• 20.03.2015 kl. 23:06

A NEW HAIR COLOR

Endelig er det fredag! Helgen startet med å sove lenge, spise en god frokost, ut på ærender (som vil si å kjøpe mat til katten og vindushoppe), hente pakke i posten (kommer et eget innlegg ila helgen) og en spontan tur til frisøren. Jeg er så utrolig heldig som har en utrolig herlig bestevennine, som er frisør! Har vært litt modell for henne under utdannelsen og må virkelig si at hun er ekstrem flink med klipp og farger! Enda bedre så jobber hun ikke langt unna den nye leiligheten, så jeg tenkte jeg skulle høre om hun kunne hjelpe meg med fargen min siden den hadde begynt å bli gul / oransje av alle ting. Lykke at hun hadde tid til meg, og jeg er virkelig ikke så redd for håret mitt, så å si til venninen min hva hun har lyst å gjøre med håret mitt? Det er magiske ord i hennes ører! 

I dag ble det nye farger og styling, siden jeg prøver å spare til lengre hår. Det ble en mørk farge i hodebunnen som da jevner seg ut til en lysere nyanse! Elsker det, selv om jeg ble litt sjokkert da hun fønet det, for da så det ut som hun hadde farget det i mørke grått. Det beste med å dra til frisøren er å bli tatt vare på! Super fornøyd med fargen og herregud så flink hun er med å krølle håret mitt! Jeg hadde aldri hatt den tålmodigheten selv! Tusen tusen takk nydelige Elisabeth <3 Du er en reddende engel som alltid!

Så vil jeg si god helg til allesammen ! Nyt den til maks! 

 

- Madeleine - 

  • 17.03.2015 kl. 18:43

♪♪ MUSIC TOP TEN ♪♪

God kveld!
Akkurat kommet inn døren etter en lang dag med Bachelor skriving! Herregud det tar tid, men sykt deilig å komme ordentlig i gang! Dagens middag ble rett og slett sunn og enkel: 
Ellers så tenkte jeg å dele med dere min topp 10 av musikk akkurat her og nå: 

( Jason Derulo - Want to want me)

( CLMD (Johnsen Remix) - Kepp Dreaming ft. Jared Lee - Lillebroren til bestevenninen min som har laget remixen)

(Deorro ft Chris Brown - Five More Hours) 

(Odesza ft Madelyn Grant - Sun Models)

(The Mowglis - I´m good)

(Years & Years - King)

(Ella Henderson - Yours ( Tobtok Remix)

(Marlon Roudette - When the beat drops out )

(Tove Lo - Habits (Oliver Nelson Remix)

(Deadmau5 - Seeya ft Colleen D´Agostino)
Håper musikken faller i smak, så får dere ha en fin kveld videre ! 
- Madeleine -

 

  • 17.03.2015 kl. 10:00

☮ OH HAPPY DAY ☮

God morgen solstråler! 

En ny uke har startet, og det er bare å komme i gang med planlegging av morroheter for denne uken. Min uke blir fyllt med Bachelor skriving, trening, møter og morroheter, men jeg liker å være opptatt. Bedre å være i bevegelse, enn å komme tidlig hjem som risikerer at jeg ender sofa hjørnet. Ellers blir det å fortsette å pakke ned leiligheten for flytting neste uke, som jeg gleder meg fryktelig til! Skal bli deilig komme til å en større leilighet og på bakken, så katten kan få være ute i naturen. 

Et lite innlegg på morgenen er alltid koselig, og husk: 

 

"A smile is the prettiest thing you can wear" 

 


Få frem det nydelige smilet deres! Det er vår og sommer er like rundt hjørnet! 

 

- Madeleine - 

  • 16.03.2015 kl. 18:09

☮ WANTS FOR SUMMER 2015 ☮
1. HER // 2. HER  // 3. HER  // 4. HER // 5.HER // 6. HER //


(Andre bilder er fra WeHeartIt)

 

 

- Madeleine -

  • 15.03.2015 kl. 20:54

☯ INSPIRATION ☯ 
(Pics from WeHeartIt)

 

 

- Madeleine-

  • 14.03.2015 kl. 19:10

TATOVERING DEL 2

God helg! 

På onsdag var det nok en gang inn på tatoverings sjappa, for å gjøre den siste finishen av tatoveringen jeg startet på i februar. Da var det skyggelegging og farger som var planen. Litt nervøs med tanke på fargingen siden det går så mye ryker om store allergiske reaksjoner av fargen rød. Men jeg reagerer så sjeldent på noe som helst, så tenkte at det må jo gå greit. I 2 timer lå jeg på benken med musikk i øret og mobilen i hånden og buksa under knærne. Må si jeg var imponerende overrasket av meg selv av å ikke skrike eller hyle, men vondt var det noen plasser, spesielt ved hoftekammen og benet generelt. Men alt i alt var det verdt det og resultatet ble AMAZING!

 

Sted: Solid tattoo i Stavanger 

 

(Neste tatovering må nok bli noe vinter / ski tema på armen / sleeve tenker jeg? om et år ish)

Jeg er ekstremt fornøyd og gleder meg til å slenge på meg bikinien om sommeren 2015! Ikke minst korte shorts, oversize t-skjorte, converse og longboard, cruise på sørlandets veier med min bestevennine i sommer! Ååååh, som gleden kommer frem bare ved tanken! Men før sommeren er det levering av Bacheloroppgave, flytting til ny og større leilighet med kjæresten, påskeferie som nytes på fjellet, og min aller siste kose praksis som jeg gleder meg fryktelig til! 

 

God helg allesammen ! 

- Madeleine-

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits