MARY KAY HUDPLEIE

Jeg har nå blitt en frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay! Det er kjempe gøy og inspirerende, jeg møter nye mennesker hver dag!

Se for deg at du åpner garderobeskapet ditt for å finne et antrekk. Hvor mye kostet antrekket? Hvor mange ganger har du brukt antrekket det siste året? Kommer du til å bruke det igjen ? 
Vi er forskjellige med tanke på hvor mye penger vi bruker på klær og hvor mange ganger det antrekket blir brukt. Mest sannsynligvis vil antrekke henge i garderobeskapet 3/4 av året. Men du kommer til å bruke hudpleieprodukter HVER DAG. Hva er det første man ser når man ser på deg? Ansiktet ditt! Hudpleie er da en veldig god investering du kan gjøre for utseende ditt. 

Mary Kay Ash var en visjonær som grunnla foretaket i 1963, fordi hun ville gi kvinner en mulighet til å berike livet sitt. Hun mente at kvinner trenger en mulighet til å få økonomisk suksess. Hun skapte et miljø relevant for kvinner. Den frittstående karrieremuligheten gjør at kvinner kan tjene ekstra penger. Det er derfor man ikke finner dette merke i butikken. 

Jeg valgte å bli frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay, fordi det er dette merket jeg føler holder sine løfter. Hudpleieproduktene er ekstremt gode og jeg føler stor forskjell etter jeg har brukt produktet noen få dager. Så det er dette merket jeg er veldig fornøyd med og stoler på, og jeg har prøvd mange forskjellige merker for hudpleie. Med tanke på at huden min er sensitiv, så kan jeg ikke ha produkter som er sterke for huden og svir. Det er bare ubehagelig, men Mary Kay er bare behagelig for huden. Det er ikke noe sterke midler, du kjenner ikke noe svie, men du føler deg oppkvikkende og huden får den fuktigheten den skal ha. 
 


Vår hud gjenoppbygger seg selv og det er helt fantastisk! Epidermis (overhuden) danner tynn men effektiv beskyttelse. Epidermis inneholder også pigmentdannende celler som bskytter mot lys, gir huden farge og kan bidra til en ujevn hudfarge. Cellene forflytter seg fra bunnen av epidermis til hudens overflate under en konstant syklus på 4 uker. Dermis (lærhuden) er en del av det underste hudlaget. Den er bygd opp av kollagen og elastiske fibre som støtter de livsviktige komponentene i huden. Når fuktighetsbalansen i det underste lager er gjenopprettet, ser huden yngre og fastere ut. 

Det er mange forskjellige produkter fra Mary Kay. Basic hva produktene gjør (mirakelsett) 
- Renser og fjerner sminke og urenheter
- Skrubber for å fjerne døde hudceller som gjør huden matt
- Virker oppkvikkende, gir frisk glød og forfiner porene
- Tilfører fuktighet slik at huden blir myk og glatt
- Beskytter også huden mot sol og forurensing

Det har flere fordeler som at det gjør huden glatt, reduserer forekomsten av rynker og fine linjer, gjør huden myk, fastere og feilfri.  

 

Følte jeg ville dele dette med dere, og si at hvis dere får en sjanse å få vært med på en jentekveld med Mary Kay produkter, så ta sjansen! Prøv produktene å se hva du synes :) 

 

-Madeleine

 

 

2 kommentarer

Missmsw.blogg.no

19.01.2014 kl.19:08

Hehe, jeg er 13 år, og stor fan av Mary Kay, har veldig mange av produktene du har på bildet, jeg bruker stortsett bare Mary Kay til sminke! På min blogg har jeg sminket meg med mary kay at play ;) Digger det!!!

Hudpleier og Mamma

19.01.2014 kl.19:33

Lykke til med jobben:D Om man vil, kan man nå LANGT i Mary Kay! Å det beste av alt, man kan være med på å berike andre kvinners liv!:)

Skriv en ny kommentar

hits