10 ting om deg selv

God morgen godt folk! 

Klokken er 07:30 og jeg holder på å fikse meg til jobb! Skal nå for første gang gå fra den nye leiligheten til sentrum, og det skal sies at det tar rundt 10 min... Haha, yeah right! Kommer sikkert til å bruke 45 minutter minst! Har fått enda et spørsmål om å skrive ned 10 ting om meg selv.. Vanskelig det der med å skrive 10 ting om meg selv...MEN jeg prøver allikevel!

1. Jeg er en sporty jente av meg. Har drevet med en rekke aktiviteter siden jeg var liten, men det jeg brenner for er alpint (slalom, storslalom, super-g, utfor... u know)

2. Jeg har alltid blitt slengt på gutte oppgaver siden jeg var liten, så å mekke diverse ting er null problem! (Pappa fikk aldri de sønnene han ønsket seg) Handyman!

3. Har flere gutte venner enn jente venner... JA, jeg trives mer å være med gutter enn jenter.. De er enkle å være med enn dramaqueens!

4. Jeg elsker mat, men gi meg ananas eller gele så er det bare å bestille time hos begravelse byrået

5. Jeg er ganske dumsnill av meg og jeg tenker på vennene mine forran meg selv.. Må virkelig lære meg å si nei 

6. Følger med punkt 5; Mitt første ord jeg lærte (ifølge mamma) var "Nei"... Hvor ble det ordet av når jeg trenger det? 

7. Blir fort glad i mennesker, men er alltid skeptisk når det gjelder forhold situasjoner.. Etter alle forhold er jeg ikke helt i "stole på gutter" verdenen lenger.

8. Jeg får lett skyldsfølelse og det merker jeg venner av meg bruker mot meg.. Så jeg kan få skyldsfølelse for ting jeg ikke burde få av engang

9. Elsker å reise, oppleve nye ting, kultur, historie

10. Jeg elsker å kjøre bil! Gi men noen bilnøkler og ha aux kabel i bilen, så gjør du dagen til Madde til den beste og fulleste!

 

Kanskje ikke den mest spennende top 10 ting, men hvis det er noe man er nysgjerrig på, eller lurer så er det jo bare å kommentere i den lille ruten nederst! :)

 

- Madeleine 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits