Helg + Musikk

Hei godt folk!

Da tar jeg en lang helg og gjør meg klar til kveldens samling i sentrum! Det skal bli deilig å dra ut ikveld med Oda, med tanke på at det har vært en lang uke. Men ingenting kommer til å toppe fredagen! Da kommer bestekompisen min på besøk til Stavanger! Gleder meg skikkelig til å se han, spesielt når samtalene våre på facechaten alltid starter med "ikke lenge til Stavanger nååå!"  Haha, han er skjønn! 

Nå er planen å ta en tur til butikken for å kjøpe noe pils, lage god middag med Oda og fikse seg til kvelden. Så har jeg funnet litt ny musikk idag, som har ihvertfall gitt meg motivasjon til å gjøre litt skolearbeid!

 
Safe and sound - Capital Cities

Not givin in - Rudimental
Too close - Alex ClareThe city - Madeon

- Madeleine  

My bucketlist


Dette er bare en liten del av the bucketlist... Enjoy ! 

- Madeleine
JUST GO WITH THE FLOW (SPØRSMÅLRUNDE?)

Hei godt folk!

Det er utrolig koselig å se at så mange er innom min lille blogg hjørne! Så hvis det er noe du lurer på eller vil at jeg skal skrive om, så er det bare å legge igjen en liten kommentar. 

"Somedays you just have to create your own sunshine"

- Madeleine

SUMMER 2013

Merker jeg savner sommeren! Skal bli deilig å få luftet longboardene og utnytte bølgene med surfing!

MINE FAVORITTER

Hei godt folk!

Ferdig med lesingen og tenkte jeg skulle vise de siste hudpleie produktene jeg har fått på hylla og som har blitt mine favoritter!Tea Tree face mask er perfekt for de som har rødlig hud (som meg). Jeg sliter med rødlig hud på kinnene av alle steder og etter å ha brukt denne 3 ganger i uken i 2 uker nå, så merker jeg at fargen har blitt lysere og begynner å forsvinne! Sitter med denne i ansiktet i 10-15 min før jeg tar det bort med fuktige pads.

Tea Tree skin clearing exfoliating pads er pads som du bruker etter masken, som fukter og som små skrubber ansiktet. 

Mary Kay Timewise body targeted-action toning lotion som er garantert min favoritt! En body lotion som strammer og gjør huden myk.Fikk beskjed om å bruke den på strekk merkene jeg har på hoftene, for den skal visst hjelpe med å minske og forebygge mot det eller noe, og jevne fargen til hudtonen. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om og kan si at etter noen uke så så jeg forbedringer! Men generelt så er det en ekstrem herlig lotion som også har en herlig lukt.

 Så endte jeg med noen nye neglelakk fra Gina Tricot, og kan si at 73 Disco og 112 Silver Lake  har blitt mine nye favoritter. De sitter lenge på og er veldig lett å ta av.

Det var min lille favoritt hjørne..

Nå er det Bones og en kopp te + planlegging av morgendagen før leggetid.

 

- Madeleine 

TIRSDAGS KVELD MED JUS BOKEN OG LOVSAMLINGEN

Hei godt folk!

Det har vært en lang tirsdag allerede, men er ennå ikke ferdig! Sitter her med sykepleie og jus + lovsamlingen innenfor helse -og sosialsektoren. 
Merker det er mye vi skal kunne dette semesteret, så er bare å stå på å lese! Sykepleie og jus er faktisk ganske spennende, så er ikke noe problem å komme seg gjennom det.
Er vel noen av de andre fagene som er verre, hvor man har håpløse bøker og idiotiske forelesere. Som idag hadde vi om pasientsikkerhet, hvor foreleserne hadde ekstrem mye energi.
Det er jo positivt, men ikke i dette tilfelle.. De snakket ALT for fort og gikk alt for fort frem, så merket det var deilig da de satt på en film!

Anyways... Nå skal lovboken frem og brillene på ! - Madeleine

DON´T WAN´T AN ENDING

"The days turn to hours 

And it´s just a movement before they go

I´m scared to say goodbye,

´cause what´s after that?

I don´t know"

 

- Madeleine

FORELESNING

Hei alle god folk! 

Sitter nå i forelesning med skjønne oda! Vi har om interkulturell kommunikasjon/kulturforståelse, som er kinda spennende. 

Er vi ikke søte?  Haha, ser ut som det er bare oss to i auditoriumet! 
Så har jeg vært flink å lagt ut CV og jobbsøknad på FINN! Lengter sånn etter en deltidsjobb... Er så lei av å sitte i min lille hybel med skolebøker!

 

Snakkes senere godt folk!

- Madeleine 

Sunday

Hei alle god folk!

Siste dagen av uke 4 som vi da kaller en søndag, og jeg bruker min søndag med å daffe! That´s right! Mine søndager blir brukt som en hvile dag for kroppen. Ikke at jeg bare ligger i sengen hele dagen og ikke beveger på meg som et dovendyr, men jeg tar fri fra trening, lesing og setter heller på en film eller god musikk og slapper av. Denne søndagen ble en helt uvanlig søndag! Jeg fikk spontan besøk av min nydelige Emma, som var helt døø etter bare jobbing i helgen. Så hun krabbet seg hit for å slappe av og prate, for å så krabbe seg hjemover igjen. Haha, hun er no herlig den jenta! Ellers så skal vel jeg snegle meg bort til en kompis ikveld! Ikke at jeg har store forhåpninger på det, men skal gjøre mitt beste! Hahahaha, nå høres jeg verre ut enn hva jeg egentlig er.. Jaja, la gå da! 

 For å forsvare meg litt, så kan jeg si at jeg har vært flink med å trene 3 ganger denne uken! Litt stolt av meg selv.. sånn bitte litt! Så skal jeg som alle andre bloggere, anbefale denne treningsdagboken:

Get inspired treningsdagbok! 
Fikk den i posten på fredag, så da kom smilet frem og brukte kvelden på å finne ut hvordan den funket! Jeg merker jeg får mer motivasjon av å skrive i den, for da motiverer jeg meg til å øke med vekter og løpe lengre. Altså å skape meg små mål for hver trening. Det jeg synes er et lite negativ med den, er at den inneholder ikke så mange sider som jeg skulle ønsket den gjorde! 

Men uansett... dere finner den HER

Nå skal jeg snegle meg til kjøkkenet og deretter prøve å gjøre noe effektivt idag! 

Hva bruker dere søndagene på ? 

 

- Madeleine

 

TattoosPakke fra Nelly

Når formen er opp og ned, så er det alltid chill å klikke seg gjennom nelly sine sider!
Idag fant jeg dette nydelige paret, som jeg bare måtte klikke på bestill!

// Rattle Boot KLIKK HER

 

- Madeleine  

Pretty Little Liars

Etter en uke med sykdom, så er det deilig å slappe av med en god serie! Så er det helg om ikke alt for lenge, og da skal jeg tilbringe tiden med kjæresten. 

Imorgen er det skole og en liten tur til Stavanger sentrum på bARe clinic, for å fikse og farge brynene. Skal bli deilig å fikse de for en gangs skyld! Så skal jeg hive meg på trening! Få vekk all dritt i kroppen min og jobbe med sommerkroppen 2013.

Nå skal jeg se videre! Kos dere masse ikveld. 

 

- Madeleine 
 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits