hits
 • 09.01.2018 kl. 12:32

NYE VOKSENPOENG??

Godt nytt år! 

2018 døren har åpnet seg, og nye opplevelser venter på tur. De siste månedene av 2017 suste forbi. Følte at det ikke var lenge siden bestevenninen min og jeg nøt solen ved bassengkanten i Spania, og gutta snorklet i det idylliske havet. Høsten suste fort forbi, og deretter så stod plutselig juletreet oppe og pyntet for høytiden og feiring med familien. Deretter var det hjem å jobbe på nyttårsaften, hvor jeg kunne starte 2018 med interne spøker, latter og en lang nattvakt med kollegaer. 

Hva bringer 2018? 
Jeg er spent på hva 2018 har å by på. Jeg vet, eller håper på noen flere voksenpoeng i løpet av året. Vi har bestemt oss for å starte ett nytt kapittel i livet vårt, med å kjøpe oss ett hjem. Vi startet allerede før nyttår med å dra på visninger, men har ikke funnet noe som har vært interessant helt ennå. Jeg skjønner at man må være tålmodig med å komme seg inn i boligmarkedet. Man skal ikke bare kjøpe noe for å kjøpe noe, og det er MYE man skal tenke på når man er på visning. Jeg vet ikke hva vi skulle ha gjort uten hjelp av foreldre og svigerforeldre. Tusen millioner takk, for hjelp, støtte, tips og råd vi får på vår vei. Familie er så godt å ha. 

Ellers så var vi på Kite kurs forrige helg. Det var fryktelig gøy, kanskje litt små skremmende på starten, da jeg var redd for å fly av sted. Dag 2 var det ikke langt i fra, da vinden økte rett før lunsj. Men som sagt, fryktelig gøy og jeg tror alle stor koste seg de dagene. Jeg vet ihvertfall at kjæresten nøt dagene, da han har allerede kjøpt seg sin egen kite. Snakk om å ha maur i buksa, men jeg er glad jeg har en aktiv type. Jeg ender vel med eget utstyr selv etterhvert, men har ikke hastverk. 

Nå er det husmorsarbeid som gjelder, før jeg må av gårde på aftenvakt. 

Noen spennende planer i 2018 ? 

 

- Madeleine 

 • 06.11.2017 kl. 21:59

TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

Tenk at vi har kommet så langt til November alt, ellevte måneden i året, og vinteren venter spent rundt hjørnet på sin tur. Det er så deilig å se frosten sette seg på bilene, de fargerike bladene dale fra trærne, lukten av frisk og fuktig høst luft. Hjem fra jobb i kveld, stoppet jeg opp på parkeringsplassen, lukket øynene i fem minutter og tok store åndedrag for å kjenne på den kalde høstluften, og lytte til stillheten november har tatt med seg. 

8 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER :

 • Skifte ut interiør. Jeg ser at jeg har en del interiør som passer til sommeren, men ikke høsten/vinteren. Det er på tide med å freshe opp litt med nytt interiør, og er ikke mye som skal til. Nye farger kanskje? Nå er det ikke lenge til dekorasjonene til julen kommer frem heller. Vet det er ennå for tidlig å ta det frem, så holder meg igjen og prøver å være tålmodig.
   
 • Tidlig ferdig med julegaver. Var ALT for sent i fjor med julegaver, så i år tenkte jeg å ta det tidligere. Med tanke på at 24. November er BLACK FRIDAY, så er det mye tilbud som må utnyttes. 
   
 • Endre hverdagslisten på spotify. Har hørt på sommerlisten litt for lenge nå kanskje? Nå er det på tide å oppdatere med nye sanger og stemningen endres alltid på høsten med at jeg betrakter rolig musikk. Det går som oftest mye aukustiske sanger. 
   
 • Endre morgenrutinen. Grunnet turnus, så har jeg vært ufattelig dårlig med å ha rutiner på morgenen. På tide å få endret det! Har nå satt alarm som går kl 08.00 hver dag, som jeg skal stå opp til (utenom dagvakter og nattvakter). Har jeg sene vakter eller fri, så skal jeg opp kl 08.00 uansett. Spørs hvor lenge jeg klarer å holde meg til dette da, men er en motivasjon. 
   
 • Bli flinkere med å gå tur. Så glad som jeg er i høstluften, så må jeg ennå bli flinkere med å gå tur. 30 minutter etter en lang arbeidsdag kan gjøre susen. Stille og rolig tur, for å legge bak meg all adrenalin, action og inntrykk som har fulgt meg hjem fra jobb. 
   
 • Treningsrutiner. Vet ikke hvor mange ganger jeg må motivere og pushe meg selv på dette. Har perioder hvor jeg er kjempeflink med å trene 3-4 ganger i uken, til at jeg ikke får trent noe en uke, som går fort til to, tre uker. "Turnusen min som er så dum" Den teite unnskyldningen der, kan jeg virkelig ikke bruke lenger. 
   
 • Få frem mer spennende middager. Jeg er jo egentlig veldig glad i å lage mat, og liker å finne nye spennende middags oppskrifter, MEN etter at jeg fikk meg samboer og stort sett middager som må lages kjapt, så har matfronten blitt kjedelig og for enkel. Motivasjonen har ikke vært helt på topp der heller kan jeg innrømme, så er veldig glad at samboeren spiser alt han får servert! 
   
 • Ny dunjakke. Fremover blir det pendling med buss/tog til og fra jobb, så da har jeg veldig lyst til å spandere meg selv en god dunjakke. Har tittet litt på ett par fra nelly, men klarer ikke å bestemme meg. Merket jeg har sett på er Rock and Blue. Noen merker dere anbefaler? 

Har dere noen planer i November? 

- Madeleine -

 • 19.09.2017 kl. 20:40

INTERIØR INSPO HØST 2017

Fri i turnusen, som vil si husarbeid! Musikk på full guffe, rydding, støvsuging og dansing med moppen. Høsten gir meg ekstra boost med å vaske og rydde, ikke minst får måneden meg til å se meg litt ekstra rundt i leiligheten. Undring på hva som kan fornyes, endres på, hvilke friske farger som kan freshe opp leiligheten. Den er jo ganske så hvit fra før, og vi har nøytrale farger på møblene som ikke tar så mye oppmerksomhet. Jeg er safe på interiør som kjøpes inn, for at det ikke blir to much og passer med det andre vi har i leiligheten. 

Jeg liker den minimalistiske stilen, men samtidig skal det være en preg av natur og kontraster. 

Elsker inspirasjonen av dette badet! Fargene og naturpreget kommer frem, samt lyset. Kul inspirasjon til fremtidig hus. 


Blir vel små endringer i leiligheten litt senere i høst, med nye pynteputer og flere potteplanter. Liker veldig godt de pottene kremmerhuset har ute til salgs nå, så blir nok en liten i grønn eller svart.

Blir det noe interiør shopping på dere i høst? 

- Madeleine -

 • 18.09.2017 kl. 16:56

TODAYS CASUAL OUTFIT

Nok en ny uke og nærmere kuldegradene kommer vi. Denne uken startet for meg med forkjølelse som ikke tar slipp, så for min del kaller jeg denne dagen for blåmandag. Håper virkelig jeg er noe bedre til onsdag, så jeg kommer meg tilbake i arbeid. Men var utrolig deilig å ikke sette på vekkeklokke og få sove ut, ta meg god tid til å starte dagen. Har holdt store deler av dagen inne på sofaen med te, serier og vitaminer, men følte jeg måtte ta meg en tur ut i det fine været. Ikke denne lange turen, da den endte med å dra til apoteket som ligger typ 200 meter, for å kjøpe urtedrops. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Veske - Zara / Jakke & strikket genser - Bikbok / Jeans - Vero moda / Skjerf - Cubus 

God grunn å komme seg ut, er at jeg kan sminke ansiktet mitt litt freshere enn hva jeg så ut i dag morges! Niklas mener jeg ser ut som ett spøkelse når jeg står opp hver dag. Kan ikke gjøre noe annet enn å bare le. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dagens lille middag blir hjemmelaget pizza og så skal jeg prøve å lage min egen tabascosaus! Kanskje det får bakteriene til å forsvinne! 

Ha en fin dag videre og en herlig uke! 

- Madeleine -

 • 18.09.2017 kl. 10:00

PLANER I SEPTEMBER

Skulle kanskje ha startet dette innlegget i slutten av august, men aldri for sent å begynne! Høsten er ankommet og da er det på tide med litt planer; 

 • Rydde vekk sommerklærne og få frem, samt fornye høstgarderoben. Jeg elsker å krype inn i store strikkete gensere eller cardigans, pakke meg inn i store skjerf før jeg skal ut på ærender. 

 • Jeg lagde en viltgryte i helgen som ble veldig god, så tenkte å bli flinkere med å lære meg oppskrifter på gode tradisjonelle høstmiddager! 
 • Bruke fridagene mine til å sette av ett par timer på venniner for Cafe tid eller gåtur. 

 • Ta meg tid til å komme meg mer ut på tur i den kjølige, friske høst luften. 30 minutter gåtur hver dag er bra for kroppen! 
 • Så skal jeg på en helgetur til Stavanger helgen som kommer! Gleder meg ufattelig til denne turen, å få møte gode, herlige venniner! 

(Bildene er fra WeHeartIt)

Elsker fargene som høsten bringer frem! 

Har dere noen spennende planer for høsten ? 

- Madeleine -

 • 17.09.2017 kl. 21:18

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ
I skrivende stund sitter jeg i sofaen, sammen med samboer å ser på Game of Thrones. Vi har jo ikke fulgt med på denne serien i det hele tatt, men fant ut forrige uke at vi skulle ha en serie å se sammen. Så da startet vi med GOT som alle kaller det. Ja, vi har vel blitt litt hekta av serien, selv om jeg gjerne kunne ha sluppet å se så mye nakenhet da.. 

IRRITASJONSMOMENT
Tror nesten samboeren min skulle få skrevet her, for tror han er nokså lei av å høre om min jobb, eller generelt om sykehus og ambulanse! Jeg prater alt for mye om jobben min, så må lære meg å begrense meg innenfor dette tema. Vanskelig når man er så engasjert i jobben, men må bli flinkere med å ikke prate om det når man kommer hjem. Unnskyld kjære <3 

OPPTUR
Det må være da jeg og en kollega overraske en annen kollega på bursdagen hennes med å kjøpe en liten gave som hun fikk starten av vakten hennes. Liker å se andre bli glad og er alltid koselig å lyse opp dagen til andre ! 

NEDTUR
At forkjølelsen har tatt skikkelig tak i immunforsvaret mitt og startet tredje verdenskrig. Så nå oppholder jeg meg hjemme for å bli bedre, til at jeg kan komme meg tilbake til jobb og hjelpe andre. Skulle ønske i sykepleiere var immune mot å bli syke, for dette har man ikke tid til i mitt yrke, med tanke på at det er stor mangel på sykepleiere! 

HØYDEPUNKT 
Fått god kontakt igjen med to venner som jeg ikke har sett på lenge, og høydepunkte denne uken var å få tatt en kopp kaffe, lunsj med venniner. Jeg har vært så ufattelig dårlig med å holde kontakten med venniner og skylder på at jeg har bodd i Stavanger i 4 år, men må bare skylde på meg selv. Jeg er ikke flink nok til å sette tid for å møte venniner. Men nå skal jeg bli flinkere med det, for det er veldig koselig å ha vennine tid, få snakket litt ut og oppdatere hverandre. Ene venninen min venter jo en liten jente, så var veldig hyggelig å overraske henne med en liten gave. Gleder meg ufattelig mye å møte den lille når hun kommer til verden! 

Neste ukens høydepunkt blir helgeturen til Stavanger, så lenge jeg har blitt frisk til det da selvfølgelig! Har ikke vært der siden jeg flyttet, som er 2 år siden. Gleder meg ufattelig mye å se venner igjen og få oppdatert dem hva som har skjedd etter jeg flytta. 

CRAVINGS 
Jeg har så sykt cravings på saften Zeroh med smaken pære og sitrongress! Kjøper typ 2 flasker i butikken for hver uke, men de forsvinne like fort! 

INNKJØP
Det må være vesken fra Zara! For ett knallkjøp jeg har gjort! Husker jeg skrev at jeg trodde den skulle være mindre enn hva den var? Vel, nå er jeg glad for at den har den størrelsen! 

Vesken finner dere HER

SPOTIFY SANG
I en periode nå har jeg blitt skikkelig hekta på å høre acoustic versjoner av kjente sanger! Spesielt en sangen Paris fra Chainsmokers, men sunget av Sofia Karlberg. Herregud den er så fin, og ikke minst perfekt å høre når det er dystre dager i høsten. 


 

- Madeleine -
 

 • 17.09.2017 kl. 11:53

NELLY INNKJØP

Nå har høsten ankommet! Temperaturen blir kaldere ute, bladene skifter farge, været er skiftende og forkjølelsen har kommet snikende. Det er normalt for meg å få forkjølelse så fort det bikker over til høst måned, så nå ligger jeg på sofaen med tett nese, sår hals, feber, og en stemme som ikke er eksisterende. Men det stopper ikke meg med å lage ett innlegg på en søndags morgen. Så må jeg bare beklage for dårlig blogging i går, hektisk dag og null energi i kroppen på kvelden. 

Siden høsten er her, er det på tidet med å pakke vekk sommerklærne og finne frem de tykke genserne, cardigans, vinterjakkene og ikke minst min favoritt, skjerf! Så i dag tenkte jeg å vise mine ønsker og kanskje fremtidige innkjøp fra nelly, som passer perfekt til høsten. 

 

HER // HER

 

HER // HER 

 

HER // HER 

 

HER // HER 

 

HER // HER 

 

Liker høsten! Så mange fine farger, og man kan pakke seg inn med dyne i sofaen, foran peisen med en kopp te og film. Pakke seg inn i store skjerf og kåper når man er ute. 

Siden det er søndag i dag, blir det å fylle på med husmorpoeng. Vaske klær, kjøpe inn litt blomster og søndagsmiddag hos mor. Prøver å slappe av så mye jeg kan i dag, siden forkjølelsen har tatt taket og allmenntilstanden ikke er på topp. 

God søndag! 

- Madeleine - 

 • 15.09.2017 kl. 14:00

DETTE SKJER I HELGEN !

God morgen, eller ettermiddag blir det vel nå som klokken er 14.00. 

Nå starter jeg dagen min etter å ha vært på nattvakt, sovet ett par timer og må komme meg avgårde på kveldsvakt. Dager som dette, så blir det hurtigmat på matplanen. Enkelt, raskt og smaker jo godt! Nå har jo rema begynt med eget merke, som er billigere enn de populære merkene som findus osv. Så i dag ble det thai wok, ikke at jeg spiser hurtigmat hele tiden men når man må ha noe raskt så er det veldig greit å ha tilgang til. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Skal ikke klage altså, men kjenner på kroppen at turnuslivet tar litt på av og til. Oftere jeg er mer sliten når jeg kommer hjem, da jeg er i fysisk aktivitet for hver vakt på jobb. MEN skal si at jeg har jo drømmejobben i mine øyne og verdens herligste kollegaer, så gleder meg til å dra på jobb hver dag! Uansett om det er hektisk på jobb og man ser at vi er slitne og løper som noen hodeløse høns, så klarer vi alltid å komme med noen gullkorn og få hverandre til å le. Smilet kommer frem! 

Så er det fredag i dag! Dere får ha en fantastisk fredag og god helg! Jeg skal jobbe i helgen, så sier som vi sykepleier alltid pleier å si med et smil; "Håper jeg ikke ser deg på jobb"

- Madeleine - 

 • 14.09.2017 kl. 19:07

DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL!

Den store gleden i måneden, å fikse vippene! Usminket og sliten etter jobb, farter jeg fra drammen til oslo for å fikse vippene. Hvorfor så langt unna? Jeg er veldig fornøyd med Raija og har ikke lyst til å finne ett annet sted å få fikset vippene. Vippene fikser jeg på beautyhouse frogner, og hver gang jeg kommer dit blir jeg tatt varmt i mot av jentene. De er så sprudlende og positive hver dag, man kan ikke se på noen av dem om de har en dårlig dag. Jeg føler meg så velkommen og tatt godt i mot, at hadde jeg byttet plass så hadde jeg blitt lei meg. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vipper av Raija på Beautyhouse Frogner! Kjempeflink og utrolig nydelig og herlig jente! 

Ja? Tada! Sånn ser jeg ut usminket.. Livet som sykepleier i ny og ne. Ikke alltid man prioriterer å sminke seg på jobb, spesielt når man føler at man er på jobb store deler av døgnet. Som i dag blir det jobb, mat og så jobb igjen om noen få timer. Noe positivt og negativt det med å jobbe turnus. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oj! Ikke alltid så lett å ta bildet av denne lille bamsen. Dette er Gizmo, en pompom som jeg kaller rasen og som vi sitter hundevakt for i ett par timer for svigerforeldrene. Se så søt han er! Blitt så utrolig glad i den lille pelsdotten! Han er åtte år gammel, tenk det. Han som ser ut som en liten valp!

Ikke det lengste innlegget, men måtte jo stikke innom å si hei før jeg må på jobb igjen.

Dere får ha en fin kveld videre! 

- Madeleine - 

 

 • 13.09.2017 kl. 20:47

MAKEOVER

Kanskje ikke en ekstrem makeover, men det er alltid deilig med litt forandring! Sist jeg var hos frisøren var i desember, så nå var det på tide med en fresh farge og nå som høsten er her, var inspirasjonen en kald farge. En dypere og kald farge på etterveksten, med striper for å skape en fin overgang og deretter askeblondt i lengden. Vet jeg har prøvd på dette tidligere men fargen har ikke tatt tak i håret, så var spent om det gikk denne gangen. Første gang jeg har vært på salongen CHIC i Revetal, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Frisøren var utrolig flink med å velge ut riktige fargetoner og håret fikk en ordentlig behandling for at fargene skulle sette seg. 

Super fornøyd med fargen! Men en sånn behandling sliter veldig på håret, så fremover blir det bruk av hårkur og fudge shampoo for å bevare den kalde fargen i lengden.


(Foto: Niklas Frogner)

Samboeren lekte litt med fargene på kamera, men bildet ble ganske så kult! 

- Madeleine - 

 • 13.09.2017 kl. 13:00

DETTE HAR SKJEDD!

For en fantastisk natur vi har i Norge! Jeg forstår at jeg må sette mer pris på vår natur, fjell og fjorder. Turen til Jotunheimen var bare helt fantastisk deilig. Bare legge vekk telefonen, trekke frisk fjelluft i lungene og nyte synet av hva landet vårt er skapt av. 


Min samboer fikk en idee at vi skulle ta en helgetur til Valdresflya/Jotunheimen nasjonalpark, for å gå Bitihorn. Veldig lenge siden jeg har gått tur på fjellet og vært på telttur, så dette gledet jeg meg til. Dagene før avreise, fikset og styrte Niklas for å fikse turklær, telt, utstyr som er fornuftig å ha med seg, overnatting, osv. Den kule ideen hans med overnatting, var at vi skulle sove i bagasjen på en transporter! Altså en typisk bil, elektriker/snekkere anvender på jobb. Vi hentet en stor madrass hos mor og far, som passet bra i bagasjen og gjorde klart på fredag for avreise. Niklas med sitt kamerautstyr og filmopptak, og jeg bak rattet på vei til Beitostølen. Sent kom vi frem, og fant et lite området ved veien som vi kunne stoppe for overnatting. Koselig men kaldt!

Lørdagen stod vi opp tidlig for å gå opp Bitihorn. Pakket sekken og begynte å gå, ikke lenge gikk det før vi skjønte at det var bare stigning opp til Bitihorn. Ble noen pauser opp fjellet, og mye filming den dagen også, "Alt skal filmes!". Så film og bilder ble tatt oppover fjellet, og etter 2 timer så var vi på toppen. En av toppene i jotunheimen og hadde oversikt over Jotunheimen. 

Sliten og fornøyde på bildet! 

Senere på dagen tok vi turen til Beitostølen igjen, for å kjøpe telt; "Beacuse somebody forgot the tent at home!". Skulle ha trodd det var meg, men det var gubben. Etter innkjøp av telt, musikkopplevelse og ett glass øl, så pakket vi om sekkene og gikk til skogs. Niklas hadde planlagt at vi skulle til ett lite tjern for overnatting. Etter 1 times gå tur, kommer vi frem til et nydelig lite tjern med utsikt mot Bitihorn og slo oss ned. 

Pustet litt ut, før vi skulle få opp teltet. Tok ikke lang tid før vi innså at vi hadde fått med oss telt for to og ikke for tre. Ups! Men mer tenkte vi ikke på det før vi skulle ta natten, da vi innså at vi hadde for lite telt, feil soveposer og naturen bestemte seg for å senke temperaturen til null grader. Mye søvn ble det ikke, men våknet til utrolig fint vær og nydelig utsikt 

Etter frokost, trasket vi tilbake til bilen og kjørte hjemover til Bærum igjen, med valdres radio i bakgrunnen. Vi har nok fått erfart hva vi burde ha med neste gang vi skal ut på tur. 

Vil dere se filmen fra helgeturen, så kan dere se den her ; 
 
- Madeleine - 


 

 • 12.09.2017 kl. 21:43

LENGE SIDEN SIST

Vet ikke helt hvordan man skal starte..

"Hei, skjera?"

To år har gått og det er mye som har skjedd i arbeidslivet, samt privatlivet. Sist blogginnlegg var USA turen min med bestevenninen min Emilie, hvor jeg også skrev at jeg hadde fått jobb på sykehuset i Stavanger. Jobbet i Stavanger i ett år, og møtte på utrolig fine kollegaer og nye venner, samt mye lærdom og videreutvikling som sykepleier. Men høsten kom, og privatlivet endret seg. Jeg trengte nytt kapittel, vekk med alt negative og trengte positiv energi, så etter mye diskusjoner og argumenter for/mot, lukket jeg døren for forholdet og åpnet døren for singellivet. Månedene fremover blev det mye jobb og trening som fylte dagene. Nærmere juletider og ett turnusliv som holdt meg i Stavanger, kjente jeg stor savn etter familie. Spesielt på selve julaften, da jeg tragisk nok satt alene på dagen, men som ble fyllt med latter og god stemning på kvelden med kollegaer. Veldig koselig, men den tiden var ufattelig vanskelig for meg å være borte fra familien. Jeg som er så glad i høytider! Denne perioden fikk meg til å savne hjem, og beslutningen ble enkel? Jeg skal hjem! 

Våren kom, og etter mange søknader om jobbstillinger som sykepleier fikk jeg, etter mye tålmodighet, min drømmejobb. Reisen tilbake til Bærum var like rundt hjørnet og det var tungt å si hadet til så utrolig herlige kollegaer. Men så kom påsken, familien kom over for å hjelpe og flyttingen var offesielt. Tilbake til Bærum , nytt kapittel, nye voksenpoeng? Påsken ble feiret med familien, og min nåværende samboer. Jeg som hadde sagt til meg selv at jeg skulle være singel i ett år; 

"Jeg lover jeg klarer ett år ihvertfall! No more boys!"

Ja, som det skjedde! Møtte en ung og kjekk mann på fjellet den påsken. Trenger vel ikke å si noe mer enn at han er stuck med meg per dags dato. 


I dag har jeg masse erfaringer og opplevelser som jeg tar med meg videre. Ingen har ett perfekt liv, men jeg kan si at jeg er lykkelig der jeg står idag, og det er det som teller mest. 

- Madeleine -

 • 11.09.2017 kl. 21:00

CHECK OUT THE VLOG

 
God mandags kveld ! 
Utrolig lenge siden jeg har vært inne her nå.. Som tiden flyr ! 
Vil bare stikke innom å si at typen har startet vlog; Check den ut ! 
 

 
VLOG #001
 

VLOG #002

 

Oppdaterer dere i morgen hva som har skjedd de siste to årene. 

Btw; Håper alle har stemt ! Blir ett spennende valgkamp i år. Tror det blir veldig jevnt. 

 

- Madeleine-


 

 • 21.06.2015 kl. 11:00

TRIP TO USA

For en uke siden kom jeg hjem fra USA, og selv om en uke der borte kanskje var litt lite, så fikk jeg opplevd veldig mye på så kort tid. Jeg tenkte å skrive litt om turen og de forskjellige stedene vi dro den uken. 

 

LOS ANGELES - HOLLYWOOD WALK OF FAME

Hovedplassen var Los Angeles, hvor vi bodde 5 minutter unna Walk Of Fame. Vi ankom hollywood sent på kvelden, hvor vi virkelig ikke visste hvor vi skulle finne leiligheten vi skulle bo i en uke. Vi stod der som turister vi er og mekket på mobilene våre etter adresse og kart for å finne plassen og begynte å bevege oss til vi ble stoppet på gaten av en lokal. Pratet litt og ble invitert på en fest, men etter en lang flytur og kollektiv transport, så var vi begge utslitt og ville komme oss til leiligheten. Vi fant leiligheten via en nettside som heter Airbnb, hvor man kan leie leiligheter eller rom fra folk overalt i verden for en billig penge. Mye billigere og mer sosialt enn et hotell!

Første dagen tittet vi litt rundt og tok t-banen rundt omkring, men skjønte etterhvert at det var smart å kanskje fikse en bil, så med litt hjelp av de vi bodde hos så fikk vi fikset bil fra tirsdagen av. Veldig lurt med bil, lettere å komme seg rundt, når man innser at LA er MYE større enn man skulle tro! 

 


VENICE BEACH

Tok oss en dag til Venice Beach, en av de kjente områdene man hører om i Norge. Elsket stedet! Man kunne leie sykler, longboard og surfebrett i små sjapper ved stranden. Mye musikk, skateboardere rundt omkring og god stemning! Vi gikk litt frem  og tilbake på stranden for å se på bølgene om det var gode bølger for å surfe. Litt store den dagen og litt mye strøm i vannet. Var visst en ulykke som hadde skjedd på stranden den dagen, hvor politibiler kom susende på stranda i full fart. 

Vi prøvde å komme oss til Santa Monica også den dagen, men det begynte å regne og var lange køer, endte midt i rush trafikken. Var synd. MALIBU

Neste dagen tok vi oss en biltur langs vestkysten, langs Venice Beach, Santa Monica og oppover til Malibu. For en utrolig nydelig utsikt og fine hus! Ikke minst, deilig vær og varme! Vi fikk sett Malibu Pier og det var utrolig mange som surfet den dagen. Venninen min som surfer vurderte å leie for å surfe den dagen, men det var litt stive priser for å leie surfeboard, så vi så bare på og slappet av på stranda en liten stund før vi kjørte videre. Hvis du liker å surfe, så anbefaler jeg å reise hit, og det er ikke vanskelig å finne parkeringsplass (bare øv deg med å lukeparkere, så skal alt gå bra! ). 

 


 

LAS VEGAS

Ja, når man er i USA og bare 4-5 timer fra Las Vegas med bil, så må man jo ta sjansen når man har den. Vi tok oss turen til Las Vegas og overnattet en natt for å oppleve hvordan denne byen i Nevada, midt i ødemarka var. Når vi kommer oss ut fra Los Angeles, møter vi på ødemark i flere timer og varmegradene øker (over 40 grader). 

(Fra Los Angeles til Las Vegas) 


Vi sjekket oss inn på hotellet Monte Carlo som ligger midt i Las Vegas The Strip, der alt crazy skjer. Nydelig vær og det første vi gjør er å skifte til bikini og rett ned til bassenget, for å nyte livet med noe i glasset og høre på DJ spille ved bassenget. For et herlig området! Beste dagen!  Fin utsikt fra basseng området. 


Utsikten var heller ikke så ille fra hotellrommet på 27. etasje! AMAZING! Vi ordnet oss, gikk ut for å spise og for å oppleve byen "what happens in Vegas, stays in Vegas". Vi gikk forbi kjente hotellet Bellagio og så litt av vann showet på avstand. Mye folk, mange med høy alkohol nivå, men allikevel en by man må oppleve! Ja du ser hvordan det er i filmene, men må nesten oppleve det selv! (Ny tur til Las Vegas om ikke lenge! ) 
Dagen etter en crazy natt med mange nye rikelige opplevelser, så tok vi hangoveren ved bassenget som var full av mange festglade mennesker og DJ som spilte herlig musikk. Vi ville virkelig ikke reise tilbake til Los Angeles den dagen, så vi drøyde med å reise så lenge vi kunne. Vi måtte dessverre reise, siden jeg skulle fly hjem dagen etterpå og ville ikke stresse med å reise tidlig fra Las Vegas på en lørdag (hadde aldri funket når man er i den mest alkoholholdige byen i USA). 

Siste dagen shoppet vi litt før venninen min kjørte meg til flyplassen og jeg måtte si farvel til USA for denne gangen. Jeg har møtt mange randome og morsomme mennesker, fått mange nye opplevelser i minnet, og ikke minst kommer jeg til å savne de herlige gutta vi bodde hos under den perioden! De hjalp oss så mye med beste butikker, hva vi burde få sett, beste nattklubbene og områdene. Tusen takk ! Håper virkelig de kommer til Norge, så vi kan vise dem rundt! 

Neste tur til USA satser jeg på blir i august allerede og antar at den går til Las Vegas for en uke! Venninen min og jeg ville virkelig dra tilbake for å oppleve crazyness litt mer! Neste år blir det nok Hawaii neste, hvis ikke jeg blir fristet med å reise tilbake til gutta i Hollywood ! 

Noen steder i USA dere anbefaler for min neste tur? 

 

- Madeleine- 

 • 19.06.2015 kl. 22:53

INNKJØPT SMINKE USA

TGIF!

Ankommet Norge igjen etter en utrolig opplevelsesfull uke i Los Angeles og Las Vegas! Synd uken gikk så fort som den gjorde, men fikk utnyttet hvert minste minutt med å se kjente områder i LA (kommer et eget innlegg om stedene jeg var innom). Kom hjem søndag kveld og var klar for jobb mandag morgen. Etter jobben på mandagen, gikk helsen min helt til bånn, maten på flyet var nok ikke den beste å få i seg. Så har ligget hjemme resten av uken med kraftig matforgiftning? Synd at sånne ting skal skje, men jeg krysser fingrene for at jeg kommer meg igjen under helgen og er klar for nye uke som sykepleier. 

Når skravler jeg bare her? Innlegget er jo for innkjøpet av sminke fra USA! Jeg fant en Sephora butikk på Walk of Fame i Hollywood, som jeg tok en tur innom dagen jeg skulle reise for å handle inn merker Norge ikke har, samt det jeg har hørt mye om og trenger til en herlig sommer 2015. 


// Kat Von D - Contour palette // Becca - Shimmering skin perfector (vanlig str og reise str) //

// Hourglass - Ambient bronze // Tarte - Blush // Too Faced - Melted lipgloss // Sephora - Eyeliner //


// Hourglass - Light // Ble anbefalt denne av en som jobbet på Sephora, da jeg lette etter en solpudder for min hudtone. Gleder meg til å prøve den! 


// Tarte - Blush // Så denne på en annen blogg og synes den ga en veldig fin farge. Jeg bruker ikke så mye blush, men tenkte jeg kunne dulle meg litt ekstra i sommer og fant samme fargen i USA! Gleder meg til å prøve den! Fargen er Captivating 


// Kat Von D - cotoure // Denne har jeg også hørt om fra en annen blogg, som jeg vil prøve. Er jo så populært nå å bruke den metoden å sminke seg.


// Becca - Shimmering Skin Perfector fargen Opal // Ble anbefalt denne highlighteren, som jeg gleder meg til å bruke! Fikk prøve den i butikken og den var utrolig fin! En must produkt i sommer for å få litt ekstra glød


// Too Faced - Melted // En lipstick som jeg så i butikken og ville prøve rett og slett. Har ikke fått prøvd den ennå

 

Det var mitt lille innkjøp av sminke fra USA. Håper dere får en fin fredag kveld og en herlig sommer helg ! 

 

- Madeleine - 

 • 02.06.2015 kl. 20:05

☮ JUNE INSPIRATION ☮

☮ HELLO JUNE ☮

Første sommer måneden har ankommet. Det er mye spennende som skjer denne måneden, som blant annet vil gi nye opplevelser, erfaringer og minner. 

☮ Sommerferie!! 

☮ Nyutdannet Sykepleier 

☮ Reise til Los Angeles (Las Vegas)

☮ Ny jobb - Nye kunnskaper og erfaringer

☮ Mye sosialt med venner og familie 

Jeg håper det dårlige været i Stavanger blir byttet ut til varme og sol om ikke lenge. Jeg elsker sommeren, varmen, nye freshe farger og klær, bading, soling, båtlivet, longboard og det sosiale med venner ikke minst! Åååh som jeg gleder meg til starten av juli, hvor jeg reiser til sørlandet med venninen min! Har begynt å bli en god tradisjon å være på hytta i et par uker, møte nye mennesker og nyte livet! Men skal først nyte juni, siden det er mye nytt og spennende som skjer denne måneden. 

Jeg har lagt ut en liten juni inspirasjon til dere. Så mange utrolig herlige bilder fra We Heart It  (frelst av den siden): 
Jeg skal nå freshe opp spillelisten for LA turen min med nye sanger og små planlegge litt før jeg tar kvelden. 

 

 Ha en fin juni tirsdag! 


- Madeleine- 

 

 

 • 09.05.2015 kl. 20:55

✈ LAX ✈

Nå er det virkelig ikke lenge før jeg står på Oslo lufthavn sammen med venninen min og ser foran meg at det står LA på gaten! Shiiiit, jeg gleder meg sykt! 4 uker igjen til praksisen er ferdig, og til jeg står der med vitnemålet i hånden, kofferten pakket og på vei over dammen til LA. 


Herregud som det skal bli deilig å få oppleve det landet! Endelig! Planlegger allerede neste tur til som går til Hawaii neste år,  for surfing, longboarding og nyting av livet ! 

 

Vært i USA før? 

- Madeleine-

 • 08.05.2015 kl. 22:11

BACHELOR LEVERT!

ENDELIG! I går var dagen jeg har ventet på i tre år nå! Bachelor oppgaven er endelig levert, etter mye svette og tårer. Bare takknemlig for av pcen min ennå lever, etter at tastaturet har fått gjennomgått en del. Det er først i dag, det går opp for meg at jeg har levert den og har bare 4 uker i praksis igjen, til jeg er offesielt Sykepleier. Det er helt utrolig hvor fort tre år har gått! Men jeg er utrolig stolt av meg selv over at jeg har kommet meg gjennom studiet uten å stryke på eneste en eksamen. Det viser bare hvor hardt jeg har jobbet meg gjennom i tre år, og med tanke på alt som har skjedd i privatlivet (motstand). Jeg gleder meg nå til den 5. juni, hvor det er avslutning og foreldrene mine kommer over til Stavanger for å delta. Håper jeg har gjort mine foreldre stolt, med å fått meg en utdannelse som sykepleier. Det er ikke den best betalte jobben, men jeg stooooor trives og det er så utrolig lærerikt å jobbe som sykepleier, jeg angrer ikke! 

Leveringen måtte feires med en liten flaske champagne!

Denne fredagen, skal brukes med å bli husmor igjen etter mange uker med en litt frustrert samboer som har vært husfar, hehe. Så i dag skal leiligheten vaskes og ryddes og det nydelige været nytes! Langhelg er ufattelig deilig! 

 

God helg! 

- Madeleine - 

 • 05.05.2015 kl. 18:01

YOU´RE NOT YOU

Uke 2 av 6 er snart tatt slutt, og jeg ser at jeg har lært så ekstremt mye på liten tid. Det er deilig å få mye ansvar, så jeg kan vise hva jeg er god for! Min kontaktsykepleier anbefalte meg en film, som jeg vil anbefale videre! 

Filmen heter "You´re not you" - Den handler om en dame som er musiker og får diagnosen ALS. En ganske alvorlig diagnose hvor du gradvis blir verre og det er ingen medisinsk behandling som kan stoppe sykdommen. Livssituasjonen endrer seg og mange fremtidige planer viskes bort. 

Filmen er så utrolig søt men samtidig sterk. Kan ikke love at det ikke kommer tårer! Jeg blir rørt hver gang jeg ser den !
Trailer :

SE0m-N-b1VAMå sees! 

Film som du anbefaler? 

 

-Madeleine- 

 • 03.05.2015 kl. 21:40

SUNDAY INSPO

Liten pause fra Bachelor skrivingen, så legger ut en liten søndag inspo:

 

God søndag videre ! 

- Madeleine -

 • 01.05.2015 kl. 16:17

☮ FIRST OF MAY ☮

Første Mai har endelig kommet, og været er utrolig herlig! Desverre sitter jeg stuck inne med bachelor nok en gang OG første uken av siste praksis er utført. Skal nok få tatt meg et par pauser med å legge meg i hagen og sleike litt sol. Oppgaven skal leveres neste uke, og da kommer friheten! Gleder meg utrolig mye akkurat nå.. Vil bare ha tankene klare til praksisen som strekker seg i 6 uker. Litt inspo for Mai: 


God første Mai til dere alle! 

- Madeleine - 

 • 23.04.2015 kl. 22:47

LITE BLOGGING, MER UTDANNING

Ikke alltid lett å finne på noe å skrive i et lite innlegg. Jeg ser selv at mye av fokuset mitt nå går til eksamensoppgaven og mandag begynner siste praksisperiode. Sykepleiestudiet er ikke lett som mange tror, det er tid som går til innleveringer, lesing til eksamener og praksis. Kan si at tre årene har gått veldig fort, siden det er så mye å gjøre hele tiden. Skal jo si at det er ikke lenge til jeg offesielt er sykepleier da ! Det skal virkelig bli deilig, etter all jobbing og prestasjoner! 

En liten inspo fra We Heart It! Så utrolig mange herlige bilder folk legger ut på den siden! 

- Madeleine -

 • 22.04.2015 kl. 21:28

☮ 50 SPØRSMÅL OG SVAR ☮

Som dere har sikkert skjønt, så liker jeg de 50 spørsmålene en skal svare på. Fant noen nye som Madeleine Pedersen hadde svart på, som jeg har tatt i bruk. 

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Notater til Bachelor oppgaven 

2. Hva har du alltid i vesken? Lipbalm, mobil, nøkler, solbriller, vannflask, lommebok og almenakk

3. Hva bestiller du på café? Kanelsnurr og kaffe latte 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Eirin Kristiansen, Marthe Borge, Sophie Elise, Wossa, Heidichic, Styleconnection

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Mine gode venniner! De får alltid til å smile igjen! 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Oransje

7. Kan du bytte olje på bilen? Ja 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Hatt en katt i 18 år og har en katt nå

9. Har du noen piercinger? Ja

10. Norge på sitt beste? Sommer idyllen! Elsker norsk sommer! 

11. Hva gjør deg lei deg? At nære og kjære har det vondt

12. Hva gjør deg glad? Sommer og soooool, og ikke minst bli ferdig med stressende eksamensoppgaver!

13. Hva er drømmejobben din? Jobbe som akutt sykepleier og eventuelt jobbe som sykepleier på oljeplattform 

14. Abbonerer du på et ukeblad? Ja, Det nye kommer i posten, og det er en lykke dag! 

15. Hva var det siste du kjøpte? To shorts fra Gina Tricot til sommeren 

16. Liker du kinesisk mat? Elsker kinesisk mat!

17. Når var du i kirken sist? Eeeeeh, var vel snart et år siden i begravelse

18. Hvilken farge liker du best på neglene dine? Nude farge eller knall rosa/fersken farge

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Ja, flere ganger :) 

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? Hmmm ca 10-15 min

22. Banner du ofte? Uff, nja litt? Har sagt til meg selv at jeg må skjerpe meg i den fronten 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? En helg  

24. Hvor mange søsken har du? En søster

25. Hvor mange steder har du bodd? 2 steder

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Magen og rumpa

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Lårene og armene 

28. Er det viktig å feire bursdager? Husker ikke sist jeg feiret bursdagen min jeg? så nei er ikke så viktig.

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Nei, men mamma har derimot gjort det? Hun venter på barnebarn..

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? Finner ikke alltid på noe å skrive...

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 2-3 glass, jeg er kjempe dårlig med å drikke vann..

33. Når legger du deg om kvelden? I det siste har det blitt kl. 23-00

34. Favorittfag på skolen? Vgs var det gym og historie, nå på universitetet var det sykdomslære

35. Potetgull eller smågodt? smågodt

36. Siste filmen du så? Hobbiten del 3

37. Det mest romantiske du har gjort? Dro kjæresten til stranden hvor vi hadde vår andre date, tok med pledd, to champagne glass, høytalere, frukt / jordbær og cider u/ alkohol. Satt på stranda og så på solnedgangen på bursdagen til kjæresten :) 

38. Den perfekte vertinnegaven? Mary Kay produkter! 

39. Hvor gammel er faren din? 57 år

40. Har du vært i avisen? Ja 

41. Et sitat du liker? "Live like theres no tomorrow"

42. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Kjæresten/Samboeren min 

43. Hvem er forbildet ditt? Eldste kusinen min :) 

44. Er du forfengelig? Nei 

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Reise til Hawaii og Australia for å surfe! Står på lista, så skal spare penger til turen! 

 46. Har du vært gift eller forlovet? Ingen av delene

47. Hva kjøper du helst: Klær, vesker eller sko? Klær 

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? Begge deler

49. Hvilke uvaner har du? små spise på smågodt 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med alle spørsmålene? Daffe i sofaen og kjenner jeg meg rett, så slokner jeg nok etterhvert.

 • 19.04.2015 kl. 20:13

☀ SOMMER SØNDAG ☀

For en utrolig herlig søndagsvær! 

Dagen har dessverre godt utrolig fort, med vasking av leilighet, slikke sol og herlig grillmat hos svigers og ikke minst slikke sol med å ligge på plenen da katten løp og koste seg i hagen. Fra nytelse av været til seriøse stunder, så er det tilbake til Bachelor skrivingen.. uff, snakk om demotiverende når det er så fint vær. 

Her er noen bilder fra tidligere: 


Er så deilig å se katten kose seg ute, med å fange sommerfugler, løpe vekk fra humler og løper som en antilope! 

 

God søndag videre ☮☮

 

- Madeleine - 

 • 15.04.2015 kl. 22:12

☮ INSTA MOMENTS ☮

God kveld ! 

Etter en veldig hektisk dag, så kan jeg endelig slappe av og dele noen insta moments med dere!  Dere kan følge meg på instagram: madde_therese

 - Madeleine- 

 • 15.04.2015 kl. 14:30

HAIR INSPIRATION

Det er ikke lenge siden jeg fikk en ny farge og klipp fra min nydelige vennine som er frisør. Men det er så gøy å få inspirasjon fra andre med hårge og styling. Jeg har da looket litt på WeHeartIt og Instagram, og vil gjerne dele mine favoritter med dere!


(Bilder fra WeHeartIt & Instagram "Hair Inspiration)

 

Jeg skal prøve å tone den lyse fargen min litt med silver shampoo, men neste frisør time, så blir det ombre´ish. Mørk ved hodebunnen og askeblond. Hvis dere leser bloggen til Annijor, så kan dere se fargen askeblond som hun har. Utrolig fin farge, spesielt om sommeren ! 

 

God onsdag videre! 

 

- Madeleine- 

 

 • 14.04.2015 kl. 18:09

NEW IN ✔

God tirsdag! 

Det har vært litt mye på agendaen i det siste, så jeg glemmer lett ut ting som har blitt litt nedprioritert. Men nå kommer innkjøpene jeg skrev i tidligere innlegg!

 

(Bikini fra H&M)(Topp fra River Island aka Nelly)(Kjole 3/4 lang fra Gina Tricot)(Halskjede fra H&M)(Herlige sommer sandaler fra Mania sko )(Pumps som jeg har sett lenge etter! Fant de på Ebay)(Halskjede fra BikBok)(sports BH fra Fashionablefit Nelly )(Crop top fra BikBok)(Jumpsuite Gina Tricot)(Maxi dress fra Nelly - Skal ha den på Bachelor avslutningen)(Crop Top fra Ebay)(Crop top fra BikBok)(Sandaler fra Bianco)(Øredobber fra BikBok)

 

Det er de siste innkjøpene jeg har gjort i det siste. Føler at jeg har mye jeg trenger til en herlig sommer ! Ikke minst crop top til LA turen! 

 

Gjort noen innkjøp til sommeren i det siste ? 

 

- Madeleine - 

 • 12.04.2015 kl. 22:25

📝 BACHELOR 📝

Som dere kanskje har fått med dere, så jobber jeg med en Bachelor oppgave og har gjort det nå siden februar. Det er nå 2 uker til levering av oppgaven og jeg kjenner stresse og følelsen på at man har dårlig tid. Oppgaven er ennå en liten jobb, men medstudenten og jeg får gjort veldig mye på liten tid. Vi samarbeider veldig godt og jeg ser at det er mange egenskaper som vi har som utfyller hverandre. Bachelor er en krevende oppgave og så uheldig som jeg er, så har man fått litt motstand som har påvirket arbeidet. Men jeg har ennå troen og jeg gleder meg veldig til å levere oppgaven. For akkurat nå, merker jeg at oppgaven i seg selv er en byrde. Det var spennende og små skummelt på starten av oppgaveskrivingen, siden man aldri har skrevet en oppgave som dette før. Men nå er jeg sykt lei og vi lbare bli ferdig. Heldigvis har jeg motivasjonen til å gjøre det bra, og jeg ser selv at jeg er flink til å holde fokus med jobbingen av oppgaven og maser veldig på meg selv og medstudenten med å se på problemformuleringen og være så konkret og presis som mulig. Kjenner at det virkelig skal bli så ufattelig deilig å stå ved siden av læreren og levere oppgaven! Skal så ta en bra selfie da altså!

Min katt som skal søke etter oppmerksomhet, hver gang jeg skal jobbe på macen. 

 

Motivasjonen for å jobbe hardt de siste dagene/ ukene, er at jeg som dere vet skal ta en liten trip til LA i starten av juni. Klarer ikke å slutte å si at jeg gleder meg! Skal bli så spennende og så ufattelig deilig med en liten ferie, før en begynner i arbeidslivet. Som jeg også gleder meg til, siden jeg er lei av å sitte på skolebenken. Kjenner det kribler i sykepleie fingrene mine ! Haha! Nydelige LA - California! 

 

Min lille oppdatering / klage / motivasjons innlegg eller hva man skal kalle det. 

God søndag kveld! I morgen starter en ny uke med nye muligheter! 

 

-Madeleine- 

 • 11.04.2015 kl. 21:43

☮ 50 SPØRSMÅL OG SVAR ☮

☮ Hvor gammel var du i 2010? - 18

☮ Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? - Medstudenten jeg skriver Bachelor med

☮ Hvor høy er du? - 175 cm, en veldig grei høyde som jente. 

☮ Hvilken film så du sist? - Hobbiten del 3

☮ Hvem ringte du sist? - Bestevenninen min Emilie

☮ Hvem ringte deg sist? - Kjæresten min

☮ Hva sto det på den siste sms'en du fikk? - Bekreftet fly ? Norwegian 

☮ Hva er det kjæreste du eier? - Mormors mor sin forlovelses ring. 

☮ Hva er ditt favorittsted? - Må bli Lyngør! Utrolig idyllisk sted, spesielt om sommeren ☮

☮ Hvilket sted foretrekker du minst? - 

☮ Hvilken øyenfarge har du? - Blå/Grå 

☮ Hvilken julesang er din favoritt? - Driving home for Christmas 

☮ Har du en lidenskap? - Elsker å stå på ski! Kunne ha droppet alt jeg hadde, for å ha bodd i alpene! Stå på ski hver dag ☮☮

☮ Når våknet du i dag? - Våknet kl 09.00, men endte med å stå opp 1,5 time senere? Er jo lørdag! 

☮ Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? - Satser på at jeg har to barn, eget hus og nylig forlovet med verdens beste mann ? 

☮ Hva skremte deg mest som barn om natten? - Følte alltid at det var noen som stod ved døråpningen hver kveld jeg skulle legge meg? Klarte aldri å sove med ansiktet rettet mot døren og var så redd for å åpne øynene? Åndenesmakt kanskje? 

☮ Er foreldrene dine gift eller skilt? - De er lykkelige gift og har vært det i MANGE år. 

☮ Går du til psykolog? - Ja, det gjør jeg. 

☮ Hva er det beste som har skjedd deg til nå i livet? - At jeg bor sammen med min herlige kjæreste og min lille katt i en nydelig 90 kvm leilighet på et rolig området! Deilig å ikke bo hjemme hos foreldrene, og se selv at du utvikler deg og at det kommer til å bli noe av deg også! Er snart ferdig med utdanningen, bare 2 mnd igjen! 

☮ Hvilket siste youtube-klipp fikk deg til å le? - Improve-a-ganza med drew carrey! 

☮ Hva er dine beste egenskaper? - Jeg er omsorgsfull, omtenksom, ansvarsfull og selvstendig av meg. 

☮ Hva er dine verste egenskaper? - Jeg er fryktelig sta? uff, det er en egenskap jeg godt kunne kvitte meg. 

☮ Sover du med eller uten klær om natten? - Uten

☮ Hva er din viktigste lærdom hittil i livet? - Man skal være forsiktig med hvem man slipper inn i hjertet sitt.

☮ Hva er det rareste du noen gang har spist? - Kommer ikke på noe rart jeg har spist. 

☮ Har du stasjonær eller bærbar data? - Begge deler

☮ Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? - Sokker 

☮ Hva hører du på akkurat nå? - Sugar - Maroon 5 ft. Nicki Minaj 

☮ Hvilken iskrem er din favoritt? - Jordbær & Lime sorbe

☮ Hvilken dessert er din favoritt? - Rabarbara pai med iskrem 

☮ Hvor mange puter har du i sengen? - 1, og den er STOR! Er en hotellpute på 70 x 100 eller no. 

☮ Hva er den største premien du noensinne har vunnet? - En TV for 3000 kr da jeg var typ 13-14 år

☮ Hva hadde vært vanskelig å klare seg uten her i livet? - Blir så klisje å si typen, men er jo sant da? 

☮ Liker du kaffe? - Ja og nei, Smaken av Cafe au Lait går, men vanlig kaffe funker ikke og jeg ender med STOR koffeinsjokk! 

☮ Hvem var dine favoritt lærere på vgs? - Geografi læreren min fra 1. året på VGS! Var også læreren for min far da han gikk på VGS. Snakk om generasjon!   

☮ Nevn en historisk person som interesserer deg? - Historisk person ? Blir vel Anne Frank ? Eller er ikke hun historisk? 

☮ Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? - NRK MP3

☮ Vil du ha barn? - Ja, gjerne! 2 stk er perfekt! 

☮ Kan du noen andre språk enn norsk? - Engelsk, Svensk og litt Tysk 

☮ Hva har du spist i dag? - Biff m/ båtpoteter, salat og peppersaus! 

☮ Kan du spille poker? - Nei

☮ Sover du på en spesiell side? - Sover på den siden som er lengst unna døra.

☮ Foretrekker du havet eller basseng? - HAVET! Elsker lukten av sjøen og stranda! 

☮ Hva bruker du helst penger på? - Reise 

☮ Hva er ditt favoritt program på tv? - Boligjakten og den nye norske serien Frikjent 

☮ Hva skal du gjøre i helgen? - Jobbe med Bachelor oppgaven og rydde ut fra den gamle leiligheten

☮ Kan du stå på slalåm? - Ja, det kan jeg. Stått på slalåm siden jeg var 3 år og begynte aktiv da jeg var 6 år. 

☮ Fortell noe leserne dine antagelig ikke vet om deg? - Jeg har en del bagasje og er bare 23 år. 

☮ Hva har du nærmest deg nå som er rødt? - Kjæresten min som har på seg rød hettegenser. 

☮ Er du sosial? - Veldig sosial av meg og sprudlende, så er bare å stoppe meg opp på gata for å ta en prat. 

 

Ha en fin lørdags kveld! 

 

-Madeleine-

 • 11.04.2015 kl. 12:56

✈ LAX

I går fikk jeg og venninen min for oss at vi vil til LA - California! Ergo, flybilletter ble bestilt i går, så nå skal vi til USA! Reiser den 6-7 juni og kommer tilbake den 13-14 juni. Ble bare en uke, siden jeg må på jobb den 15. juni. Men herregud som jeg gleder meg til reisen! Har aldri vært i USA og blir perfekt å reise med venninen min og oppleve USA sammen for første gang. Planene begynne å komme frem, for å få mest mulig av dagene. Hollywood er et must, og kjendis jakt blir det vel også, haha!

 

Ååå, som jeg gleder meg ! Skal virkelig telle ned dagene ? Er bare 8 uker til avreise! 

Vært i LA ? Noen tips på hva en må oppleve i LA?


- Madeleine - 

 • 10.04.2015 kl. 12:40

NEW IN

TGIF! 

Så heldig som jeg er fikk pakke i posten i går av kjolen jeg har bestilt til avslutningen for studiet mitt i juni. Det er nok mange som skal bruke bunad, men jeg er dessverre en av de få som ikke fikk valget med å få bunad til konfirmasjonen. Nei, jeg var ikke så heldig og jeg bruker ikke penger på bunad nå for sermonien. En bunad koster vel rundt 40 000 kr uten sølv, og det har jeg rett og slettt ikke penger til. Så jeg fant en nydelig maxi kjole i kongeblå typ som er min favoritt farge. Fås kjøpt HER


Passer perfekt til nude pumps og et enkel halskjede i roségull. En perfekt kjole til en sommerbrun hud og oppsatt hår! Gleder meg til å få anvendt kjolen, og krysser fingrene for at det er meldt fint vær den dagen! Været i Stavanger kan være veldig skiftende. 

Ellers fikk jeg også tatt en liten shopping runde i går, for å få plukket mine favoritter i ulike butikker som har kommet inn for sommeren. Jeg har blitt bedre med å være kritisk og har tatt i bruk et tips fra Eirin Kristiansen, der hun skrev at kjøper hun et plagg, så tar hun bort et plagg, for at det skal bli en balanse i garderobeskapet. Det var noe sånt hun skrev ihvertfall, og jeg synes det var et godt tips! Jeg ser selv at jeg kan ha mange plagg som jeg kanskje har brukt to ganger? typ, og ikke brukt det siden. Så fremover blir det nok lagt ut fine klær på Bloppis kontoen min og noe går også til organisasjoner som sender klær til barn i Afrika. 

Skal ta noen bilder av de ulike plaggene jeg fikk kjøpt i går, men resten av tiden nå blir brukt for å jobbe med Bachelor oppgaven og fjerne katten fra Macbooken min? Tastaturet er visst veeeeldig morsomt, spesielt når jeg skriver..

 

Dere skal i helgen ? God Fredag og god helg! 

 

- Madeleine - 

 

 • 20.03.2015 kl. 23:06

A NEW HAIR COLOR

Endelig er det fredag! Helgen startet med å sove lenge, spise en god frokost, ut på ærender (som vil si å kjøpe mat til katten og vindushoppe), hente pakke i posten (kommer et eget innlegg ila helgen) og en spontan tur til frisøren. Jeg er så utrolig heldig som har en utrolig herlig bestevennine, som er frisør! Har vært litt modell for henne under utdannelsen og må virkelig si at hun er ekstrem flink med klipp og farger! Enda bedre så jobber hun ikke langt unna den nye leiligheten, så jeg tenkte jeg skulle høre om hun kunne hjelpe meg med fargen min siden den hadde begynt å bli gul / oransje av alle ting. Lykke at hun hadde tid til meg, og jeg er virkelig ikke så redd for håret mitt, så å si til venninen min hva hun har lyst å gjøre med håret mitt? Det er magiske ord i hennes ører! 

I dag ble det nye farger og styling, siden jeg prøver å spare til lengre hår. Det ble en mørk farge i hodebunnen som da jevner seg ut til en lysere nyanse! Elsker det, selv om jeg ble litt sjokkert da hun fønet det, for da så det ut som hun hadde farget det i mørke grått. Det beste med å dra til frisøren er å bli tatt vare på! Super fornøyd med fargen og herregud så flink hun er med å krølle håret mitt! Jeg hadde aldri hatt den tålmodigheten selv! Tusen tusen takk nydelige Elisabeth <3 Du er en reddende engel som alltid!

Så vil jeg si god helg til allesammen ! Nyt den til maks! 

 

- Madeleine - 

 • 17.03.2015 kl. 18:43

♪♪ MUSIC TOP TEN ♪♪

God kveld!
Akkurat kommet inn døren etter en lang dag med Bachelor skriving! Herregud det tar tid, men sykt deilig å komme ordentlig i gang! Dagens middag ble rett og slett sunn og enkel: 
Ellers så tenkte jeg å dele med dere min topp 10 av musikk akkurat her og nå: 

( Jason Derulo - Want to want me)

( CLMD (Johnsen Remix) - Kepp Dreaming ft. Jared Lee - Lillebroren til bestevenninen min som har laget remixen)

(Deorro ft Chris Brown - Five More Hours) 

(Odesza ft Madelyn Grant - Sun Models)

(The Mowglis - I´m good)

(Years & Years - King)

(Ella Henderson - Yours ( Tobtok Remix)

(Marlon Roudette - When the beat drops out )

(Tove Lo - Habits (Oliver Nelson Remix)

(Deadmau5 - Seeya ft Colleen D´Agostino)
Håper musikken faller i smak, så får dere ha en fin kveld videre ! 
- Madeleine -

 

 • 17.03.2015 kl. 10:00

☮ OH HAPPY DAY ☮

God morgen solstråler! 

En ny uke har startet, og det er bare å komme i gang med planlegging av morroheter for denne uken. Min uke blir fyllt med Bachelor skriving, trening, møter og morroheter, men jeg liker å være opptatt. Bedre å være i bevegelse, enn å komme tidlig hjem som risikerer at jeg ender sofa hjørnet. Ellers blir det å fortsette å pakke ned leiligheten for flytting neste uke, som jeg gleder meg fryktelig til! Skal bli deilig komme til å en større leilighet og på bakken, så katten kan få være ute i naturen. 

Et lite innlegg på morgenen er alltid koselig, og husk: 

 

"A smile is the prettiest thing you can wear" 

 


Få frem det nydelige smilet deres! Det er vår og sommer er like rundt hjørnet! 

 

- Madeleine - 

 • 16.03.2015 kl. 18:09

☮ WANTS FOR SUMMER 2015 ☮
1. HER // 2. HER  // 3. HER  // 4. HER // 5.HER // 6. HER //


(Andre bilder er fra WeHeartIt)

 

 

- Madeleine -

 • 15.03.2015 kl. 20:54

☯ INSPIRATION ☯ 
(Pics from WeHeartIt)

 

 

- Madeleine-

 • 14.03.2015 kl. 19:10

TATOVERING DEL 2

God helg! 

På onsdag var det nok en gang inn på tatoverings sjappa, for å gjøre den siste finishen av tatoveringen jeg startet på i februar. Da var det skyggelegging og farger som var planen. Litt nervøs med tanke på fargingen siden det går så mye ryker om store allergiske reaksjoner av fargen rød. Men jeg reagerer så sjeldent på noe som helst, så tenkte at det må jo gå greit. I 2 timer lå jeg på benken med musikk i øret og mobilen i hånden og buksa under knærne. Må si jeg var imponerende overrasket av meg selv av å ikke skrike eller hyle, men vondt var det noen plasser, spesielt ved hoftekammen og benet generelt. Men alt i alt var det verdt det og resultatet ble AMAZING!

 

Sted: Solid tattoo i Stavanger 

 

(Neste tatovering må nok bli noe vinter / ski tema på armen / sleeve tenker jeg? om et år ish)

Jeg er ekstremt fornøyd og gleder meg til å slenge på meg bikinien om sommeren 2015! Ikke minst korte shorts, oversize t-skjorte, converse og longboard, cruise på sørlandets veier med min bestevennine i sommer! Ååååh, som gleden kommer frem bare ved tanken! Men før sommeren er det levering av Bacheloroppgave, flytting til ny og større leilighet med kjæresten, påskeferie som nytes på fjellet, og min aller siste kose praksis som jeg gleder meg fryktelig til! 

 

God helg allesammen ! 

- Madeleine-

 

 • 18.02.2015 kl. 13:52

FORELDRE OG TATTOVERINGER

Hvordan reagerer foreldre på tattoveringer? Det varierer veldig på hvor man kommer fra. I min familie, er jeg den eneste med tattoveringer og det har ikke blitt så godt tatt i mot av mine forelde. Første jeg tok sa jeg ifra til mamma, siden jeg føler jeg kan si mye til hun uten at hun går total bananas og skaper tredje verdenskrig. Mamma liker ikke tattoveringer men hun vet at hun ikke kan si så mye siden jeg er myndig, bor for meg selv og det er tross alt min kropp og mitt liv. Men hun har all rett å reagere og si hva hun mener. I dag fikk mamma vite om den nye tattoveringen og hun knakk sammen. Hun er så redd for blekket og hva det kan gjøre med kroppen min, " du har så nydelig kropp, synd at du ødelegger det med tattoveringer". Blir lei meg når mamma gråter, det blir jeg alltid og den måten hun reagerer på er jo foreldreinstinkt som bare vil det beste for barnet sitt. Jeg synes hun reagerer på en god måte. 

Så har vi en annen måte å reagere på. Min far er en veldig dominant type og han og jeg har begge sterke personligheter, som kan skape kræsj mellom oss dessverre. Pappa er ikke redd for å si sine meninger og man får et inntrykk at han skal ha det som han vil, hans meninger som teller. Den dagen jeg tok min første tattovering så klikka han i vinkel og skapte tredje og fjerde verdenskrig. Han skjelte meg ut, mente at jeg skaper et negativt syn på sykepleie, at jeg skuffet han med vilje og jeg kunne bare glemme å tenke på arv. Altså det er greit at han ikke liker tattoveringer og ikke har latt seg oppdatere seg om ungdom og samfunnet per dags dato, men den måten han reagerte på synes jeg faktisk var useriøst og umodent. Så å fortelle min far om denne tattoveringen akkurat nå er uaktuelt, siden da får jeg vel beskjed om at jeg blir kastet ut av famiien.. Resten av min familie var nysgjerrig på den første og sa ikke så mye om den og tror ikke de sier så mye om den andre heller. Min søster bryr seg ikke engang, hun sier at jeg gjør hva jeg vil med min kropp. 

Foreldre reagerer på forskjellige måter, de blir sinte og utvikler sitt vokabular, de begynner å gråte og tror det er verdens undergang for resten av barnets liv, eller de synes det er greit og kult. Jeg ser mange foreldre som har tattoveringer selv og kjenner mange som har det. Jeg har mange venner som har tattoveringer og fått vite at foreldrene ikke har reagert på en negativ måte. Kan si at jeg misunner de litt!

Jeg vet ikke hvordan jeg blir når jeg blir en mor, om jeg blir hønemor eller setter meg til rette og lar barnet lære av sine egne feil og gir veiledning, jeg vet ikke. Men jeg skal stå for mine tattoveringer og skal ikke fortelle mine barn at de skal gjøre det samme. Men jeg vil at de skal ha tenkt ekstremt nøye gjennom det før de fullfører det og at det ikke er en 18 års krise de går gjennom når de utfører det. Jeg skal støtte mine barn og veilede dem, gi råd og tips men jeg kan ikke bestemme hvordan de skal leve eller hva de skal gjøre. Men jeg får kanskje ett annet syn den dagen jeg blir mor. 

Jeg vil ikke anbefale noen å ta tattoveringer.. jeg viser bare at jeg har tattoveringer, så får ungdommer og voksne bestemme selv hva de vil. Men jeg kan gi tips og råd: Tenk GODT gjennom hva du vil ha og om du vil ha, hvor du skal ta den og at du har din for resten av ditt liv. Det er ikke en spontan ting å utføre. Denne jeg tok i går, har jeg tenkt på minst i 3 år, og har brukt god tid for å finne ut hva jeg skal ha, hvordan den skulle bli og hvor jeg skulle ha den. Mine to tattoveringer er på ankelen og låret. Det er fordi jeg vil kunne dekke de med klær og uniformen min når jeg er på jobb. For jeg aksepterer at det er ennå mennesker fra den eldre generasjonen som ikke liker tattoveringer og ser det som at du er kriminell om du har det. derfor jeg har tatt det på de områdene jeg har tatt. 

Hva synes du om tattovering? 

-Madeleine- 

 • 17.02.2015 kl. 21:51

50 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hva var det siste du skriblet ned på ett papir?

Notater for Bachelor skriving

2. Hva har du alltid i vesken?

Almenakk, mobil, nøkkler, lip balm, solbriller, vannflaske, lue, høretelefoner

3. Hva bestiller du på kafé?

Smoothie eller latte

4. Hvilke nettsider besøker du daglig?

Vg, aftenbladet, facebook, blogger, itslearning, yr og nelly

5. Hvem ringer du når du er sint/lei deg?

Ingen.. Setter på musikk og kryper langt under dyna

6. Hvilken farge er det på tannbørsten ?

Oransje

7. Kan du bytte olje på bilen din?

Ja det kan jeg! Kan også skifte tennplugger, lyspærer og dekk !

8. Hva har du hatt av kjæledyr?

Katt i 18 år (døde i fjor) og katt nå (10mnd)

9. Har du hatt noen piercinger?

I øret ? Teller det?

10. Norge på sitt beste?

Ingenting slår norsk sommer!!

11. Hva gjør deg trist?

Mennesker behandler mg dårlig eller minner om farfar

12. Hva gjør deg glad?

Kjæresten min, katten og de nære og kjære

13. Hva er drømmejobben din?

Målet er å jobbe som sykepleier i offshore, men nå er drømmejobben å jobbe på akuttmottaket på sykehuset!

14. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?

Blomster av typen, veldig koselig og føler meg spesiell

15. Hva var det siste du kjøpte?

Toalettpapir

16. Liker du kinesisk mat?

Elsker kinesisk hjemmelaget mat ! Take away blir litt kjedelig men er godt

17. Når var du i kirken sist?

Sommeren i fjor

18. Abbonerer du på ett ukeblad?

Det nye

19. Har du noen sinne vært i en ambulanse?

Haha, skulle bare visst! Turen i spania var vel den mest minnefulle

20. Kan du rulle med tungen?

Jupp

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen?

Spørs! Tidlig på morgenen så bruker jg max 10 min, har jeg god tid så bruker jeg 20

22. Banner du?

Kanskje litt for ofte, men prøver å kutte ned!

23. Hva er det lengste du har campet i telt?

2-5 dager på en øy med klassen på bsrneskolen

24. Hvor mange søsken har ?

1 søsken

25. Hvor mange steder har du bodd?

Hmm, 1,2,3.....4 steder! 5 blir i våren !

26. Hva slags utdanning har du?

Bachelor i sykepleie

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?

Puppene, magen og rumpa

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?

Me feet? Haha, nei jeg vet ikke

29. Er det viktig å feire bursdager?

Ikke i min alder

30. Har du tatt vare på ett klesplagg fra du var liten?

Mulig mamma har

31. Nevn en ting som er irriterende med å blogge.

Mennesker som kommenterer "fin blogg, sjekk ut min"

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?

3?

33. Når legger du deg om kvelden?

22.00-23.00

34. Favorittfag på skolen?

Gym, historie og musikk

35. Potetgull eller smågodt?

Ja takk begge deler!!

36. Siste filmen du så?

Grown up 2

37. Den perfekte vertsgaven er?

Spa produkter

38. Hvor gammel er pappaen din?

56-57?

39. Har du vært i avisen?

I lokalavisen en gang

40. Et sitat du liker?

You only live once...fish!

41. Favorittfarge?

Blå og oransje

42. Hvem er forbildet ditt?

Mamma og mormor

43. Er du forfengelig?

Neeeh, men er vel lov å ta vare på seg selv?

44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?

Reise tilbake til alpene! Og besøke hawaii og australia

45. Har du vært gift eller forlovet?

Ingen av delene

46. Hva kjøper du aller helst? Klær, vesker eller sko?

Svakhet for vesker

47. Føler du deg ung eller gammel for alderen?

Ung:-)

48. Hvilke uvaner har du?

Blir fort forelsket i sengen eller sofaen når jeg kommer hjem

49. Hva er det mest romantiske du har gjort?

Spanderte middag og dro kjæresten tilbake til stedet vi hadde vår andre date, og tok med meg høytaler, pledd, jordbær og alkoholfri champagne.. Så på solnedgangen på stranda

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med alle svarene?

Se min nye favoritt serie "Stalker"

 • 17.02.2015 kl. 19:39

TATTOVERING

I dag var den store tattoveringsdagen! Time kl 11.00 hos Solid Tattoo i Stavanger, hvor jeg fikk en varm velkomst av tattøverene. Fikk se tegningen og diskuterte med tattovøren om størrelse og området, så var det bare å sette igang. Jeg tok frem musikk for å høre på min musikk, siden jeg skulle ligge der i 3 timer. Ikke har jeg husket mye av smertene fra forje tattoveringen, men de minnene kom fort frem i det han setter i gang. Jeg kjente smerten ved benet, ellers så var det ganske så greit. Etter en time, kommer gode venninen min innom for å se hvordan det gikk og holdte meg med selskap resten av delen. Det setter jeg stor pris på! For den siste minuttene til timen var et helvete. Med tanke på at huden blir sår og øm, så var det grusomt bare tattøvren tar på området. Jeg holdte hånden til venninen og beit meg i den andre. Heldigvis gikk det fort til han var ferdig for dagen. Super kul tattovør, og er super fornøyd med første biten av tattoveringen! I mars fortsetter vi med skygger og farge.

(Låret, på siden)

Ja jeg er jente og har strekkmerker! Tattoveringen setter en ekstra liten touch på strekkmerkene mine, hehe! 

 

Har du tattovering? Hva og hvor? 

- Madeleine- 

 • 07.02.2015 kl. 11:51

FJELLET

Fikk ikke tatt bilder av innkjøpene før jeg dro på fjellet. Beklager det! Det gikk litt i glemmeboka. Anyways, er på hytta med fettere og kusiner og krysser fingre og ben på at heisen skal åpne. OLE er ute å herjer som gjør at heisene er stengt foreløpig. Blir det en lang afterski ! Wopwop

 • 04.02.2015 kl. 23:13

BYE BYE STOCKHOLM

Da er jeg hjemme igjen fra Stockholm turen, for å besøke familie. Tok selvfølgelig en tur inn til sentrum for en liten shopping runde med tante og jeg fant en del skatter som jeg skal vise dere imorgen! Helgen ble brukt til å slappe av med tante og besøke mormor på sykhjemmet. Søndagen dro tante, mormor og jeg ut for å spise og tenkte jeg skulle spandere middag på min 93 år gamle mormor, som ble tatt veldig godt i mot. Veldig deilig å se mormor, selv om hun ikke har det så bra for tiden, men dama er 93 år.
I dag tok jeg turen til Stavanger sentrum for å bestille tattoveringstime  på Solid Tattoo. Utrolig herlig sted og ble tatt veldig godt i mot av de som jobber der. Tattoveringsdato 17. februar og hva jeg skal ha, får dere se når den er ferdig. Gleder meg! Tok også med meg hjem en nelly pakke som jeg fikk hentet i dag, sm jeg også skal ta bilde av sammen med innkjøpene fra Sverige. I morgen skal jeg på trening og på kvelden skal jeg ut med noen venniner. DET var lenge siden jeg dro ut ! Fredag så reiser vi på fjellet og lille pus skal bli passet på her i stavanger :) 

Dere skal i helgen ? 

- Madeleine - 

 • 31.01.2015 kl. 18:56

NEW IN

Jaaa! Etter mange dager med grubling, klikket jeg hjem årets første og siste bikini! Jeg er streng med meg i år.. Kan ikke kjøpe bikini hvert år... Eller ?

-Madeleine-

 • 27.01.2015 kl. 22:09

WISH LIST SUMMER´15

Jeg vet at det ennå er Januar?Men når man bor i Stavanger der det er regn, vind og plussgrader i vinterårstider, så drømmer man om vår og sommer! Jeg drømmer meg bort på nelly, victoria secret etter årets sommer bikini 2015. Jeg har sommerplanene klare og er klar for å forberede huden til en fin brunfarge. 

My wish list so far: 

Min favoritt! HER

HERHER

 

Nei, jeg får heller teller ned dagene til våren kommer ! For vintertiden her på vestlandet er tragisk?.

 

- Madeleine- 

 • 27.01.2015 kl. 22:09

SS15

Jeg vet at det ennå er Januar?Men når man bor i Stavanger der det er regn, vind og plussgrader i vinterårstider, så drømmer man om vår og sommer! Jeg drømmer meg bort på nelly, victoria secret etter årets sommer bikini 2015. Jeg har sommerplanene klare og er klar for å forberede huden til en fin brunfarge. 

My wish list so far: 

Min favoritt! HER

HERHER

 

Nei, jeg får heller teller ned dagene til våren kommer ! For vintertiden her på vestlandet er tragisk?.

 

- Madeleine- 

 • 26.01.2015 kl. 13:28

50 SPØRSMÅL

Fant spørsmålene på Anette  sin blogg, som jeg leser hver dag og tenkte jeg kunne svare på spørsmålene selv :) 

1. Hvor gammel er du om fem år? 27 år

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten min. Det ble en rolig start på en mandag! 

3. Hvor høy er du? 175 cm høy.Beste er at kjæresten er 194 cm høy, så kan bruke høyhelte sko! 

4. Hvilken film så du sist? The Break Up 

5. Hvem ringte du sist? Kjæresten 

6. Hvem ringte deg sist? Kjæresten

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Heeeeeeeei (hjerte hjerte, kysse smiley) 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Vanskelig den der? Er jo alltid koselig med SMS men går fortere å ringe.

9. Hva er ditt favorittsted? Sofaen fra ikea

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hjemme (bærum) over lengre perioder 

11. Når så du moren din sist? Så min mor for 19 timer siden

12. Hvilken øyefarge har du? Lyse blå / grå 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Driving home for Christmas! 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Gift

15. Når våknet du i dag? Våknet kl 06. 00 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? I Oslo med min familie og barn ? 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Følte alltid det var noen som stod ved døren min og så på meg sove om nettene

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Katten som skal hoppe med Sail musikken! 

19. Hva er din beste egenskap? Empatisk 

20. Hva er din verste egenskap? Staheten min 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Med

22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire - men får bare to av de når kjæresten er på besøk 

23. Hva er det rareste du har spist? Litt rart å ha et halvt sauehode på tallerken min.. Endte med å grine 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Begge deler. Macbook pro og en iMac

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sko

26. Hva hører du på akkurat nå? Love me like you do - Ellie Goulding 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Sorbe - Jordbær med lime 

28. Hviken dessert er din favoritt? Mor sin rabarbara pai med vaniljeis 

29. Den største premien du har vunnet? En Tv da jeg var 10 år 

30. Liker du kaffe? Neeeeei. Kaffe gir meg hjerteinfarkt! 

31. Hva drikker du helst til frokost? Appelsinjuice

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Gymlæreren min! 

33. Kan du spille poker? Nei

34. Hva har du spist i dag? Kefir med kanelknekkebrød 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Historiske personer ja? Blir vel Florence Nightingale (sykepleier) og er jo generelt glad i andre verdens krig historier (Max manus? ) 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRJ

37. Vil du ha barn? Ja gjerne det ! 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Svensk, Engelsk og Tysk 

39. Sover du på en spesiell side? Sover alltid på høyre side i fosterstilling, eller så klarer jeg ikke å sove...

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Må jo finne mat! 

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser 

42. Eier du dyrebare smykker? Det jeg har arvet av farmor og mormor 

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? På liv og død 

44. Hva skal du gjøre i helgen?  Skal til Stockholm, så blir en langhelg og besøke familien! 

45. Kan du stå på slalåm? Kan stå på slalåm, storslalåm, super-G og utfor ! Slalåm er min sport ! 

46. Hvordan imponerer man deg? Lag god mat og jeg er frelst!

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige 

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Eventyrlysten, Sportslig og har blitt glad i reptiler sånn plutselig 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Salt sild

50. Er du sosial? Ja 

- Madeleine-

 • 20.01.2015 kl. 15:27

MAKES YOUR PATIENTS SMILE

(Sponset innlegg)

Når man jobber på sykehus eller andre institusjoner innenfor helse, så har man en uniform. En uniform jeg med glede bærer og er stolt over, men den kan bli litt kjedelig å bruke i lengden. Hvit, basic uniform med svære lommer og korte armer? ja dere skjønner.. Hvorfor ikke stæsje uniformen litt opp med farger?
I dag var jeg så heldig å få et navneskilt fra Color4Care. En nettside som selger produkter til helsepersonell i utallige mange farger. "Color4Care - Makes your patients smile". Jeg liker den setningen! Jeg har vært gjennom forskjellige nettsider som selger helsepersonell og kan si at Color4Care er den mest fargefulle siden og som selger mer fargerike og morsomme produkter. Perfekt for dem som jobber på barneavdeling og som kan få en liten unge til å smile. Jeg gleder meg til å få brukt navnskiltet når jeg blir ferdig utdannet nå i juni!
 Når du bestiller produktet får du velge selv hva som står, hvilke motiv/farge du vil ha og om du vil ha logo eller ei og evt hvilken logo du vil ha på.  

 

 
Sånn ble mitt resultat av navnskiltet. Veldig søt boks den ligger i også! Kjøp NAVNESKILT her

Teksten er ikke for stort eller for lite, og pasientene kommer til å klare å lese navnet til sykepleieren på vakt. 


Enkel å sette på uniformen og sitter veldig godt på! Den er ikke i veien under prosedyrer og gjør ikke uniformen noe tyngre. Har ikke uniform tilgjengelig, men ville bare vise hvordan den sitter på! Kjempe fornøyd! 

 "Makes your patients smile " - Bli en liten fargeklatt du også og få frem smilet til tusen pasienter! 

 

- Madeleine- 

 • 08.11.2014 kl. 15:15

SI NEI TIL MOBBING

Første jeg gjør er å lese nytheter med en kopp te ved min side hver morgen. Jeg går inn på vg sine sider og blir møtt av dette bildet. (bildet er fra vg) 

En gutt på 13 år opplever mobbing fysisk og psykisk på to  ulike skoler. Foreldrene kjemper for sitt barn og barnets hverdag, men kommer ikke lang pga skolen ikke strekker hånden ut. I artikkelen forteller moren at hun finner sønnen sin livløs på badet?.  
Jeg kjente tårene mine renne nedover kinnet og fikk en kjempe klump i magen. Mobbingen har blitt verre og verre for årene som går, og jeg føler at skolene ikke tar opp dilemmaet. Jeg har selv vært et mobboffer og vet hvor skremmende det er å ikke få hjelp av skolen. Rektoren på den skolen jeg gikk på, tok ikke dette alvorlig, før hun så at jeg ble angrepet av mobberne foran hennes øyne. Men det eneste hun klarte å få ut er, " Ikke bytt skole, da viser du bare at de er sterkere enn deg" Eneste jeg følte at hun tenkte på var skolens gode rykte. Mamma ville at mobberne skulle bli flyttet til en annen skole og at det ikke var rettferdig mot meg at jeg ble mobbet ut av skolen. Men de mente at jeg isåfall måtte bytte skole? Mobberne fikk ingen konsekvenser for det de hadde gjort og de kom seg lett forbi problemene. Jeg derimot byttet skole og kom i klasse med mange kjente fra ungdomskolen, men jeg slet veldig mye psykisk.. Karakterene mine raste nedover, jeg holdte meg mye for meg selv, isolerte meg hjemme og gråt meg til søvne hver natt.. Det var tungt og vanskelig, redd for at det skulle skje igjen..
Det å lese denne artikkelen ga meg flashback og de vonde følelsene frem igjen.  Det er trist å se hvor langt det gikk for kjære Odin og at han så bare en utvei. Det er trist å lese hva foreldrene går igjennom og hvor vondt de har det når de ser hva som skjer deres kjære barn. 

Odin sier, " Det hjelper ikke å si ifra, de gjør ikke noe uansett". Han har et godt poeng, men jeg håper at den setningen endres.

Hvil i fred Odin <3

 

Dere som leser dette? Sett dere ned og gå gjennom tankene deres? Hvordan har du det på skolen, fritiden eller på jobb ? Er du eller noen du kjenner utsatt for mobbing? SI NEI TIL MOBBING!!! Du skal ikke være redd for å si ifra at nå er det nok. 

 

- Madeleine -

 • 27.10.2014 kl. 21:38

WANTIES FROM NELLY

Dagen går utrolig fort når man har mye å gjøre. Dagen startet med undervisning og forberedelse til neste praksis som begynner i morgen. Veldig lærerikt og interessant, men det fikk ikke vekk klumpen i magen. Jeg grugleder meg, men mest gruer meg til denne praksisen. Det er en praksis jeg aldri har vært borti, men vet (eller håper) at jeg blir tatt godt imot og at klumpen i magen forsvinner i morgen etter første møte. Det som er positivt derimot, er at jeg kan gå hver dag til praksisen! Det er så deilig, å starte morgendagen med frisk høst luft i lungene og fysisk aktivitet! Thumbs up!

Men nok om det? Dagens tittel er wanties from nelly! Vi jenter ELSKER klær og blir aldri lei av å finne ønsker som kanskje kommer i postkassen neste mnd når lønnen popper inn? Veldig vanskelig å velge wanties, for jeg kunne ha kjøpt hele nelly! Men her er mine wanties for denne gang;

KJOLE // HER

KJOLE // HER TRENINGSBUKSE // HER 

KJOLE // HER VESKE // HER 

TRENINGSTIGHTS // HER CLUTCH // HER BOOTS // HER JAKKE // HER 

 

 

Satser på at noen av disse nydelighetene ender i min postkasse om en måned eller to! 

Resten av kvelden blir avslapning, før en åtte ukers praksis starter fra og med i morgen. 

 

Noe som står på din ønskeliste for tiden ?

 

Ha en fin kveld!

 

- Madeleine - 

 • 19.01.2014 kl. 22:59

REISE: TUNISIA

Da har jeg og jentene bestilt reise til Tunisia uken før påske!! Vi fikk ikke en ordentlig juleferie, siden vi hadde eksamen den 3 januer. Vi har derfor bestilt oss en tur mellom praksisen, for å få den ferien vi fortjener og trenger ! Jeg gleder meg virkelig til denne reisen. Har aldri vært i Tunisia, og vet bare at det ligger i nord-Afrika. 

Da kan jeg krysse av Tunisia på listen ! 

Herlige bilder! Gleder meg til strendene, solen!


Bildet til venstre er hotellet vi skal bo på! Nydelig hotell!

 

Noen som har vært i Tunisia ? 

 

- Madeleine 

 • 24.12.2013 kl. 12:27

GOD JUL

God jul! Her på fjellet snør det tett i tett og små blåser litt, så idag sitter man foran peisen med en kopp te og ser på film :) utrolig deilig å få snø på julaften, når man vet at det er storm i stavanger og blåser en del i oslo.

 • 24.12.2013 kl. 00:10

LILLE JULAFTEN

Idag er det lille julaften og det betyr.... Roadtrip til bygda! Det er så koselig og en herlig julestemning i bygda, at jeg gleder meg hvert år til å bli med ned en tur! Idag toppet det hele med at det var strålende vær, så bilder fikk jeg tatt, og jeg fortet meg til å skifte til skitøy da vi kom tilbake for å nyte et par turer i bakken :) Elsker julen, elsker snø!

Herlige bilder!
Masse god jul og godt nytt år folkens!

- Madeleine

 • 22.12.2013 kl. 21:31

UTSIKT FRA HYTTA

Sjekk den herlige utsiken fra hytta! Likte spesielt skyene på bildet :) Det var deilig å være i bakken idag! Mye puddersnø, så koste meg i skogen! Var litt tungt og kjente melkesyren i bena komme etter noen turer. Så da dro jeg inn og fortsatte med eksamenslesingen!
Nå koser jeg meg med Harry Potter og halvblodsprinsen :) God Jul allesammen!

 • 06.08.2013 kl. 14:26

06.08.2013

 • 02.07.2013 kl. 15:47

Scuba diving III

For en herlig morgen ! 
Solen skinner og Stavanger viser seg på sin beste idag. Sommeren er endelig her! Juli måned har kommet rundt hjørnet :) 1 mnd til bursdagen min gitt!
...

Igår var det siste dagen på dykke kurset. Veldig kjipt, siden vi var en herlig gjeng! Utrolig gode instruktører med herlig humor og nybegynnere som nøt hvert eneste dykk!
Vi hadde to fridykk uten instruktørene igår.. Litt skummelt på det første dykket, men gikk veldig greit. Ble meg og Siri som med et dykkepar og vi tok det på vårt nivå.
Andre dykket var utrolig! Vi gikk ned på 12-13 meters dyp (holdt meg litt tilbake siden det var en av de første dykkene uten instruktør) og vi koste oss! Skulle virkelig ønske at jeg hadde kamera med meg under vann, så jeg kunne tatt bilder! Jeg lå bare nøytralt i vannet og nøt utsikten av fisk, krabber som vander på havets bunn. Skulle ønske jeg ikke trengte å bevege meg opp fra denne nye herlige verdenen! Jeg koste meg så utrolig mye, så gleder meg veldig til å dykke på lyngør!  Btw.... Er ikke redd for brennmaneter lenger! Haha, de er bare noen gele klumper med tråder som du ser på overflaten, men under vann er de noen nydelige rarte skapninger som tar livet med ro! Ååh.. har så lyst til å dykke idag... 

....

Nå har jeg hatt leiligheten for meg selv over en uke, og har brukt dagen min på å vaske hele leiligheten og henge opp dykkeutstyret til tørk. Skal egentig levere BCD som jeg har lånt og hente min egen, men måtte skylde den en ekstra gang for å få bort gjørme, så leverer den imorgen istedenfor! Vil jo gi den tilbake i fin form :) Emma B kommer hjem idag og Emma D skal komme innom på en jentekveld! Skal bli deilig å se jentene igjen etter lange uker med stress på praksis, jobb.. Helsen har ikke vært helt i 100 heller, men heldigvis på flere uker følte jeg meg veldig i form under dykke uken! Men nå er det bare å vente på innkalling fra SUS og Haukeland sykehus.. De ringte idag og mente at jeg får time mot høsten... Det synes jeg for å være helt ærlig er uakseptabelt å vente så lenge.. Men jeg får vel bare bite i det sure eple å vente... Hater å vente når jeg føler at det er noe galt... Heldigvis finner jeg alltid på noe å gjøre for å få andre tanker, som trening, jobb, dykking ;) 
Åååh jeg er så frelst! Dykking er min nye sport, siden det er så dårlig med skiforhold her i Stavanger på vinteren !

...
Eneste som skjedde igår etter vi var ferdig fra dykket var at jeg hadde fått flere meldinger fra min kjære og som hadde ringt meg flere ganger... Tiden går når man har det gøy og jeg hadde jo feilberegnet totalt på tiden med tanke på at han skulle på jobb idag og trengte bilen sin ... Uff han var så bekymret og jeg fikk skyldsfølelse deluxe! Han trodde virkelig det hadde skjedd noe under dykkingen! 
Men jeg sitter her i dag og smiler fra øre til øre! 

- Madeleine 

 • 01.07.2013 kl. 15:51

Scuba diving part 2

Hei hei alle fisker i havet! 

Har nå pakket alt utstyret klart for å bevege meg mot sjøen og oppleve det herlige livet under overflaten! 
Siste kurs dag, men blir ikke en siste farvel fra gjengen. Jeg kommer til å holde kontakt med de for å utvikle meg til en flinkere dykker!

Bilder kommer vel ut etterhvert, siden det er instruktørene som tar de og legger dem ut :)

Ha en plaskene dag videre!

- Madeleine 

 • 24.06.2013 kl. 12:10

SCUBA DIVING

Goooood morgen!

Slapper av i sofaen med en god film. Jentene er bortreist for sommeren og jeg har leiligheten for meg selv. Er ikke lenge til før jeg også beveger meg hjemover :) 
Men denne uken så skal jeg på dykkekurs! 

Det er som en helt annen verden. 

- Madeleine
 

 • 09.04.2013 kl. 16:47

When a was a little girl

Hei godt folk! 

Først så må jeg bare si at jeg tror jeg er litt forelsket!
Hadde en rar skapning i sengen som jeg bare ikke klarte å vekke... Han sov så godt og jeg følte meg rett og slett slem at jeg skulle vekke han rundt 7 på morgenen. 
Så jeg skrev en liten lapp;
"God morgen <3 Ville ikke vekke deg, siden du sover så søtt. Ha en herlig dag <3 " 
Så la jeg en hvit rose ved siden av... Ikke helt meg men hva gjør man ikke for kjærligheten! 

 

Anyway... Har kommet hjem etter en lang og hektisk dag på jobb... woohoo..

Må virkelig si at jeg savner å være på denne alderen:


"Busted"

Her er jeg vel rundt 1 år gammel ? Ser virkelig ut som jeg digger baseball, men det er bare mamma som hadde litt epic taste innenfor klesmoten... Just saying! 
...
Min lille historie om mitt crazy liv kommer vel ikveld, mens jeg slurker i meg litt vin!

 

Snakkes!

-Madeleine  

 • 21.02.2013 kl. 18:53

C-vitaminer er undervudert

Nok en dag med forkjølelse og feber, men idag hadde jeg ingen stemme på morgenen..

Det var min syte setning! 

Jeg har kjøpt meg en haug med appelsiner, for å gi kroppen en overdose av C vitaminer. 

Som alle vet så hjelper C vitaminer immunforsvaret med å knekke bakteriene, eller som man sier på medisin språket " Det forbygger og vedlikeholder kroppens støttevev"

Så jeg har nå spist 4 appelsiner, drukket appelsinjuice og til middag blir det kyllingfilet med mozarella og appelsin! 

Tror jeg har blitt appelsin hekta...appelsin, appelsin, appelsin!

...

Tenkte å komme med et innlegg om mine favoritt filmer, siden jeg har sett på filmer i hele dag..! 

Hvilken er din favoritt film ? 

Er du glad i appelsin?

 

-Madeleine

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no