OSLO

Da sitter jeg på flyet. En liten hjemreise før praksis perioden begynner på mandag. Det skal bli deilig å se venner igjen, siden juleferien ikke ble som den skulle pga eksamen og jobb. Men dessverre slipper man ikke unna innleveringer og jobbing på macen. Så den er med og alle papirene som skal være klare til praksis på mandag! Det kommer til å bli en morsom, men hektisk 9 uker praksis på sykehuset. Heldigvis har jeg kommet i en super gjeng av studenter og en herlig og sprudlende veileder! Så motivasjonen begynner å stige til toppen igjen.

Så har jeg tenkt mye på utveksling i 5 eller 6 semester i sykepleien. Vet ikke hva jeg skal velge.. Vil veldig til Australia, men det er mange som skal søke dit og det er bare 4 uker praksis og resten på skolebenken med eksamener og innleveringer..
New Zealand frister mer da :) det som stopper meg litt er samboeren min og at jeg ikke vil reise alene. Samboeren min forteller jo at jeg må bare dra, siden jeg har ønsket dette siden jeg startet å studiere, men han kommer til å savne meg noe veldig. Tror jeg må tenke videre på dette.. Er ikke så lenge å tenke da, siden fristen er den 1. Feb..

Hva skal man velge?

REISE: TUNISIA

Da har jeg og jentene bestilt reise til Tunisia uken før påske!! Vi fikk ikke en ordentlig juleferie, siden vi hadde eksamen den 3 januer. Vi har derfor bestilt oss en tur mellom praksisen, for å få den ferien vi fortjener og trenger ! Jeg gleder meg virkelig til denne reisen. Har aldri vært i Tunisia, og vet bare at det ligger i nord-Afrika. 

Da kan jeg krysse av Tunisia på listen ! 

Herlige bilder! Gleder meg til strendene, solen!


Bildet til venstre er hotellet vi skal bo på! Nydelig hotell!

 

Noen som har vært i Tunisia ? 

 

- Madeleine 

MARY KAY HUDPLEIE

Jeg har nå blitt en frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay! Det er kjempe gøy og inspirerende, jeg møter nye mennesker hver dag!

Se for deg at du åpner garderobeskapet ditt for å finne et antrekk. Hvor mye kostet antrekket? Hvor mange ganger har du brukt antrekket det siste året? Kommer du til å bruke det igjen ? 
Vi er forskjellige med tanke på hvor mye penger vi bruker på klær og hvor mange ganger det antrekket blir brukt. Mest sannsynligvis vil antrekke henge i garderobeskapet 3/4 av året. Men du kommer til å bruke hudpleieprodukter HVER DAG. Hva er det første man ser når man ser på deg? Ansiktet ditt! Hudpleie er da en veldig god investering du kan gjøre for utseende ditt. 

Mary Kay Ash var en visjonær som grunnla foretaket i 1963, fordi hun ville gi kvinner en mulighet til å berike livet sitt. Hun mente at kvinner trenger en mulighet til å få økonomisk suksess. Hun skapte et miljø relevant for kvinner. Den frittstående karrieremuligheten gjør at kvinner kan tjene ekstra penger. Det er derfor man ikke finner dette merke i butikken. 

Jeg valgte å bli frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay, fordi det er dette merket jeg føler holder sine løfter. Hudpleieproduktene er ekstremt gode og jeg føler stor forskjell etter jeg har brukt produktet noen få dager. Så det er dette merket jeg er veldig fornøyd med og stoler på, og jeg har prøvd mange forskjellige merker for hudpleie. Med tanke på at huden min er sensitiv, så kan jeg ikke ha produkter som er sterke for huden og svir. Det er bare ubehagelig, men Mary Kay er bare behagelig for huden. Det er ikke noe sterke midler, du kjenner ikke noe svie, men du føler deg oppkvikkende og huden får den fuktigheten den skal ha. 
 


Vår hud gjenoppbygger seg selv og det er helt fantastisk! Epidermis (overhuden) danner tynn men effektiv beskyttelse. Epidermis inneholder også pigmentdannende celler som bskytter mot lys, gir huden farge og kan bidra til en ujevn hudfarge. Cellene forflytter seg fra bunnen av epidermis til hudens overflate under en konstant syklus på 4 uker. Dermis (lærhuden) er en del av det underste hudlaget. Den er bygd opp av kollagen og elastiske fibre som støtter de livsviktige komponentene i huden. Når fuktighetsbalansen i det underste lager er gjenopprettet, ser huden yngre og fastere ut. 

Det er mange forskjellige produkter fra Mary Kay. Basic hva produktene gjør (mirakelsett) 
- Renser og fjerner sminke og urenheter
- Skrubber for å fjerne døde hudceller som gjør huden matt
- Virker oppkvikkende, gir frisk glød og forfiner porene
- Tilfører fuktighet slik at huden blir myk og glatt
- Beskytter også huden mot sol og forurensing

Det har flere fordeler som at det gjør huden glatt, reduserer forekomsten av rynker og fine linjer, gjør huden myk, fastere og feilfri.  

 

Følte jeg ville dele dette med dere, og si at hvis dere får en sjanse å få vært med på en jentekveld med Mary Kay produkter, så ta sjansen! Prøv produktene å se hva du synes :) 

 

-Madeleine

 

 

MAMMA HELG!

Hei! 

Søndagen har kommet og en ny uke venter like rundt hjørnet. På fredag kom mamma på besøk, og det var så herlig å se henne igjen! Vi hentet henne på flyplassen og stakk rett til Sandnes sushi for å spise. Som mamma sa, det er den beste sushi resturanten, med tanke på kvalitet og pris! Overraskende godt! Igår (lørdag) dro vi til Stavanger sentrum for å vise henne litt rundt, som sverd i steinen på madla, universitetet, stavanger sentrum. Så handlet vi inn varer til helgen for å lage litt mat til lille fattige studenten. På kvelden dro vi til moren og samboeren til Espen, sånn at de kunne møtes. Det gikk mye bedre enn forventet! Det så klikk med en gang! Idag så har mamma og jeg fikset kjøttsaus, gravet laks og laget gravlaks saus! Nam! Så nå har jeg lært mamma sine oppskrifter og kan gjøre Espen stolt! Men så dro mamma dessverre tilbake til Oslo ikveld... Det var trist at hun dro og jeg fikk skikkelig hjemlengsel... Uff...


Den nye uken er booket med skole, innleveringer, og ærender. Denne uken skal jeg teste to hester, siden jeg skal bli forrytter! Har ikke vært på hesteryggen på 3 år, så er spent men gleder meg! Savner det skikkelig! Så imorgen skal jeg innom Hööks, for å se litt på utstyr. Så skal jeg lese pensum og være med gruppen for å bli ferdig med innleveringen. Masse spennende forelesninger denne uken, så gleder meg ! :) 

Ble dessverre ikke noen bilder i dette innlegget! 

 

 

- Madeleine 

EKSAMENS FERDIG

Endelig er jeg ferdig med eksamen for 3.semester i sykepleien! Så jeg nyter denne helgen før 4.semester begynner for fullt. Dette semesteret har jeg hjemme eksamen og praksis på kirurgisk felt og hjemmebasert. Dette blir spennende men mye å gjøre. Jeg gleder meg til utfordringen!!

2014

GODT NYTT ÅR! 

Goodbye 2013, hello 2014! 

Nå har et nytt år startet og en ny side av livet har begynt! Det er da på tide med å sette opp nyttårs mål for dette året:

  • Trene 3-4 ganger i uken
     
  • Spise sunt

  • Flinkere til å spare

  • Reise med samboeren 

  • Jobbe effektivt med skole

Ikke at jeg fant på noe mer egentlig, og nei jeg kommer ikke til å skrive at jeg skal være flinkere til å blogge som mange andre gjør.. Jeg blogger akkurat som jeg vel og når jeg vil :) Blogging er dessverre ikke min første prio, men studie er.. Jeg har mye praksis fremover som kommer til å gi meg litt mer tid til blogging hvis jeg er heldig.. Men jeg vil også bruke mer tid med samboeren min, for har ikke blitt så mye kjæreste tid i vinterperioden, siden jeg har vært så oppslukt av eksamen... Uff, har dårlig samvittighet for at jeg ikke har brukt tid på kjæresten... Håper han ikke føler seg glemt :(

Juleferien var bra, det var deilig å komme hjem til mammas mat, fjellet for å stå på ski, slekten og konkurranse mellom den unge generasjonen og mandelen i grøten. Gleder meg virkelig til ringen kommer tilbake! Leverte den på mandag siden den var stor, så gleder meg virkelig til å få den i riktig str! Den var NYDELIG! Kjæresten er virkelig den beste <3 Han vet når han skal være romantisk... nemlig onsdager og lørdager som han sier! " Jeg er bare romantisk og søt på onsdager og lørdager" Haha, det er jo en spøk, for han er som regel ganske søt og romantisk hver dag.

Nyttår ble feiret med middag hos svigers og fest med gjengen til Espen. Litt annerledes nyttår i år enn hva jeg har hatt, men jeg fikk nyttårs kysset som jeg ventet spent på og starte et nytt år med min kjære <3En ny side i boken for oss to! Elsker deg Espen <3

Hva er deres mål i dette nyåret av 2014? 

- Madeleine 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits