INNKJØP

Under handel i går, fikk jeg øye på nye produkter fra Garnier, som heter Respons. Respons er hårprodukter som finnes for ulike hårtyper. Jeg så selvfølgelig ikke dette, så kapret med meg tre hårprodukter fra Garnier for meget tørt hår (noe jeg ikke har). Garnier Respons - Avocado oil & Shea butter, selv om det er for meget tørt hår så trenger håret en liten kur i ny og ne. Kjenner jeg håret mitt rett så blir det litt skadet og tørt under sommertider, grunnet mye sol og saltvann, så disse produktene skal nytes i sommer. Det beste er at de lukter utrolig godt! Får sommerfølelsen med en gang, som jeg elsker lukten av shea butter og avocado oil!  

 

Neste produktet fikk jeg i posten som er solkrem til sommeren. Merket LeTan har jeg hørt fra andre bloggere som har anbefalt, så tenkte jeg skulle teste den ut for denne sommeren. Coconut oil SPF 15 from Australia! Eneste som skuffet meg litt var størrelsen på flasken, så jeg tror jeg skal klikke hjem 1-2 til, siden det går mye i sommer. 


Nå må sommeren bare komme fortere! Gleder meg til norsk sommer, sjømat, sol, hav, båt og gode fester. 

 

Noen produkter du anbefaler eller har kjøpt til sommeren ? 

 

-Madeleine- 

INNKJØP

God kveld! Her blir søndagskvelden utnyttet med å slappe av i sofaen med en god film og snop!

På lørdagen tok jeg en liten tur innom en bokhandel for å kapre meg to nye bøker til julen. Jeg elsker å tilbringe tiden med å sitte i sofaen foran peisen og lese en god bok. Nå blir det mer faglitteratur og det er kjedelig i lengden, så jeg må jo unne meg noe godt!Jeg falt for "Ektemannens hemmelighet" av Liane Moriarty og "Kjære" av Linnéa Myhre. Så det ble disse to skattene som fulgte meg hjem!

"Ektemannens hemmelighet"
Handler om en kvinnen Cecilia Fitzpatrick  som er lykkelig gift med mannen sin, inntil hun finner et brev som ektemannen skrev for mange år siden. I brevet står det noe som vil forandre alt i livet hennes. 

Hvis ikke det høres spennende ut, så vet ikke jeg! Gleder meg til å lese boken og finne ut hva som står i det brevet? ååh man blir så nysgjerrig!

"kjære"
I flere brev til venner, familie, redaktører og bedrifter, beskriver Linnéa hvordan det er å kontinuerlig bli påminnet om å spise riktig, holde seg slank, trene, være sunn.

Mange har lest denne og anbefaler den sterkt videre, så da fulgte jeg trenden og kjøpte boken. Gleder meg til å åpne boken og få et innblikk på Linnéa sin verden.

 

Har du en bok som du anbefaler? 

Ha en fin kveld videre! 

 

- Madeleine -

 

MOTE - NEW IN

Høsten er en deilig årstid. De nydelige fargene på bladene, tåken som legger seg over åkerne og kulden som kommer snikende. 
Været er ikke overraskende med at det er småtrist vær, men da er det deilig å få pakket vekk sommerklærne og ta frem høstens trender!
Jeg har ingen høst jakke som jeg har blitt forelsket i før nå. Kvelden igår looket jeg på macen min og tittet litt på inspirasjon til høsten, og fant en utrolig fin lang ytterjakke på Zara!


(bilde fra Zara)

Lang, nydelig kamel farge og oversized! Jeg har jo cravings på oversized gensere og topper for tiden, så jakken passer jo perfekt i garderoben! 


(bilde fra Zara) 

Kåpen finner dere HER

Gleder meg virkelig til å få denne på døren! 

 

-Madeleine-

 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits