• 02.07.2013 kl. 15:47

Scuba diving III

For en herlig morgen ! 
Solen skinner og Stavanger viser seg på sin beste idag. Sommeren er endelig her! Juli måned har kommet rundt hjørnet :) 1 mnd til bursdagen min gitt!
...

Igår var det siste dagen på dykke kurset. Veldig kjipt, siden vi var en herlig gjeng! Utrolig gode instruktører med herlig humor og nybegynnere som nøt hvert eneste dykk!
Vi hadde to fridykk uten instruktørene igår.. Litt skummelt på det første dykket, men gikk veldig greit. Ble meg og Siri som med et dykkepar og vi tok det på vårt nivå.
Andre dykket var utrolig! Vi gikk ned på 12-13 meters dyp (holdt meg litt tilbake siden det var en av de første dykkene uten instruktør) og vi koste oss! Skulle virkelig ønske at jeg hadde kamera med meg under vann, så jeg kunne tatt bilder! Jeg lå bare nøytralt i vannet og nøt utsikten av fisk, krabber som vander på havets bunn. Skulle ønske jeg ikke trengte å bevege meg opp fra denne nye herlige verdenen! Jeg koste meg så utrolig mye, så gleder meg veldig til å dykke på lyngør!  Btw.... Er ikke redd for brennmaneter lenger! Haha, de er bare noen gele klumper med tråder som du ser på overflaten, men under vann er de noen nydelige rarte skapninger som tar livet med ro! Ååh.. har så lyst til å dykke idag... 

....

Nå har jeg hatt leiligheten for meg selv over en uke, og har brukt dagen min på å vaske hele leiligheten og henge opp dykkeutstyret til tørk. Skal egentig levere BCD som jeg har lånt og hente min egen, men måtte skylde den en ekstra gang for å få bort gjørme, så leverer den imorgen istedenfor! Vil jo gi den tilbake i fin form :) Emma B kommer hjem idag og Emma D skal komme innom på en jentekveld! Skal bli deilig å se jentene igjen etter lange uker med stress på praksis, jobb.. Helsen har ikke vært helt i 100 heller, men heldigvis på flere uker følte jeg meg veldig i form under dykke uken! Men nå er det bare å vente på innkalling fra SUS og Haukeland sykehus.. De ringte idag og mente at jeg får time mot høsten... Det synes jeg for å være helt ærlig er uakseptabelt å vente så lenge.. Men jeg får vel bare bite i det sure eple å vente... Hater å vente når jeg føler at det er noe galt... Heldigvis finner jeg alltid på noe å gjøre for å få andre tanker, som trening, jobb, dykking ;) 
Åååh jeg er så frelst! Dykking er min nye sport, siden det er så dårlig med skiforhold her i Stavanger på vinteren !

...
Eneste som skjedde igår etter vi var ferdig fra dykket var at jeg hadde fått flere meldinger fra min kjære og som hadde ringt meg flere ganger... Tiden går når man har det gøy og jeg hadde jo feilberegnet totalt på tiden med tanke på at han skulle på jobb idag og trengte bilen sin ... Uff han var så bekymret og jeg fikk skyldsfølelse deluxe! Han trodde virkelig det hadde skjedd noe under dykkingen! 
Men jeg sitter her i dag og smiler fra øre til øre! 

- Madeleine 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits