasket av meg selv av å ikke skrike eller hyle, men vondt var det noen plasser, spesielt ved hoftekammen og benet generelt. Men alt i alt var det verdt det og resultatet ble AMAZING!

 

Sted: Solid tattoo i Stavanger 

 

(Neste tatovering må nok bli noe vinter / ski tema på armen / sleeve tenker jeg? om et år ish)

Jeg er ekstremt fornøyd og gleder meg til å slenge på meg bikinien om sommeren 2015! Ikke minst korte shorts, oversize t-skjorte, converse og longboard, cruise på sørlandets veier med min bestevennine i sommer! Ååååh, som gleden kommer frem bare ved tanken! Men før sommeren er det levering av Bacheloroppgave, flytting til ny og større leilighet med kjæresten, påskeferie som nytes på fjellet, og min aller siste kose praksis som jeg gleder meg fryktelig til! 

 

God helg allesammen ! 

- Madeleine-

 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits