SUNDAY

En god herlig søndag! Jeg må starte med å si at ukene fyker av gårde. Følte det var mandag for to dager siden, og i morgen begynner nok en ny "blå" mandag. Uken går fort når man har det gøy, jeg fikk besøk fra oslo på onsdag til lørdag. Verdens beste vennine/søster lander på flyplassen og er klar for å tilbringe stavanger tid sammen med meg. Det er så utrolig lenge siden jeg har hatt besøk sist fra østlandet, at det var virkelig på tide.  Vi koste oss med å bare shopping, daffing i sofaen med gossip og oppdatere hverandre og ikke minst god mat. Hun ble også godt kjent med lille Linus i den lille perioden! Godt å se at tante blir godkjent av lille gutt! 

Etter at venninen min ble kjørt til flyplassen og et trist adjø, bærte det seg hjemover med kjæresten. Det ble kjærestekveld med god mat og drikke og en film. Vi begge kjente at det var en lang uke og vi la oss tidlig. Våknet derimot kl 08 idag, av en liten kattunge som klarte å knuse et glass på kjøkkenbenken. Så da ble det en tidlig vasking av leiligheten. 

Nå sitter jeg i sofaen og prøver å finne noe spennende på tv. Prøver å roe ned nervene til morgendagens praksis. Mandag og tirsdag skal nemlig studentene ha ansvar for hele praksisen, som jeg er små nervøs til hver gang. Midtvurderingen er bestått derimot og man kan si at praksisen er så og si bestått, men det er de to dagene som kommer nå som er de mest fryktbare. Går nok greit som det alltid gjør, men satser på at jeg får gjort en bra jobb og kommer hjem med en lettet følelse. I praksisperioden er jeg nå på uke 5 av 8. Det har gått veldig fort og er nå 3 uker til jeg sitter i bilen på vei hjem til østlandet for å feire jul med kjæresten og familien. Tenk det? 3 uker igjen? Det går fort unna! Neste helg skal jeg hjem en tur for å si hei til venner og familie. Klarte ikke å vente stort lenger, ble en for stor fristelse med å reise hjem en helg. Neste helg er også advent! Julen nærmer seg ! 

(selfie everyone!)

Den lille ved min side som holder meg med selskap? Eller er det jeg som holder han med selskap? Vel uansett, han slokna! 

 

Nok en kjedelig innlegg fra min side, men sånn er nå dagene når all energien går til skole og jobb :) 

 

- Hvordan har din helg vært?

 - Madeleine -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits