Manic Monday

Hey hey ! 

Kan vel starte med å si at helgen var utrolig bra! Lørdagen så møtte jeg på en fra The Royal Netherlands Navy... En Løytnant! Å nei, jeg tuller ikke..

Alexandra og meg koste oss på en nattklubb som heter "Taket" (Snakk om å bruke fantasien), hvor vi ville da nyte helgen som single. Det gikk bra til jeg fikk øyekontakt med denne løytnanten. 

Vi danset og koste oss skikkelig, og snakket om alt mulig rart. Trodde jo først han var brite med tanke på engelsken, men neida han er fra Nederland.

Uansett,  jeg fikk telefon nummeret hans, da jeg måtte dra til slutt og det endte med at vi møttes på Søndagen for å ta en kaffe og bare ta en prat. 

Stor koste meg og det har jeg ikke gjort på lenge! Han viste meg skipet og der han hadde sine oppgaver, han fortalte hvordan det var på sjøs, og at stormer er ikke alltid like morsomme.

Kan jo si at jeg fikk et kyss eller to... okei jeg fikk mange under søndagen! 

Det som er trist er at han dro idag tilbake til Nederland, siden han er i marinen så er han jo stort sett på sjøs. 

Men han ville at jeg skulle komme til Amsterdam i sommer, så jeg vurderer faktisk det ! Selv om jeg ikke kjenner han så godt, så vet jeg at han er en safe kar! 

Herlig ! 

...

 

Anywho, jeg ligger nå halv død i sengen og holder meg for brystet... Tror jeg har klart å strekke brystmuskelen (Pectoralis major), så har en del smerter...

Men men jeg overlever som vanlig ! 

 

Hvordan var deres helg? 

 

- Madeleine 

 

Én kommentar

crescent

11.02.2013 kl.23:35

God bedring da!

Har bare slappet av, det er såå deilig :-)

Skriv en ny kommentar

hits