TILGIVELSE ER IKKE ALLTID LETT

Jeg er på det stadige at jeg vil glemme alt det negative som har skjedd i fortiden, og tilgi venner som jeg vet angrer på valg de har tatt som har gått utover meg negativt. Men det er noen hendelser som er vanskelig å glemme, og det er vanskelig å tilgi de personene som gjorde dette..
På videregående opplevde jeg at jeg ble et offer for mobbing. Alt begynte ganske så tidlig på året 1.vgs. Du tror du skaper nettverk, du tror du har fått nye venner, du tror du er safe og begynner å stortrives på skolen. Men alt snudde seg og jeg møtte veggen. Jente i klassen bestemte seg for å lage skolen til et helvete, få meg til å gjøre det dårlig på skolen, påvirke meg mye psykisk og prøve å svekke meg for alt. Hun fikk de fleste jentene på hele 1.klasse imot meg, hun begynte en gruppe på facebook, hun brukte meg som et tema på jentekvelder osv. Hun lagde kvalme og trodde virkelig hun var dronningen over skolen. Dagene ble tunge, null motivasjon til å gå på skolen, men jeg pushet meg. Jeg husker ennå frysningen nedover ryggen som jeg fikk hver gang jeg gikk mot hoveddøren til skolen.. Enda en dag på helvetes skolen.. Jeg prøvde å holde ut, men merket at det tok mye krefter. Søsteren min gikk på samme skole og hun så og skjønte at det var noe på gang og at jeg ikke hadde det bra i det hele tatt. De få vennene jeg hadde satt jeg veldig stor pris på å ha og vet de offret mye med å forvaret meg på skolen. 
Det ble enda verre da jeg kom hjem fra skolen en dag og knakk sammen og fortalte mamma om alt som hadde skjedd de siste mnd. De angrep meg rett forran rektoren på skolen. De skrek til meg at hvis de skulle finne ut hvor mange som ikke likte meg, så måtte de fylle opp hele gymsalen.. Jeg husker dette så godt!  Og det at rektoren ennå syntes at jeg skulle fortsette på skolen etter perioden... Ja, for det hadde da blitt bedre? Denne jenta som gjorde dette mot meg, kommer jeg aldri til å tilgi.. Jeg vil ikke.. Er jeg slem som ikke vil henne noe godt? Jeg klarer bare ikke å tilgi det hun har gjort mot meg... Hun har ødelagt mye!


Så er det en hendelse til som jeg vet ikke er bare jeg som har opplevd. Det er mange jenter som har dessverre opplevd det samme og vet som meg at det er et vanskelig tema. Det er veldig få som vet om dette, men idag er jeg i det humøret at jeg må bare få ut alt jeg tenker på gjennom bloggen min. Jeg slet veldig i en periode etter at jeg ble et voldtektsoffer. Jeg stengte meg mye inne, brukte mye tid på romme mitt for det var min trygghet. Dette skjedde for en stund siden og som man aldri skulle ha trodd skulle skje med deg selv. Men alt kan skje på en fest.. Du blir skjenket og voldtatt... Jeg husker godt jeg skrek nei og prøvde med all min makt å sparke vekk personen oppå meg.. Jeg husker tårene rant etter situasjonen og mange tanker som går surrer i tankene. Du vet det ikke er din skyld, men du føler ennå skyldsfølelse og skulle ønske du kunne ha gjort noe for å unngå at det skjedde. Denne personen klarer jeg heller ikke å tilgi.. 
Dette er noe jeg ikke har klart å fortelle til mine foreldre, for jeg føler at jeg får som svar "Dette er din skyld".  

 

Så ja, jeg har vært et mobboffer og et voldtektsoffer og det er de to personene som jeg ikke klarer å tilgi...

 

Har du opplevd noe negative hendelser, hvor du føler at du ikke klarer å tilgi personen ? 

- Madeleine  

HAPPY VALENTINE

Happy Valentine! Roses are red, violets are blue, a bottle of wine thank you! Denne herlige fredagen startet med at jeg våknet brått av musikk og en kjæreste som kommer med frokost til meg! Første gang jeg får frokost på sengen og den var nydelig! Så sloknet jeg igjen i en time, før jeg fikset meg og gjorde meg klar for dagen. Etter mange måneder meg mas fra kjæreste og mamma, så tok jeg en tur til sviger sin optiker butikk for å sjekke synet. Synet er litt verre, blir mindre som tiden går! Kanskje det stopper opp på -7 ? Nye briller er fikset og kjæresten drar meg videre til lunsj. Han overrasket meg med at vi dro til en liten cafe hvor vi møttes på vår første date. Så utrolig søtt tenkt av han og en veldig herlig lunsj! Handlet litt til middagen og beveget oss hjem igjen, før han innser at han har glemt noe og dropper meg av hjemme for å kjøre videre.. 10 minutter senere kommer han hjem med to buketter til meg! For en dag!


Nå skal jeg egentlig sove, men får det ikke til... Formen er kjempe uggen og kroppen begynner å hate meg.... Så nå takker jeg bare for meg.. 

SYKMELDT

Det er utrolig kjipt å bli syk når det passer deg det minst. Jeg er som sagt på praksis på sykehuset, og å bli syk nå passer kjempe dårlig.. Har blitt sykmeldt en uke nå og det stresser meg, for jeg vil bestå og komme meg gjennom praksis.. Jeg er veldig glad dette skjedde så tidlig i praksisen, men uansett.. Jeg storkoser meg på praksis, og har funnet ut at det er dette jeg virkelig vil jobbe med før videreutdanning! Det er kirurgisk felt jeg vil jobbe med. Har en utrolig herlig kontaktspl og alle sykepleiere som jobber på avdelingen er så hyggelige, hjelpsomme, og imøtekommende! Jeg har vært så utrolig heldig med praksisplassen! 

Heldigvis kan alt fikses, så har snakket veileder osv så jeg kan puste lettet ut og bare tenke på å bli frisk! 

eneste jeg må gjøre imorgen er å endre vaksinens dato! Skal jo ta vaksine neste mandag, men den må jeg nok flytte lengre frem.
SÅ måtte jeg avbestille london turen som jeg fikk av samboeren min..... FML... Samboeren min har blitt syk  og har fått flyforbud at legen sin...så valentines day blir ikke i london, men på sofaen med lommetørkler, appelsiner, suppe, te, pledd, og et sykt kjærestepar. 

 

NY UKE, NYE MULIGHETER .... kommer virkelig til å kjede livet av meg denne uken.. men ja ja... 

 

- Madeleine 

TIDLIG HELG!

Starter med å si at det var skikkelig tungt  å stå opp idag! Halsen er sår, kroppen er redusert og øyelokkene er tunge. Tror jeg begynner å bli små syk, men det stopper ikke meg idag! Får en så liten besøk av medstudenten min om ikke alt for lenge. Vi skal jobbe med et vitenskapelig fremlegg som vi skal holde på tirsdag på praksisplassen. Dette har jeg ikke hatt før, så jeg lurer virkelig på hvordan dette fungerer. 
Så før medstudenten har kommet, ryddet jeg litt etter gårsdagens middagselskap, satt på en vaskemaskin og sitter her med en kopp te og en skål av gårsdagens salat til frokost! Må si jeg er sunn! Planen idag er å vaske leiligheten og dra på en så liten vindushopping på kvadrat senere idag.. Skal ha Emma på tacokveld idag, men tror jeg skal se ann formen litt.

Ellers så ble jeg overrasket igår av min kjære! Han kom hjem med Nintendo 3DS, Mario spill og Pokemon! Jeg vet jeg er 21-22 år gammel, men blir virkelig ikke lei mario og pokemon! Lille barnet kom frem igår og jeg ble stooor glad! Min andre nintendo ds er ødelagt så har jeg tenkt og vurdert om jeg skulle kjøpe en ny, men der kom kjæresten hjem med en! Så etter at selskapet dro hjem, slengte jeg meg i sengen og spilte pokemon utover natten. FUN FUN FUN! Kjæresten min ble nok litt overrasket igår da han så hvor mye energi jeg fikk frem av å spille POKEMON!

Nei nå må jeg få rumpa i gir! SNAKKES!

- Madeleine 

PAKKE I POSTEN!

For 2 uker siden fikk jeg en stoor pakke i posten! Den har jeg ventet lenge på og tro meg, jeg har telt ned dagene!
Da fikk jeg denne skjønnheten:

Celine phantom bag Virkelig det beste kjøpet mitt! Elsker den !!

Idag fikk jeg enda en pakke i posten som jeg også har lengtet etter :

Alexander wang veske
Gjort noen bra innkjøp i det siste? Do tell!

- Madeleine

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits