OSLO

Da sitter jeg på flyet. En liten hjemreise før praksis perioden begynner på mandag. Det skal bli deilig å se venner igjen, siden juleferien ikke ble som den skulle pga eksamen og jobb. Men dessverre slipper man ikke unna innleveringer og jobbing på macen. Så den er med og alle papirene som skal være klare til praksis på mandag! Det kommer til å bli en morsom, men hektisk 9 uker praksis på sykehuset. Heldigvis har jeg kommet i en super gjeng av studenter og en herlig og sprudlende veileder! Så motivasjonen begynner å stige til toppen igjen.

Så har jeg tenkt mye på utveksling i 5 eller 6 semester i sykepleien. Vet ikke hva jeg skal velge.. Vil veldig til Australia, men det er mange som skal søke dit og det er bare 4 uker praksis og resten på skolebenken med eksamener og innleveringer..
New Zealand frister mer da :) det som stopper meg litt er samboeren min og at jeg ikke vil reise alene. Samboeren min forteller jo at jeg må bare dra, siden jeg har ønsket dette siden jeg startet å studiere, men han kommer til å savne meg noe veldig. Tror jeg må tenke videre på dette.. Er ikke så lenge å tenke da, siden fristen er den 1. Feb..

Hva skal man velge?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits