STAVANGER - Nye sider i livet

Da er man flyttet hjemmefra og bosatt seg i Stavanger. Aldri vært her før og kan si at jeg var ganske nervøs, med tanke på at jeg ikke kjente noen her. 
Kom hit med en bag på ryggen og en stor koffert trillende etter meg og visste ikke noe om bussruter eller hvor jeg skulle. DA snakker man turist!
Men fikk hentet nøkkelen til hybelen og første jeg gjorde var å sette meg ned på gulvet i hybelen...
Alt hadde gått så fort.. Plutselig var jeg for meg selv, eget ansvar, ute fra min egen sone.. Skremmende men samtidig litt spennende.
Første kvelden kan jeg innrømme var tung, selv om jeg har vært mye ut på reise og har vært mye borte fra foreldrene mine.. Men denne følelsen var ikke det samme. Nå er jeg borte i 3 hele år...

Å se en tåre renne ned kinnet til mamma og stemmen bli småkvalt, når jeg skulle si hadet og gå på bussen, var ikke lett. Tårene begynte å renne, da jeg satt på bussen og vinket mens bussen beveget seg mot Kongsberg. Var utrolig vanskelig å sove på toget og gråt meg til søvne første natten i min egen hybel.

Første dagen i Fadderuken endte med at bussen var forsinket og jeg kom forsent til velkomsten. Møtte på Emma som også skulle begynne sykepleien og vi gikk rundt for å finne gruppen. Fant gruppen etterhvert i Fadderområdet, hvor jeg møtte på Marie, Emma B, Emma D og Oda. Det bare klikket  mellom oss og siden har vi holdt oss sammen. 
Filmkvelder, ut på byen, Anatomi gruppe arbeidet vi jenter er så flinke med ! 

Kan vel si at jeg har blitt kjent med utrolige flotte folk og blitt virkelig godt tatt imot. Så jeg trives veldig og etter å ha sett meg rundt i sentrum, ble jeg litt nyforelsket. Akkurat passe stor by for meg, hvor man finner fram ! Kan vel si at jeg er litt lei storbyen som Oslo. 


Oppsummering av helgen:

Fredag var egentlig studiedag, men siden jeg følte meg så ekstremt flink i anatomi og skjønner ALT. Så tok jeg en velfortjent daffedag og en god middag !  Selv om folk ville har meg ut på byen, så klarte jeg å si nei ! Wop wop !

Lørdag så var jeg ikke like flink.. Da endte jeg med gjengen, Emma B, Marie, Andreas, Marte, Sandra og Eivind. Vors hos Emma og til Dickens senere på kvelden. Martin (fadder) som var så snill som fikk oss inn gratis og fikk Emma og meg til V.I.P setene som var bak DJ duden. Gjett om vi hadde det gøy!! Endte da på nach hos Martin tilslutt og en morsom taxitur hjem ! 

Idag var det derimot ikke så gøy å stå opp... Hodepine og kjenne at kroppen er ganske så sliten og redusert, ga meg lite motivasjon til å trene (som var planen). Men kom meg opp til kino kvelden med Emma, Marie og Andreas, hvor vi endre med å se Kontiki (Slekten av min søte vennine Henriette ) ! Terningkast : 4-5. De var flinke til å pine deg og tenke "nå kommer det en hai", hver gang de filmet at en person så ned på vannet... 

alt i alt, en HERLIG helg :D 

 

Bra start på nye sider i livet !

 

- Madeleine 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits