Out of my mind

Et lite "få ut alle tanker fra hode" innlegg. Vet ikke hvor lang denne blir og om den blir helt mislykka, but here it goes!

Vanlige bekymringer fra praksis?

Som sagt så er jeg i praksis og det har gått 3 uker av 8. Jeg føler meg trygg men samtidig usikker på praksisen. Om det er grunnet at det ennå er tidlig i perioden, vet jeg ikke, men er en ubehagelig følelse. Tankene surrer om evalueringen, kommer den til å gå bra? Er innleveringene bra nok ? Hva synes veileder om arbeidet ? Det er mange tanker som surrer oppi det lille hode mitt gjentatte ganger. Men er vel sånn det er å være student? Håper det gir seg!

Utbrent...

Etter sommeren så har alt gått i ett med jobb, praksiser og eksamener. Det har vært lite sosialt liv og se venner og familie. Jeg har brukt opp energien min gjentatte ganger og bruker den fortere opp enn hva jeg har. Jeg er sliten i hverdagen, null motivasjon til skole og jobb, vil helst bare sove 24/7.... Men jeg tvinger meg selv til å jobbe og jobbe med skolen. Når energien er tom og reservelageret for energi er tom, så får man en down stemning i hverdagen også, og været i stavanger hjelper lite.. Men jeg prøver å se positive på ting nå og teller ned til en velfortjent ferie!

Så skal jeg ikke glemme at jeg har en pelsdott som får frem smilet mitt og passer på meg, samtidig som at jeg har en utrolig kjæreste som lyser om stemningen hver gang han kommer på besøk :)

Jaja, så ble det litt klage innlegg/ dårlig stemning innlegg.. Men jeg måtte får det ut, eller så mister jeg den gode søvnen ..

God natt !

- Madeleine -

Én kommentar

andelly

13.11.2014 kl.12:51

Er veldig viktig å ha tid til å slappe av også, så man ikke overkjører seg helt. Ting å se frem til, kjæledyr, og kjæreste, er jo da bra også (:

Skriv en ny kommentar

hits