Sunday

Hei alle god folk!

Siste dagen av uke 4 som vi da kaller en søndag, og jeg bruker min søndag med å daffe! That´s right! Mine søndager blir brukt som en hvile dag for kroppen. Ikke at jeg bare ligger i sengen hele dagen og ikke beveger på meg som et dovendyr, men jeg tar fri fra trening, lesing og setter heller på en film eller god musikk og slapper av. Denne søndagen ble en helt uvanlig søndag! Jeg fikk spontan besøk av min nydelige Emma, som var helt døø etter bare jobbing i helgen. Så hun krabbet seg hit for å slappe av og prate, for å så krabbe seg hjemover igjen. Haha, hun er no herlig den jenta! Ellers så skal vel jeg snegle meg bort til en kompis ikveld! Ikke at jeg har store forhåpninger på det, men skal gjøre mitt beste! Hahahaha, nå høres jeg verre ut enn hva jeg egentlig er.. Jaja, la gå da! 

 For å forsvare meg litt, så kan jeg si at jeg har vært flink med å trene 3 ganger denne uken! Litt stolt av meg selv.. sånn bitte litt! Så skal jeg som alle andre bloggere, anbefale denne treningsdagboken:

Get inspired treningsdagbok! 
Fikk den i posten på fredag, så da kom smilet frem og brukte kvelden på å finne ut hvordan den funket! Jeg merker jeg får mer motivasjon av å skrive i den, for da motiverer jeg meg til å øke med vekter og løpe lengre. Altså å skape meg små mål for hver trening. Det jeg synes er et lite negativ med den, er at den inneholder ikke så mange sider som jeg skulle ønsket den gjorde! 

Men uansett... dere finner den HER

Nå skal jeg snegle meg til kjøkkenet og deretter prøve å gjøre noe effektivt idag! 

Hva bruker dere søndagene på ? 

 

- Madeleine

 

2 kommentarer

Bare innom for å ønske deg en fin dag ^^

Madde

28.01.2013 kl.13:15

Martine Kristine: Tusen takk Martine :) Du får ha en fin dag du åå!

Skriv en ny kommentar

hits