• 12.09.2017 kl. 21:43

LENGE SIDEN SIST

Vet ikke helt hvordan man skal starte..

"Hei, skjera?"

To år har gått og det er mye som har skjedd i arbeidslivet, samt privatlivet. Sist blogginnlegg var USA turen min med bestevenninen min Emilie, hvor jeg også skrev at jeg hadde fått jobb på sykehuset i Stavanger. Jobbet i Stavanger i ett år, og møtte på utrolig fine kollegaer og nye venner, samt mye lærdom og videreutvikling som sykepleier. Men høsten kom, og privatlivet endret seg. Jeg trengte nytt kapittel, vekk med alt negative og trengte positiv energi, så etter mye diskusjoner og argumenter for/mot, lukket jeg døren for forholdet og åpnet døren for singellivet. Månedene fremover blev det mye jobb og trening som fylte dagene. Nærmere juletider og ett turnusliv som holdt meg i Stavanger, kjente jeg stor savn etter familie. Spesielt på selve julaften, da jeg tragisk nok satt alene på dagen, men som ble fyllt med latter og god stemning på kvelden med kollegaer. Veldig koselig, men den tiden var ufattelig vanskelig for meg å være borte fra familien. Jeg som er så glad i høytider! Denne perioden fikk meg til å savne hjem, og beslutningen ble enkel? Jeg skal hjem! 

Våren kom, og etter mange søknader om jobbstillinger som sykepleier fikk jeg, etter mye tålmodighet, min drømmejobb. Reisen tilbake til Bærum var like rundt hjørnet og det var tungt å si hadet til så utrolig herlige kollegaer. Men så kom påsken, familien kom over for å hjelpe og flyttingen var offesielt. Tilbake til Bærum , nytt kapittel, nye voksenpoeng? Påsken ble feiret med familien, og min nåværende samboer. Jeg som hadde sagt til meg selv at jeg skulle være singel i ett år; 

"Jeg lover jeg klarer ett år ihvertfall! No more boys!"

Ja, som det skjedde! Møtte en ung og kjekk mann på fjellet den påsken. Trenger vel ikke å si noe mer enn at han er stuck med meg per dags dato. 


I dag har jeg masse erfaringer og opplevelser som jeg tar med meg videre. Ingen har ett perfekt liv, men jeg kan si at jeg er lykkelig der jeg står idag, og det er det som teller mest. 

- Madeleine -

Fredrikke Gustavsen

12.09.2017 kl. 21:51
Ææææ så spesielt at jeg fant dette innlegget, husker jeg fulgte med litt her for typ 2 år siden (ca, dårlig hukommelse på beregning av tid haha)!!

Madde

12.09.2017 kl. 22:40
Fredrikke Gustavsen: Så koselig! Snakk om tilfeldig da, haha!

Charlotte

12.09.2017 kl. 21:51
Håper går bra med deg :)

lykke til med blogging igjen :)

Madde

12.09.2017 kl. 22:40
Charlotte: Tusen takk, for se hvordan dette går

sunnivaccskaug

12.09.2017 kl. 22:11
Mye sant i det du skriver! :-)

Marie

14.09.2017 kl. 20:39
har du tatt silikon?
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits