SYKMELDT

Det er utrolig kjipt å bli syk når det passer deg det minst. Jeg er som sagt på praksis på sykehuset, og å bli syk nå passer kjempe dårlig.. Har blitt sykmeldt en uke nå og det stresser meg, for jeg vil bestå og komme meg gjennom praksis.. Jeg er veldig glad dette skjedde så tidlig i praksisen, men uansett.. Jeg storkoser meg på praksis, og har funnet ut at det er dette jeg virkelig vil jobbe med før videreutdanning! Det er kirurgisk felt jeg vil jobbe med. Har en utrolig herlig kontaktspl og alle sykepleiere som jobber på avdelingen er så hyggelige, hjelpsomme, og imøtekommende! Jeg har vært så utrolig heldig med praksisplassen! 

Heldigvis kan alt fikses, så har snakket veileder osv så jeg kan puste lettet ut og bare tenke på å bli frisk! 

eneste jeg må gjøre imorgen er å endre vaksinens dato! Skal jo ta vaksine neste mandag, men den må jeg nok flytte lengre frem.
SÅ måtte jeg avbestille london turen som jeg fikk av samboeren min..... FML... Samboeren min har blitt syk  og har fått flyforbud at legen sin...så valentines day blir ikke i london, men på sofaen med lommetørkler, appelsiner, suppe, te, pledd, og et sykt kjærestepar. 

 

NY UKE, NYE MULIGHETER .... kommer virkelig til å kjede livet av meg denne uken.. men ja ja... 

 

- Madeleine 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits