TIDLIG HELG!

Starter med å si at det var skikkelig tungt  å stå opp idag! Halsen er sår, kroppen er redusert og øyelokkene er tunge. Tror jeg begynner å bli små syk, men det stopper ikke meg idag! Får en så liten besøk av medstudenten min om ikke alt for lenge. Vi skal jobbe med et vitenskapelig fremlegg som vi skal holde på tirsdag på praksisplassen. Dette har jeg ikke hatt før, så jeg lurer virkelig på hvordan dette fungerer. 
Så før medstudenten har kommet, ryddet jeg litt etter gårsdagens middagselskap, satt på en vaskemaskin og sitter her med en kopp te og en skål av gårsdagens salat til frokost! Må si jeg er sunn! Planen idag er å vaske leiligheten og dra på en så liten vindushopping på kvadrat senere idag.. Skal ha Emma på tacokveld idag, men tror jeg skal se ann formen litt.

Ellers så ble jeg overrasket igår av min kjære! Han kom hjem med Nintendo 3DS, Mario spill og Pokemon! Jeg vet jeg er 21-22 år gammel, men blir virkelig ikke lei mario og pokemon! Lille barnet kom frem igår og jeg ble stooor glad! Min andre nintendo ds er ødelagt så har jeg tenkt og vurdert om jeg skulle kjøpe en ny, men der kom kjæresten hjem med en! Så etter at selskapet dro hjem, slengte jeg meg i sengen og spilte pokemon utover natten. FUN FUN FUN! Kjæresten min ble nok litt overrasket igår da han så hvor mye energi jeg fikk frem av å spille POKEMON!

Nei nå må jeg få rumpa i gir! SNAKKES!

- Madeleine 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits