SOMMER PARADIS

"Sol ute, sol inne
sol i hjerte, sol i sinne
SOL bare SOOOOOL"

 Solen har ankommet Stavanger nok en gang, og det må man bare utnytte så mye som mulig! Jeg dro meg selv ut i solen og la meg ved solveggen, kjente solen stekte meg og svetten renne nedover ansiktet! Det er så herlig å kjenne varmen, slappe av, nyte været og høre på chill musikk. Men så klarte jeg å slokne der jeg lå, og merket at jeg var ganske så varm så beveget meg inn for å kjøle meg ned. Heldigvis var det ingen tomat hud, reddet nok en gang *tommel opp*

....

Sitter nå i sofaen i den store leiligheten "alene". Hege er på vei fra Bergen og Emma stakkar ligger syk hos kjæresten sin.  Så det er nokså stille her at jeg kan rope og man hører ekko i det fjerne.  Så colaen er klar, chipsen er servert og skolesakene ligger ved siden av meg.   Det er klart for å begynne med refleksjonsnotatet! I praksis så har vi noen innleveringer, hvor en av de er et refleksjonsnotat. Jeg har dessverre ikke fått så mye beskjed om hvordan den skal skrives, men den skal handle om en hendelse vi har opplevd i praksis og skal reflektere rundt dette. Jeg har valgt å skrive om en hendelse anngående blotting. Jeg ser idag at det er et stort tema innenfor sykepleien og at det er mye blotting som foregår der ute i sykehjem. Satser på at det blir en bra innlevering og at veilederen min godkjenner den ! For da er det ikke så lenge til sluttvurderin og sommerferie. Sluttvurderingen min er om 2 uker og så har jeg sommerferie ! DET skal bli deilig det! 

....

Planer for sommerferien? Ja, det skal jeg si deg at jeg har! Første uken skal jeg på dykkekurs sammen med kjæresten til Emma. Det har jeg nå gledet meg veldig til kjenner jeg og satser på at jeg ikke blir skremt av brennmaneter og fisker som kommer svømmende forbi! Så skal jeg jobbe her i Stavanger, deretter beveger meg hjemover til Bærum for så å jobbe der. Skal bli deilig å se kollegaene mine igjen, venner og familie etter flere mnd her i Stavanger og null mulighet til å reise hjem. Så tar jeg langhelg hvor jeg møter kjæresten min på hytta i tvedestrand, hvor vi også skal ta med et annet vennepar. Der skal det grilles, bades, soles og jeg skal virkelig vise de hvordan man skal nyte livet! Så blir det mer jobbing, feiring av bursdag, kjæreste møte hele slekten og tilbake til Stavanger! 

Så ingen utenlands reise denne ferien nei, men i oktober så skal jeg til Egypt med min kjære Espen :) <3 Det gleder jeg meg virkelig til!

....


Sommer er den beste årstiden!

-Madeleine 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits