• 18.04.2013 kl. 11:28

Once upon a time, there was a little girl...

Som jeg lovte så skulle jeg komme med min livshistorie, så nå er det bare å sette seg godt til rette! 

 

En avlang, lubben skapning kom til verdenen den 1.august 1992, etter å ha nektet å komme ut som bollen skulle i slutten av juli.
Mamma var frustrert og sliten da jeg ikke ville ut den datoen jeg skulle!
Som en liten baby, fikk jeg min første gråe bamse som jeg da riktig nok kalte for bamse og den skulle jeg ha hos meg 24/7 og smokkene ofc. 
Nettene ble lange og søvnløse, med tanke på at lille fluffy meg lagde boble lyder og snakket i søvne.. Mamma trodde hun skulle bli gal, siden mamma instinktet kicket inn og hun trodde alltid det hadde skjedd noe. Så da hun finner ut at jeg bare lager lyder, tenker jeg meg at hun ble oppgitt men tok det med et smil! Etterhvert ble jeg større og rampete som jeg har fått høre... Mitt første ord var "nei" ifølge mamma (ikke at jeg tror på det). Ville bare gjøre det jeg selv syntes var morsomt og hvis jeg ikke fikk det som jeg ville, så ødela jeg mammas verdisaker.. Ikke at jeg husker dette idag, men det er det jeg har blitt fortalt.. 
Som 3 mnd gammel begynte livet mitt som en veldig uheldig jente.. Pappa skulle bære meg, men skulderen min nektet og gikk da ut av ledd..
Etter dette så fortsatte skadene å komme, fra små til store og videre til innleggelse av sykehus..
Sommer 95/96 så klarte jeg å snuble på brygga ved at jeg så feil vei, og falt i spreng stein.. Kuttet opp kneet mitt og måtte da på sykehuset.

Årene gikk, jeg ble større og ble en sporty gutte jente.
Begynte med alpint, forball, håndball, ridning og dansing, så jeg var nokså en aktiv jente etter skoletiden.
Reiste veldig mye i Europa med ski laget for å trene i høyden og jeg kan si at jeg savner den perioden noe veldig! 
Endte med å slutte før videregående og ble skitrener istedenfor. Det var for at jeg ikke skulle slutte helt med alpint med tanke på at det er det jeg brenner for. 
 

 Så kom russetiden og 3-4 uker med bare festing! 
Tryvann alle dager, rulling, drikking, musikk og bli døv.. 
Haha neida, men var verdt feiringen! Lærerne ble med på russeknuter, men var ikke alle som ble fornøyd når slitne veldig careface russ sloknet i timen
 

EKSAMEN!
Gikk veldig bra utrolig nok! Kom opp i Kjemi 2, IT 2, norsk og norsk muntlig :)
Super fornøyd!

Folk stresset med å finne ut hva de skulle bli, jeg derimot tok et fri år for å jobbe.
Fant jobb innenfor helse og ble møtt med åpne armer, og kan si at jeg savner kollegaene mine !Etter at det året ble ferdig, så søkte jeg sykepleie studie over hele Norge og Sverige.. OG endte  her i Stavanger, stortrives veldig !

- Madeleine

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits