• 04.02.2015 kl. 23:13

BYE BYE STOCKHOLM

Da er jeg hjemme igjen fra Stockholm turen, for å besøke familie. Tok selvfølgelig en tur inn til sentrum for en liten shopping runde med tante og jeg fant en del skatter som jeg skal vise dere imorgen! Helgen ble brukt til å slappe av med tante og besøke mormor på sykhjemmet. Søndagen dro tante, mormor og jeg ut for å spise og tenkte jeg skulle spandere middag på min 93 år gamle mormor, som ble tatt veldig godt i mot. Veldig deilig å se mormor, selv om hun ikke har det så bra for tiden, men dama er 93 år.
I dag tok jeg turen til Stavanger sentrum for å bestille tattoveringstime  på Solid Tattoo. Utrolig herlig sted og ble tatt veldig godt i mot av de som jobber der. Tattoveringsdato 17. februar og hva jeg skal ha, får dere se når den er ferdig. Gleder meg! Tok også med meg hjem en nelly pakke som jeg fikk hentet i dag, sm jeg også skal ta bilde av sammen med innkjøpene fra Sverige. I morgen skal jeg på trening og på kvelden skal jeg ut med noen venniner. DET var lenge siden jeg dro ut ! Fredag så reiser vi på fjellet og lille pus skal bli passet på her i stavanger :) 

Dere skal i helgen ? 

- Madeleine - 

Egeo

05.02.2015 kl. 23:05
Det hørtes ut som en nydelig tur. Jeg har tatt alle piercingene mine på solid, de er så greie. Jeg er i bergen nå man skal til stavanger på lørdag. Ha en god natt
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits